Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Sreda 06.11.2013.
12:26

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/helpers/Authoralias.php on line 10

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/helpers/Authoralias.php on line 10

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/scripts/comments/all.phtml on line 36
A
Vesl Usthejzen, fotoreporter i novinar iz Južnoafričke Republike, čovek koji je tokom karijere duge pet decenija obišao mnoge zemlje i ratišta u svetu, nedavno je boravio u Beogradu gde se pridružio protestu radikala zbog odlaganja izricanja presude Vojislavu Šešelju.
Sreda 06.11.2013.12:33
ŠEŠELJ je svojom žrtvom i svojim držanjem DEBELO ZADUŽIO SRBIJU I SRPSKI NAROD . Njegovo držanje i odbrana pred ZLIKOVAČKIM SUDOM IZUČAVAĆE SE NA SVIM PRAVNIM FAKULTETIMA U SVETU . Dolazak ŠEŠELJA U SRBIJU ZNAČIO BI KRAJ SNS BANDITIMA . POMOZI BOŽE DA DOĐE ŠTO PRE .
Sreda 06.11.2013.13:02
Nikad nisam bio potpun ljubitelj Šešelja zbog ispada, ali nikada nisam bio protivnik i danas se više nego ikada vidi da je on trebao da vodi zemlju, i da je jedini koji nije bio izdajnik, dok svi ostali jesu po jedanput makar u pravom smislu te riječi. Zato su i uništili radikalnu partiju. Šešeljeva jedina greška jeste ta što je loše procijenio Tomu, kojem se po slikama vidjelo pored Šešelja, zajedno sa Vučićem, da su oni koji ga ili cinkaju, ili koji će brzo biti PRODANE DUŠE Evropske Unije, NATO-a i Vatikana. Šešelj je primjer još jednog srpskog grijeha prema rodu svome, kao što su uradili sa Obrenovićima 1903, pa sa Miloševićem i drugima olako slatim u Hag. Zato se Srbima zlo dešava -zbog
Sreda 06.11.2013.13:06
vlastitih jajara, i zbog politike jugoslovenstva beskičmenjaka kralja Aleksandra, najvećeg grobničara Srba zarad interesa okolnih naroda bez osjećaja državotvornosti, naspram Srba koji su to s Nemanjićima jedini dokazali pa čak i bili lekcija ondašnjoj Evropi. Dokle god imamo takve Srbe za "vođe", neka svaki Srbin zna da mu se crno piše. Isto tako i sa Nikolićem i ovom Vladom koja bi povlačenjem tužbe protiv HR da legalizuje i da slobodu drugima za buduće nove klanice Srba kada se ukaže prilika dušmanima. "O, kukavno srpstvo", reče Njegoš još onomad puni vijek prije 1941.
Sreda 06.11.2013.13:05
Са неким његовим политичким стајалиштима се нисам слагао, али човјек је показао образ што ниједан политичар нема у Србији, а ни Српској.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)