Sreda 26. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Nedelja 03.11.2013.
10:31
Beta A
Kandidat liste Građanska inicijativa "Srpska" za gradonačelnika Gračanice Branimir Stojanović, rekao je da očekuje da lokalni izbore na Kosovu proteknu mirno i da će na njima apsolutnu pobedu ostvariti lista "Srpska".
Nedelja 03.11.2013.11:10
Људи немојте да се секирате много око ове намештаљке. Избори ће успети макар изашло и 1% људи. То је тако намештено унапред. Све су то средили издајничка влада у Београду, Тачи и ови наши изроди што су на листи за бирање. Не вреди. Како ми можемо да променимо нешто шака јада људи кад ти влада СРБИЈЕ ЕЈ СРБИЈЕ даје до знања да није твоја држава Србија више него Косово. Јутрос им је била застава Србије проблем у школи где се гласало. Плач мајке Божије.
Nedelja 03.11.2013.10:38
vi ste IZGUBILI onog trenutka, kad ste pristali na promenu imena... Šiptari su vam zamerili naziv liste, a daće vam da "vladate" ??? HAHAHAHAHAHAHAHHA
Nedelja 03.11.2013.10:39
Из једне од школа на северу КиМ, у којима ће се данас одржавати шиптарски избори, сазнајемо да су проблематичне и српске заставе. То нам је потврдио један од људи који су задужених за „правилан“ ток ових нелегалних избора.Наслушали смо се ових дана лажи које су падале као пахуље снега по нама. Снега нема али је ситуација – да се смрзнеш, жаргонски речено.Крстимир Пантић је махао на телевизији папирима који потврђују статусну неутралност избора. Са ове стане телевизије много вишељуди махало је папирима за изборе препуним ознакама „независног“ Косова.
Nedelja 03.11.2013.10:40
Камере су ипак биле уперене ка мањини и то оној лажљивој. Када се открило да ће на папирима бити логоа Пантић је пронашао савршено решење – ућутао је.За оне који не знају Оливера Ивановића осим са плаката и реклама, рекли би да му је стало само до „Србије, демократије, правде“. А управо је то оно чега се одрекао. Да је правде, па да се демократски понашамо у овој напаћеној Србији, не би тај Оливер белог дана видео са свим осталим издајницима.СЛС (није Лоповска али није ни Српска иако се тако зове) странка је прича за себе. Они се одавно декларишу као независни али ћуте о свом ропству.
Nedelja 03.11.2013.10:41
Ропство новцу, шиптарима, преврату. Можда не би било толико чудно да и та странка није основана од стране спских власти, Тадићеве машинерије лично. Али и после Тадића дођоше ови још гори.„Тражили су од нас да скинемо српске заставе. Ми смо одбили јер је то тражила Приштина. Касније, у току дана, стигла је наредба из Владе у Београду да се са свих школа и установа, у којима ће се гласати, уклоне све српске заставе“ рекао нам је човек са почетка приче.
Nedelja 03.11.2013.10:41
Ето прилике да се и они најнеповерљивији увере да су ови избори нелегални, да стварају шиптарску државу уз помоћ српских власти и да је, најпростије речено – ИЗДАЈА оно што зову изборима. Једини прави избор јесте БОЈКОТ и одбрана наше државе, наших живота, наше колико – толико подношљиве будућности.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)