Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
11
Nedelja 20.10.2013.
01:44
vecernji.hr A
U subotu oko 21 sat ponovo su skinute dvojezične table i to sa zgrade državne uprave, piše portal večernji.hr.
Nedelja 20.10.2013.06:22
Можда се треба тако понашати да би се ушло у ЕУ? Србија је прекривена латиничним таблама и нико ништа?! Можда је то и нормално јер су и ћирилица и латиница наша писма пошто Срби у Хрватској и БиХ пишу латиницом. Што ће рећи да је ово дивљачко разбијање таблица доказ или некултуре или фрустрација? Треба бити стрпљив а, истина ће се сама показати. Ми би требали опростити Србима који су присилно узели католичку и муслиманску веру и признати да им није лако а, како каже она народна: "Брат је мио које вере био само нек је Србин"а, и она која каже: "Кад у БиХ католик убије муслимана, муслиман православца и православац католика иста прабаба у гробу плаче".
Nedelja 20.10.2013.07:40
Шта очекивати од екстремних хрвата??? У медијима је увек присутна нетрпељивост према Србима.Намерно се подгрејава мржња према нама. ЗАШТО????
Nedelja 20.10.2013.08:35
imam sigurnu dojavu zašto skidaju ćirilične table,neko je im je pustio buvu da su te table kada se premelju i od njih dobije prah mnogo zdravije za konzumaciju i pročišćenje organizma nego zeolit,od toga bolje seru i dobro je protivu polne nemoći,tako da će uskoro gram praha od tih tabli biti skuplji nego gram koke,ili rog od nosoroga,jedino što im niko nije rekao za nuspojave a to je da će nakon konzumacije ljekovitoh praha izlečiti govornu manu i pričati čistim Srpskim jezikom. Prijatno vam stari konvertiti.
Nedelja 20.10.2013.10:12
Vrhunac licemjerstva, šminke namještene za javnost, jeste ova policija koja tobože čuva ove table i "svim snagama i brojnošću brani table". E pa zaista Hrvatska nikada nije imala osjećaj za glumu i kinematografiju. I danas glumce nema, a kamo li da ima svog vladara koji samostalno radi i "nezavisnu" državu.
Nedelja 20.10.2013.10:22
Razmisljam.Dvojezicne table nikom ne smetaju ni onuma koji ih postavljaju ni onima koji ih skidaju.Postoje samo dva razloga zasto se to sve radi.Prvi je da se narodu odvrati paznja od vaznijih stvari nego sto su to table,kao npr.ekonomija.A drugi razlog je taj sto ipak postoji sigorno neka firma koja te table pise mozda ta firma i placa te da skidaju i lupaju table razlog procijenite sami.
Nedelja 20.10.2013.10:47
Vukovarski srbokatolici su isti kao ovi nasi na portalu. Svaki dan se vracaju srpstvu a ubijaju Srbina u sebi. Cudne neke zivuljke.
Nedelja 20.10.2013.10:56
Hrvati pretezno zive od srpskog trzista na kojeg izvoze svoju robu,- to im nimalo ne smeta, ,a cirilica im je trn u oku. Njima treba udariti "tarabu" na uvoz robe u Srbiju i tako zastititi ionako posrnulo domace trziste.Srbi su im uvijek posle svih nedaca kroz istoriju pruzali ruku tolerancije koju nikad nisu prihvatali nego cak stavise "odsjecali." Daleko im kuca!!!
Nedelja 20.10.2013.18:02
Bilo bi bolje da se i mi Srbi ugledamo na njih, volili ih, ili ne ! Jedno je sigurno, oni znaju šta hoće, dok smo mi veći popovi od popa i hoćemo da po svaku cijenu i na vlastitu štetu da se svidjamo neprijatelju, kako bi ovaj " shvatio " da smo mi pristojan i fin narod ! Postigli su šta su htjeli, a Srbi...., postigli smo sa alternativom da smo postali manjina na više mjesta, tamo gdje smo bili kući !
Nedelja 20.10.2013.12:15
Na slican nacin su pred rat Srbe provocirali i primorali na rat,pa kasnije cinicno optuzivali da su napali na svoju drzavu,a sta je sad u pitanju,ponekad pomislis da je trebalo sve sravnit sa zemljom,blo bi itak,na istom,pa nek jebe sebi mater.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)