Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Ponedeljak 28.10.2013.
13:46
Beta A
K. V. (16) iz Kaća osuđen je na uslovnu kaznu zatvora od dve godine zbog ranjavanje dvojice mladića u Mašinskoj školi u Novom Sadu. Odbrana je tvrdila da je maloletnik postupio u samoodbrani, pošto su ga ti mladići duže vreme šikanirali.
Ponedeljak 28.10.2013.14:45
Za Junaka orden a ne uslovna kazna a govna trijebit nego sta drugo. Upamet Srbi nedajte olosu da se izivljava nad vama nego zajednickim snagama pa udri bagru.
Ponedeljak 28.10.2013.15:01
Nasilnicima se mora stati na put.. Nasilje u skolama, a i uopste u drustvu je prevrsilo svaku meru i o tome nema rasprave.. Ali umesto da je uradio sta treba(rekao roditeljima koji bi dalje rekli policiji itd) on je uzeo pravdu u svoje ruke i izbo te nasilnike(kojih mi iskreno nije zao).. E sad, od toga me brine to sto ce taj decko koji ih je izbo imati ozbiljnih problema u zivotu.. Izbosti coveka(to je definitivno pokusaj ubistva) ne moze svako i osim ukoliko nije psihicki izuzetno jak, opcije su mu ili da ce da poludi ili da ce stalno uzimati zakon u svoje ruke i ko zna koliko ce ljudi raniti i ubiti.. Za ovo su najveci krivci roditelji jer nemaju komunikaciju sa svojom decom..
Ponedeljak 28.10.2013.15:06
... jer su ovo oni morali da znaju(za maltretiranje) i da sprece.. Gde ce nam biti kraj ako deca krenu da se igraju Boga i da odlucuju kako ce i koliko nekoga da kazne.. Mene su huligani maltretirali dok sam bio klinac, i sta trebao sam da ih pobijem sve, da odlucujem ko ce da zivi, a ko nece? Po meni roditelji ovog decka moraju biti ostro sankcionisani, a o nasilnicima da ne pricam, za njih treba doneti poseban zakon, da ih osudjuju na teror drustva, da ih vode ko pseta vezana na gradski trg i da ih svako izudara koliko mu milo, pa da vidimo kad ce se neko opet usuditi da maltretira nekoga...
Ponedeljak 28.10.2013.17:18
ала си се налупетао, да Бог сачува.... Клинца малтретирали дрипци 5-6 година старији од њега, и он је проблем ??? Живо ме интересује како би ти реаговао да ти, не дај Боже, сина баце у шахт ??? Или тебе, не дај Боже ? Да ли би и тада узвратио философијом, или нечим конкретнијим ?
Utorak 29.10.2013.08:47
Ne razumes ono sto sam napisao, ocigledno.. Napisao sam da ce mali postati problem, a ne da je on problem, i jasno sam rekao sta mislim od dripcima, CITAJ... Alo, izbo je dva doduse necoveka, ali izbo?! Da mi, ne daj Boze, to urade sinu, prvo sto bih znao za to, pa bih onda i te dripce i njihove roditelje pobacao u saht i premlatio, a onda bih otisao u policiju i uzeo dobrog advokata da ih oderem.. A ako ne bih uspeo, svaki dan bi im se svetio, ali nikad nikoga ne bih pokusao da ubijem... Ili bi ti mozda nesto pametnije(uzeo pistolj ili noz pa se igrao Boga)? Jel taj mali ili bilo ko drugi treba da odlucuje o bilo cijem zivotu? Jesi svestan sta pricas?
Utorak 29.10.2013.08:23
Nepravedna presuda !!! Dečak K.V. je pretrpeo veliku štetu: pritvor, izgubljena školska godina, stres, nepravedna optužnica, mučan sudski proces, visoki troškovi, itd., iako se samo branio od dvojice punoletnih razbojnika, i to u školi ! Optužnica protiv napadača nije podignuta ???!!! Neophodne su OSLOBAĐAJUĆA presuda za K.V. i hitne izmene krivičnih zakona, kojima se uvodi institut apsolutne samoodbrane, čime bi se sve završilo u roku od 48 časova.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)