Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Petak 01.11.2013.
23:19
mozzartsport.com A
Iako su izabranici Dejana Radonjića vodili gotovo 35 minuta, utakmica je otišla u produžetak, a na kraju su gosti pobedili, prenosi "Mocart sport".
Subota 02.11.2013.02:19
prsli smo jer je sve politika .. ja se vala secam , bilo je mnogo divno i lepo '90-tih, i bili smo nepobedivi u kosarci na starom kontinentu i mogli su samo da nas mrze svi. da da kada te uhvati podednicki talas i kada znas da je istina i pravda na tvojoj strani mozes sve i podneti i postici , a mi smo pali na ispit na samom kraju, prodali smo se svi za korpu sargarepa koja nam je eto ponudio taj 4. rajh. eto 13 godina prodje, dadosmo tolike srbske glave tom haskom kazamatu , najbolje sinove koja je srbija mogla, dozvolili @@@@ma da nas vode jos sargarepu ne dobismo ,i zato smo i u sportu izgubili sve.
Subota 02.11.2013.08:54
Realno ZVEZDA JE BILA ODLIČNA . Nije imala sreće a možda je i iskustvo igranja ovakvih mečeva bilo presudno . Ipak ovo danas je STVARNO OZBILJAN TIM IZ ŽELEZNIKA koji koristi IME I GRB pokojne PRAVE ZVEZDE . Verujem da će ove godine u Jadranskoj ligi biti iza PARTIZANA I CIBONE što za tim iz ŽELEZNIKA uopšte nije mala stvar .
Subota 02.11.2013.10:32
Cim si progledao jutros odmah si poceo sa kompleksima... Ozbiljno se brinem za tebe... Ljubomora je cudo, a to sto vam niko nije objasnio da se prosle godine prava Zvezda fuzionisala sa Zvezdom Beograd to je vec druga prica... Cisto da objasnim(mada vama kompleksasima niko nista objasniti ne moze, ovo je za one normalne) FMP je pre 3 godine promenio ime u Crvena Zvezda Beograd, a pred pocetak prosle sezone se fuzionisao sa pravom Zvezdom koja je u medjuvremenu deo dugova otplatila, odblokirala racun, itd.. Za one koje interesuje istina, a ne kompleksi i lazi... A za Mileta: "Pevate bojama ustase Tudjmana, nemate srca ni obraza, bagra ste jugoslovenska!!!".
Subota 02.11.2013.12:11
Dok se mi zezamo sa vama vas MRŽNJA NE NAPUŠTA . Ti bi voleo da je sve kako si napisao ali je STVARNOST ONO ŠTO SAM JA NAPISAO . Meni je iskreno žao što je prava ZVEZDA DANAS POKOJNA jer tu je bio rivalitet sa PARTIZANOM . Ovo danas je tim iz ŽELEZNIKA i to blage veze nema sa ZVEZDOM .
Subota 02.11.2013.12:28
Ma piši ti sta oćeš, istina se zna.. A ti si poznat po istinitosti svojih tvrdnji... One su samo u tvojoj glavi istinite.. Ti nekome pričaš o mrznji, pa obraza nemaš, nisi u stanju da se pomiris s tim da se Zvezda spasila, pa siris neistine i mrznju gde stigneš, zato sam ti i napisao ono na kraju... Uostalom, obzirom na to ko ti je uzor, nije ni čudo, sto se tako ponašaš...
Subota 02.11.2013.13:25
URAZUMI SE dok je vreme . Kada vam Čović vrati IME I GRB nigde vas neće biti jer ovo je FMP POD IMENOM ZVEZDA . ILI se praviš da ne kapiraš ili ti je teško da shvatiš ISTINU . RAZUMEM TE U SVAKOM SLUČAJU .
Subota 02.11.2013.15:07
Pa istinu koja postoji samo u tvojoj glavi, niko osim tebe ne može da shvati... Al ne bih se dalje upuštao u diskusiju, probao sam dosta puta cinjenicama da ti pokazem i objasnim neke stvari, ali ti to ne zelis, bitan ti je samo svet u tvojoj glavi, a sta je istina, sta ne, to te ne zanima..
Subota 02.11.2013.09:17
Steta,imali ste ih.Ali oboriti na pleca gigante u kosarci,valjda to vidite,nije nimalo lako.Ono sto mene cudi je to da picousti izdajnik(jos jednom)nije dobio ni jedan jedini zvizduk od navijaca Zvezde.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)