Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Utorak 05.11.2013.
12:05
J. Arsenović - Vesti A
Šta je sa novcem koji je preostao od lečenja Tijane Ognjanović, osmogodišnje Beograđanke koja na veliku žalost cele nacije nije dočekala transplantaciju srca? Odgovor na ovo pitanje, u prvi mah nepristojno, ali i sasvim opravdano s obzirom na veliki broj dece u Srbiji čiji životi takođe zavise od donacija, već danima se bezuspešno traži od njenih roditelja.
Utorak 05.11.2013.12:34
Ne znam šta je ISTINA . Ali ono što pišu pojedini listovi a NIJE ISTINA TO JE BRUKA ZA SVE NOVINARE . Optuživati PORODICU te devojčice da je podigla te pare je BEZOBRAZLUK KOJI SE GRANIČI SA LUDOŠĆU . KO danas u kojoj BANCI u Srbiji može da podigne MILION € ? KO BI ISPLATIO TOLIKE PARE ? Ali za KURIR to nije važno ONI PLJUJU PORODICU kao da su oni deo estrade a ne ljudi koji si IZGUBILI DETE . UŽAS .
Petak 08.11.2013.17:29
Strašna stvar je što su izgubili dijete... Glupo je sada da neko raspravlja gdje su pare otišle kad nisu poslužile svrsi. Međutim, ne razumijem zašto se pominje ostavinska rasprava? Maloljetno lice može imati štedni tj depozitni račun, ali ne može raspolagati sredstvima sa istog. Jedina osoba koja može raspolagati sredstvima je osoba ovlaštena za to, a to je zakonski zastupnik tj roditelj/staratelj maleljetne osobe.
Utorak 05.11.2013.13:26
Vise veoma neprijatnih tekstova sam procitala o desavanjima sto se tice novca za lecenje ove jadne male devojcice...najlogicnije je bilo naravno da roditelji novac preusmere na lecenje druge dece koja su na zalost isto tako veoma bolesna i zbog kojih me dusa boli kad to sve citam..ne znam jel istina da su ove pare uzete i da ih roditelji ne daju al posto se danima pise o tome savesno bi s njihove strane bilo da se jave i demantuju ovo ako nije istina.. ono sto ne razumem je zasto cute i ne zelim da poverujem da im je dusa tako nehumana...novac je dat detetu da se leci, ne za njihove potrebe...nije trebalo da u banci postoji mogucnost podizanja u druge svrhe..ko je to dozvolio?
Utorak 05.11.2013.13:41
Posto u Srbiji varaju, i bave se raznim malverzacijama samo da dodju do para,ne bi me iznenadilo da su ove pare otisle u dzeepove roditelja ove nastradale devojcice,ali sacekajmo,nadam se da cemo jednoga dana saznati pravu istinu. NADAM SE...ALI...HMMM
Utorak 05.11.2013.14:14
Duša me iznova zaboljela kad vidjeh sliku ovog malog na žalost usnulog anđelka. Pratila sam akciju dok je trajala za njen put u SAD i operaciju.... Međutim čitajući sve ovo sada samo ću napisati TUŽNO...ŽALOSNO...TRAGIČNO !!!
Utorak 05.11.2013.14:29
Ljubice mene ovakve stvari odavno vise ne iznenadjuju? Znas li da nam vise nista nije sveto,ni crkva,ni mrtvi?? Cula si da obijaju crkve i iznose sve,od novca do ikona,cula si za slucajeve odkopavanja mrtvaca, i skidanje satova i ostalog nakita sa leseva,prema tome nista ne treba da te iznenadjuje. Nama na zalost nema spasa kao narodu....veliko je neko proklestvo nad Srbijom..ali zasto??
Utorak 05.11.2013.14:42
Tačno tako i slažem se sa tobom u vezi svega što si napisao, ali......ja i dalje kada pročitam ili vidim neke zapanjujuće stvari ponašam se kao Alisa u zemlji čuda....jer sam rasla i vaspitavana u jednom sasvim drugačijem vremenu gdje čovjek čovjeku nije bio životinja.......

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)