Utorak 7. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
13
Sreda 30.10.2013.
01:44
Srna A
Rusija neće priznati rezultate predstojećih lokalnih izbora na Kosovu, jer Republika Kosovo ne postoji, poručio je zamenik rukovodioca frakcije Pravedna Rusija u ruskoj Državnoj dumi Mihail Jemeljanov tokom susreta sa predstavnicima privremene Skupštine Kosova i Metohije.
Sreda 30.10.2013.02:39
По ко зна који пут нам јасно стављају до знања да су нам једини истински пријатељи у овом поквареном свету.
Sreda 30.10.2013.08:29
HVALA RUSIMA !!! Naša muka je domaća FUKARA koja poziva SRBE DA IZAĐU IZ SRBIJE . Ovo što IZDAJNICI rade svom narod svet ne pamti . PREDAVATI DEO SVOG NARODA ZLIKOVCU TAŠIJU I ŠIPTARIMA NA MILOST I NEMILOST TO SE GRANIČI SA LUDILOM .
Sreda 30.10.2013.06:08
A nasi politicari sve cine da Srbi u sto vecem broju izadju na te izbore. Bruka I sramota!
Sreda 30.10.2013.07:36
Velika Rusija ne priznaje izbore, jer Republika Kosovo ne postoji....!!!! A " naša " trojka nas ubijedjuje da Kosovo nisu priznali i tjeraju narod da izadje na šiptarske izbore ! Rusi veći Srbi od Srba...., a Srbi veći evropejci od čitave EU !!
Sreda 30.10.2013.07:40
Vest da nije smesna bila bi totalno zalosna. Gde su nam god Rusi pomagali mi smo tamo postajali gubitnici. Ova vest je ista ona kojom su navodno Rusi pozivali Kosovske Srbe da se presele u Rusiju, ako su hteli da brane interes Srba na Kosovu, zasto su se povukli kao strine sa tog Kosova. Kod vecine vise ne pale prazne price i Ruske suze.
Sreda 30.10.2013.09:38
Откако је са Запада добио налоге да гаси Јужни ток, а са Истока информације да се Руси акивно укључују у политику у Србији, Александар Вучић је постао приметно нервозан… Октобар је месец који је у новијој српској историји често доносио бурне и судбоносне промене, те је на тај начин и утицао на правац којим ће се у светским геополитичким односима кретати и сама Србија.И овога Октобра десио се догађај који има све елементе прворазредног значаја за будуће позиционирање Србије у геостратешким односима у Европи и свету.
Sreda 30.10.2013.09:38
То је српско-руски експертски округли сто у организацији Института за европске студије и Фонда „Горчаков“, који према процени нашег Јавног сервиса европске Србије а вероватно и неких политичара, не завређује чак ни то да буде поменут. Насупрот томе, у медијима се нашла вест о „Енергетској арени“ у којој је по ко зна који пут министарка енергетике Зорана Михајловић скренула пажњу на неодржив курс енергетске стабилности Србије упућујући отровне стрелице пре свега утицају руских енергетских интереса у Србији. Због чега је то тако када се наши врли напредњаци из све снаге упињу да се пред народом покажу као „русофили“ а који су на фону те политике и добили мандат да владају Србијом.
Sreda 30.10.2013.09:39
Наиме, приметна је све већа нервоза првог потпредсеника Србије Алекандра Вучића која је директно пропорционална са популарношћу које он има у народу. Иако то делује зачуђујуће, с обзиром да огромна већина народа подржава потезе ППВ Александра Вучића (који у свакој битнијој чорби представља мирођију, и без кога се не може) , разлога за нервозу можда заиста има. Шта би се десило када би рецимо Јавни сервис европске Србије, поред гомиле спинованих информација и величања речи и дела Алексе Вучића приказао коментар амбасадора РФ Александара Чепурина на том „небитном“ округлом столу а који је између осталог рекао:
Sreda 30.10.2013.09:40
Србија (тј. Александар Вучић и екипа п.а ) је себи поставила улазак у ЕУ као циљ Истовремено она се налази у нејтежем економском положају. У тим условима тежња ка ЕУ претворила се у еврофетишизам. Људи очекују да ће се после 20 година чекања , по уласку у ЕУ десити чудо.Али, рекао је он, ТО НЕ БИВА.Да ли би било прикладно пустити у етар један такав коментар који баш и није у сагласју са „светлом будућношћу“ ка којој ће нас повести Александар Вучић, јер ЕУ нема алтернативу, сувишно је коментарисати.После уласка у ЕУ, каже Чепурин, неће се десити ништа, а ако Србија не обезбеди тржиште за своје робе, што се за сада не назире, могла би и умрети као држава.
Sreda 30.10.2013.09:41
Еврофетишизам је опасан и пун илузија: говори се о уласку Србије у Европу- а где је Србија до тада била, на Марсу, закључује Чепурин. Што би рекао Петар Божовић у Бомбардеру : Па ово су опасне речи, опасне френфрекције…..Биће да се ви друже Чепурине не разумете у намере и искреност наших европских пријатеља да нас одведу у светлу будућност без алтернативе. А ни у економију се не разумете када тврдите да су оптужбе у медијима против Русије неосноване. Па још и кажете да НИС нико није желео да купи и да којим случајем није закључен енергетски споразум, да би се и данас за НИС издвајало из државног буџета.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)