Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Sreda 30.10.2013.
23:52
B92 A
Demokratska stranka, reagujući na krivičnu prijavu portiv Saše Dragina, koju su juče objavili mediji, traži da se objave istiniti podaci i pravilnik o metodama ispitivanja đubriva.
Četvrtak 31.10.2013.00:08
"Isto tako, istine radi, treba postaviti pitanje kako Saša Dragin, koji pravilnikom odredi jednake vrednosti koje i danas važe bude trovač, a sadašnja Vlada Srbije koja pravilnikom podigne dozvoljen nivo kancerogenog aflatoksina u mleku za 10 puta brine o zdravlju građana" stvar je prosta eto primera : prvo ds jeste doneo pravilnik da bude 0,05 % za aflatoksin , ali u praksi i dalje je mleko imalo vishe od toga , niko buku dizao i nije niko pregledavao i ako jeste trpalo se pod tepih jer su svi konci bili u rukama ds_a.ruku na srce , gradjani ne mogu da osete tu razliku organoleptickim pregledom. i taj problem nije napravio sns daleko da ih branim, vec je taj problem napravio upravo ds.
Četvrtak 31.10.2013.00:15
pod dva sto se tice djubriva - prvo zasto nam je uopste bio potreban uvoz djubriva kada mi imamo nase djubrivo , nikada nismo imali manjak cak ni u vreme najvecih sankcija ,znaci u pitanju je uvoznicki lobi i za to treba da odgovara.. i ispada da nas stari zakon bio bolji i rigorozniji od evropskog i to ide na stetu bivseg ministra. i da se vratim na aflatoksin, nase mleko ne bi imalo problema sa tim , ali ne zaboravimo uvezeno je mleko iz krvatske u cisternama to mleko se mesalo s nasim mlekom, dignuta je prasina naveliko al u isto vreme se prikrivalo da je hrvatsko mleko najzarazenije sa afltoksinom da je makedonija morala da reaguje i da sve to krvatske mlecne proizvode.
Četvrtak 31.10.2013.00:20
pod tri najveci problem je koncetrat, on je veoma slabog kvaliteta i najverovatnije je tu opet uvoznicki lobi , ali da ne zaboravimo godinama se forsira koncentrat kao deo ishrane krava sto je totalno pogresno ! jer od koncentrata mleko dobije miris i ne samo to .. ako hocemo lep omirisno i zdravo mleko , zivotinja mora da pase travu ili seno i ono sto je najbitnije krava ne sme da bude zatvorena , krava treba da hoda !!!! ali sve ide na kvantitet, ovde kvantitet kosta i to mnogo kosta ljudsko zdravlje !
Četvrtak 31.10.2013.00:26
mi treba , prvo kao ljudi da mucnemo glavom - zdravlje na usta ulazi od onoga sto jedemo zavisi kakvi smo i zavisi kakva ce nam deca biti, kvalitet ishrane nam je opao za ovih 13 godina kao nikada do sada , pa onoliko koliko imamo dece koja boluje od svakojakih oblika raka i svi cute to nije alarmantno1bitno je da nama eu daje obaveze da pumpamo jos vise decu sa raznoraznim vakcinama tipa hepatita b i to jos pride sa njihovim PRLJAVIM vakcinama a kod njih se prima na sopstvenu odgovornost i ako vec mora oni imaju za svoj narod cistu verziju. PA STA SMO MI BRE, lako mi je da pljujem po SNS za sve i sva ALI NE MOGU DA ZABORAVIM KO JE TO SVE OMOGUCIO A TO JE DOS !!!!!!!!!
Četvrtak 31.10.2013.00:34
I DA PODSETIM upravo ta gospoda su pre tri godine bili prodali nase rezerve zita , koji je bio visokog kvaliteta, misleci i da ce sledeca zetva biti standardna, medjutim rod je podbacio i oni su kupili jeftino radioaktivno (povisena radioaktivnost) ukrainsko zito koje smo mi jeli i da li je neko odgovarao za to ? em sto su zaradili em sto su nas potrovali, i radioloski ! pa gospodo eksperti niste samo vi isli po skole i imate "znanje" ko da ste svu pamet posisali od klintona... i ko da pre vas nije postojalo nista ...

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)