Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
14
Subota 19.10.2013.
17:41
Beta A
Crnogorski premijer Milo Đukanović danas je, povodom proslave 200 godina od rođenja Petra Drugog Petrovića Njegoša, otvorio rekonstruisani Mauzolej na Lovćenu, ocenivši da je to jedinstven spomenik crnogorske i evropske kulturne baštine.
Subota 19.10.2013.18:13
Milo: "Crnogorci su pokazali da su najbolje razumeli Njegoša, opredeljujući se za harmonični suživot sa Muslimanima" Vladika Rade: "Bog vas kleo, pogani izrodi, što će turska vjera među nama?.. Sve je pošlo đavoljijem tragom, zaudara zemlja Muhamedom...Kako smrde ove poturice!.. od nekrsti ovde zaudara.." Ko je sad lud!? "
Subota 19.10.2013.18:16
Njegoš bi kukao iz sveg glasa da nas vidi, onda pošao da nas prokune s pravom, odrekne se Crne Gore i pobjegne glavom bez obzira. Eto to bi on uradio. Njegošev mali prst ruke kojom je pisao LUČU MIKROKOZMU vrijedi više no čitava Crna Gora danas s čitavim narodom, u paketu, liše izuzetaka.
Subota 19.10.2013.18:22
A čak mislim da kada bi rekao da je Srbin, crnogorski jezuiti bi ga odmah napali a Đukanović bi ga možda protjerao, i dobro je ako bi prošao bez atentata ili etiketiranja "izdajnik", kako velikocrnogorci etiketiraju Đokovića, Raonića što igra za Kanadu, Pekovića što je bio u Partizan i sad u NBA... Zgrozio bi se da vidi i kako neki u Srbiji pljuju po Đokoviću i navijaju za Nadala. Ma svašta bi vidio, ali zasigurno ne bi ni dobro prošao.
Subota 19.10.2013.18:46
..Progovi iz groba genije...Kakav korak po ovoj planini,ko prilazi to grobu mojemu, sila neka neljudskoga bica,vatrenijem vjetrom me osinu..O svevisnji ukloni sotonu , da vis groba mmojega ne stoji,pritiska mi I dusu I kosti ,pa ja koji zdruzih se s visinom , koji bijah tebi u pohode , sta docekh Boze svemoguci , da nad kosti moje postavljene ,dovodite ovakve protuve,da mi dusu truju necovjestvom , jer ne mogu porucit zivima,sad sa mjesta na kojem se nadjoh, da ovakvog strasnog izdajnika ,survat treba niz ove litice , I ostavit crnome gavranu , da raznosi tijelo po krsima , a da dusa ovoga izroda ,zatalasa u proctor pakleni,Crni milo majka ti kukala, zasto tako da od Boga nadjes , svu nevol
Subota 19.10.2013.18:54
svu nevolju ovoga naroda, krv junaka nasih potomaka, I grobove svojih pradjedova, sve podredi svojoj lakumosti.Zar Srbina nazvat izdajnikom , u ovijem gordim planinama, koji posle kosovskog poloma, stize vamo I borbu nastavi.Zar otpadnik posta prijateljom , a brat posta glavni neprijatelj.Krv na tebe I tvoje potomstvo , nek se surva niz ove planine , nek kljucaju krvavi izvori , krvi nasih starijeh ratnika , sto slobodu dase ovoj zemlji,nek napoji snagom pokoljenja ,da se brane od tvojih prevara I od lazi tvojih pratilaca.Bog je mocan Bog ce da uredi , sve prilike pod kapom nebeskom , niko duzan za grijeh ne osta ,pokajanje nekad kasno bude , a I nije kajanje prilika , da izdajnik moze okaja
Subota 19.10.2013.18:56
grijeh koji nije moguce kajati.Silne kletve kojeima te kunu , I vapaji koji se jos cuju , dospjti ce do prestola gore , gdje se sudi sto radimo dole..
Nedelja 20.10.2013.22:26
Lopurdi nije dosta sto rastura sadasnjost, ugrozava buducnost pa blati i proslost !
Ponedeljak 21.10.2013.16:48
E, bi vala, Djukanovicu, posebno bi Njegos na tebe bio "ponosan"! M'rs, fukaro!!!!
Sreda 23.10.2013.08:37
ово је енглески хумор а за озбиљне ево један чланак http://akademskikrug.rs/da-se-srpstvo-grli-bilo-koje-vire/ Надам се да ће редакција демократским путем пренијети и овај и још по неки пријатељски предлог да народ Црне Горе прочита .

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)