Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
14
Nedelja 27.10.2013.
21:28
Srna A
Odavanjem počasti i polaganjem venaca kod spomenika pobede Srpske vojske na brdu Zebrnjak kod Kumanova je obeležena u nedelju 27. oktobra 101. godišnjica Kumanovske bitke.
Nedelja 27.10.2013.21:36
je*em te srećo... da u ime Srbije - pomenu prisustvuju sekretar ministarstva i izaslanik vojske ??????? pih... МА - НЕКА ВАМ ЈЕ ВЕЧНА СЛАВА - СРБИ !!!! " „Данас се мало ко сећа окршаја са Турцима у Кумановској бици, у којој је мајор Војислав Николајевић у најкритичнијем моменту јуришао као један човек, једна нација, једна застава – док није пао тешко рањен на пет места!“
Nedelja 27.10.2013.21:51
Slava Heroima kakvih danas vise nema...ili vrlo retko...uz gred budi receno doziveo sam od "makedonca" da mi kaze "ja neznam sta ste nas vi oslobadjali kad smo mi ziveli bolje pod turcima nego pod vama" mislim da ce oni imati tu" privilegiju" opet u skorije vreme! da zive pod turcima, a mislim i da su zasluzili tu "privilegiju"! od americke kolonije do turske provincije (ko ne hrani svoju vojsku hranice tudju,ko se odrekne sebe samoga odrekao se i svoje dece a samim tim i buducnosti) Srbska vojna groblja po makedoniji su izvrnuta ruglu i ispisana raznim grafitima tipa "okupatori" kao I ovo na slici! Zivela Srbija!
Nedelja 27.10.2013.22:22
Nemoj da mislis da Makedonci zapostavljaju Srpska groblja.Vlada ne brine ni o nikakvim pravoslavnim grobljama.Zaboravila je cak i one koji su ratovali 2001.Pomoc koju je dala porodicima poginulih i ranjenih branitelja,sada trazi nazad,sa kamatom! I ti mislis da ce oni brinuti za nesto sto se desilo pre mnogo godina? Vise brinu o UCK spomenicima.Pocinje nesto da se obnovlja,ali treba jos mnogo toga da se uradi.Ovog kompleksa u Kumanovo cuva stalni cuvar.I ova moja slika je iz Zebrnjaka :) iz prosle godine.Jednog dana ce se obnoviti i kula koja je bila na tom spomeniku (onu koju su bugari srusili).Slava borcima Kumanovske bitke!
Nedelja 27.10.2013.22:34
turci kosmet nisu ni branili tako da je kosmet oslobodjen maltene bez gubitaka , ali turci su se svojski potrudili da juznu srbsku pokrainu makedoniju nedaju ! mnogo je nasih predaka srba izginulo da se taj deo teritorije oslobodi . eh da stanovnici bjrmakedonije nema sta da se ljutite vas glavni grad "skopje" je bio dvor nasega , po narodim pesmama poznatog, kao izdajicu , a u stvari velikog borca protiv turaka - vuk Brankovic.
Nedelja 27.10.2013.22:46
SRBIN Konstantin Dragisa je ugostio tursku vojsku koja je preko njegove oblasti polazila na Kosovu i dao joj je i svoje pomocne cete.
Nedelja 27.10.2013.23:16
nije Kostantin Dragisa nego Konstantin Dragas vizantijski car kome je majka bila Jelena Dragas(uzeo prezime od majke) iz srbske carske familije a otac mu je bio Romej(vizantijac) tim brakom se sklopio mir izmedju srednjevekovne Srbije i Vizantije(koje su sa vremena na vreme ratovale)...on se tukao sa turcima braneci Vizantiju ,gde si ti ucio istoriju?
Nedelja 27.10.2013.23:36
Storia - Università di Bologna.Voi che ti insegno qualcosa? ricordati che,la storia è scritta dai vincitori !
Nedelja 27.10.2013.23:44
pa vidi se....samo sto vam je ta becko-berlinska istorijska skola propala...kao sto je propalo i austro ugarsko carstvo kao sto je propao i hitler tako ce propasti i novi svetski poredak zvani globalizam a onda ce se saznati mnoge istine o Srbima-Sorabima a kad se to desi vi sto ste se odrekli imena svoga probacete da se vratite u pricu ali za vas mesta biti vise nece...zato ti kazem da ta paganska zastava ne ide sa krstom i ognjilima...
Ponedeljak 28.10.2013.00:10
E mnogo si pametan prijatelju :) sledeci put idi na proslavu na Zebrnjaku i pocni da skupljas zastave i vices "to zajedno ne ide,ne ne nikako! " :) Ajde laku noc,kasno je :)

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)