Četvrtak 16. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
10
Petak 25.10.2013.
01:41
M. Todorović - Vesti A
Na Klinici za neurohirurgiju u Nišu juče ujutru preminuo je policajac Goran Đorđević (44) koji je teško povređen u ponedeljak uveče dok je sa kolegama pokušavao da zaustavi crni audi švajcarskih registarskih oznaka u blizini sela Veliki Trnovac kod Bujanovca. Policija je sumnjala da se u vozilu nalazi veća količina droge.
Petak 25.10.2013.06:45
kako da razbiju gnezdo trgovine drogom? to znaci da ce morati i sebi da pljunu u tanjir...a da ne pricam sto moraju u "bondstill" po odobrenje...Srbija je okupirana zemlja, talog vlada,a narod cuti...dokle? a mozda smo sve to i zasluzili ... od bogomolja smo pravili stale,monahe smo zvali baksuz,partija i tito nam je bio drazi od Gospoda Boga,odrekli se sela i pobegli u grad pa od gradjana postali malogradjani,ubijamo decu abortusima primali smo siptare kao emigrante bez papira, dali im autonomiju,danas im dajemo drzavu...a sutra? ako se Srbin ne vrati Gospodu nestacemo kao u magli...ako se ipak vratimo bicemo ono sto smo nekad bili...postoje zakoni Bozji na jednoj strain i propast na drugoj
Petak 25.10.2013.08:55
ne , to bi albanci smatrali kao uvreda i "presija" ! Nek im srpska vlada omogući da dignu spomenik u Trnovcima vozaču audija kad već nesme da ga juri.
Petak 25.10.2013.08:04
"Vojska, Žandarmerija i policija su odmah blokirali sve puteve ka Kosovu. " ????? а возило "виђено" те вечери у селу ?? Па кој' мој су блокирали путеве ако су знали где је возило ? ХАХАХАХАА - ВУНА БАТО ! ЛАко је бројати ребра по пашалуку и иживљавати се над аморфном масом коју неки зову грађани.. Тамо где је густо - тамо се издају саопштења и најаве за новине и ТВ ??
Petak 25.10.2013.08:47
".....Policija još uvek ne sme da uđe u selo i pretrese ga. Plaše se da se to ne predstavi kao presija na Albance, iskoristi u političke svrhe i time izmanipuliše. ...." ma gde živimo ljudi bre !!!??? Znači borba protiv krijumčarenja droge i potera za ubicu srpskog policajca može biti "smatrano kao presija na albance" !!!!! Nemogu da verujem šta sam pročitao ! Onda će albanci i civile da ubijaju a nećemo intervenisati da nebi to bilo smatrano kao presija ! Znači da srpska vlada i institucije same sebe koče i ograničavaju integritet svoje države ! Bolje rečeno , sami je ruše da nebi naljutili kriminalce i neprijatelje srpske države !!!! Da bi se rusi tako ponašali sa čečenima, bili bi smešni
Petak 25.10.2013.08:50
што не можеш да верујеш ? "НЕМАЊИЦ" је то лепо објаснио... сви су у талу од хероина и кокаина који се пакује у Трновцу... само овај жандар те вечери није био обавештен о томе...
Petak 25.10.2013.08:52
"Kosovska" policija sme da interveniše u Mitrovici i to zbog raznih lažnih "činjenica" da bi namerno držala presiju nad srpskom stanovništvu ! Kad smo tako pametni, i nećemo da naljutimo kromanjonce , nek im srpska vlada obezbedi rad sa narkoticima i prevoz,,,,Eh, beda od države i naroda !

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)