Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
25
Petak 18.10.2013.
10:29
Beta A
Ministar poljoprivrede Srbije Dragan Glamočić izjavio je u petak da ne postoji naučni dokaz o štetnosti genetski modifikovane hrane i da će, ako bude dozvoljen promet GMO, ti proizvodi biti vidno deklarisani.
Petak 18.10.2013.11:17
Prvo obecavaju da ce biti oznaceno a posle ce se kao i u ostalim zemljama ta oznacenost skinuti sa svih produkata. Jednom kada se izgubi pravo seme posle nema nazad. Svaki ne ispunjen zahtev od strane SADista bice sprovodjen ucenom, u smislu "niste ispunili uslove nece te dobiti ni nase frankenstajn seme" Pa sad ako neko ima mozga nek razmisli cemu ovo vodi, sem unistenju, kako konzumacijom, tako i zavisnosti kupovine ovog degenskog semena koji su neki samoproklamovani Bogovi proizveli i tako unistili ono sto nam je Bog dao besplatno. Prijatno Srbijo!!
Petak 18.10.2013.13:14
dolazi vreme da svako misli samo za sebe i da radi ono sto misli da je ispravno i u svoju korist. ko bude pogresio taj ce umreti a ko uradi pravu stvar taj ce preziveti i biti u mogucnosti da se namnozi. mozda ce se tako sprovesti Bozja pravda. videcemo mi smo vec u to vreme mozda ga neki ne osecaju ali tako je...
Petak 18.10.2013.11:20
Тачно тако,почело је !!! Јеби га мораћу да учим да орем земљу,да бих јео оно што желим !!!
Petak 18.10.2013.11:34
Dolazi vreme da ce posle uvodjenja GMO semena, svako drugo seme biti zabranjeno za upotrebu, ili ce biti trazeno na analizu od strane nekih firmi koje se ovim bave a rade u CO. sa Monsantom da se isto seme da na kontrolu, zarad stvaranja kopije istog ali u vidu GMO semena, sto automatski smanjuje broj preostalog pravog semena na duzi period. A gospodin ministar verovatno stavlja ruku na oci jer je dobio dobru finansijsku podlogu da sprovede ovo demonsko seme u Srbiju, i ako je Evropa do skoro pravila experiment na pacovu za koji se ustanovilo da je oboleo od raznih Tumora. A i mnoge zemlje EU nisu prihvatile ovo seme. Bice uskoro ko sadi domaci paradajz, icice na robiju kao za konoplju!!
Petak 18.10.2013.13:06
Они бункери са природним семеном у Норвешкој и осталим земљама служе за то.Да се на земљи уништи природно семе,да ОНИ буду власници тога што су накупили у бункерима и да продају свету по високим ценама или да уопште не дају никоме,него да га чувају за себе.Зајебана ствар Једним је мени мој прадеда рекао "Дођи сине на село ту имаш све ." И дефинитивно је био у праву. Зато немојте продавати своју обрадиву земљу у бесцење,вредеће много !!!
Petak 18.10.2013.13:55
Nije to predvidjenoi za narod, vec samo za one privilegovane sluge Djavolske i njih same!! Bez sela i poljoprivrede nama nema buducnosti! Cuvajte seme bolje od zlata, jer ce uskoro biti kilo zlata za kilo hleba!!
Petak 18.10.2013.13:20
u pravu si , ali znas sta ce biti ? mogu da mi se tada napasu m()()da. niko ti ne moze zabraniti na svojoj parceli da sadis sta oces .. dotle ce toliko narodu da kopaju po ocnom zivcu da ce se narod vec organizovati. ali ok da ne trcim pred rudu. prvo sto moraju da odrade po eu propisima je da zabrane individualnu destilaciju voca , tj pravljenja rakije. na tom mestu cemo vec videti bliku buducnost sta i kako ide ..
Petak 18.10.2013.13:52
Pa brate razmisli sam, ajde zasadi Indicu, ili Sativu konoplju na tvom imanju, da vidis dali ne mogu da ti uniste i parcelu i da te strpaju u prdekanu?? Najbitnije je sto svima pricam, "ljudi cuvajte svoje seme jer necete imati sta jesti" Ovo je Otac Tadej rekao ne ja, ali je ziva istina!! Cak nije toliko vazno ni posedovanje svog imanja, jer ko se ne bude cipovao u one dane taj nece moci ni porez da placa, a da ne pricam da svi koji se cipuju nece uci u Carstvo Bozije jer se time raskrstavaju sa Bogom i krste sa Necastivim! Pa sad kako ko hoce, neka nam je Bog na pomoc!!
Petak 18.10.2013.11:39
Ne bojte se braco... Gospodnja je zadnja...otrov ce te jesti i piti, a nece vam naskoditi... Uostalom, ima po nasim sumama jos divljih jagoda, krusaka, gljiva, kupina pa ce se preziveti. Cini mi se da je tako negde i zapisano, da cemo ziveti kao rani, katakombni Hriscani... He,he... Pohlepne Jese...
Petak 18.10.2013.11:51
Због ове лаже да ГМО није штетан треба одмах да поднесе оставку. Очигледно да је купљен од лобиста.
Petak 18.10.2013.12:34
Glamočić je GMO lobista! Zato po njemu "nam dokaza" o štetnosti GMO. Koliko je samo kontraverzan ovim: "...jer u ovom momentu možda konzumiraju GMO, a da toga nisu svesni". Da li to znači da ste i sami bez deklaracije uvezli GMO i poturili narodu?! Očigledo da DA. Znači da je tačno da se preko Dunava zadnjih nekoliko godina nelegalno uvozi GMO. Sve bih ja vas takve pohvatao i na vama isprobao GMO, a ne na pacovima.
Petak 18.10.2013.12:35
A onda bih napravio reklamu sa slikama: "Ministar Glamočić prije i poslije konzumiranja GMO". To bi bila prava reklama ne samo za GMO nego i za sve one kako će završiti ukoliko lobiraju za sjeme Zla.
Petak 18.10.2013.13:02
njegovu kastu baš briga za ovo... oni svakako neće dolaziti u kontakt sa ovim otrovima... za njih je lek - samo olovo...
Petak 18.10.2013.13:01
pa sad već nisu javno obeleženi.... "matijević" je primer za to.. Po trenutno važećem zakonu po kome se ZABRANjUJE uzgoj gmo semena - oni "poljoprivrednici" na čijim njivama je isto nađeno - su kažnjeni PREKRŠAJNO ?????? umesto da ih streljaju na mestu... a šta će tek biti sa ovim ? Kad ovo prođe - treba da se objavi spisak IMENA SVIH POSLANIKA koji su glasali ZA i da se postupi kao u dispozitivu mog izlaganja...
Petak 18.10.2013.13:11
Apsolutno! Dolazi vrijeme kada će se morati samo radikalizacijom spriječiti šteta, jer drugog lijeka nema. Demokratija je takođe laž za organizovani kriminal. Ona je hiljadu puta kod nas legalizovala kriminal javno, zato i ukida odgovornost kroz ukidanje smrtne kazne i velikih zatvorskih robijanja. Probudiće se jednog dana motika. Narod trpi, ćuti, strpljivo čeka, ali sve ima svoju akciju. Doći će dan kada se više neće ćutati na usranost života od elita, vjeruj mi.
Petak 18.10.2013.13:36
Pa dokle bre da cekam taj dan, ajde narode, kad ostarimo moz nam duvati u dupe, daj taj dan sad!!! Gvozdje se kuje dok je vruce!!! Rak se leci kad je u pocetnoj fazi, a ne kad zahvati veliku povrsinu, posle je kasno!!!
Petak 18.10.2013.14:08
Pa čim na proteste GMO izađe par stotina i za slične stvari, dokaz je da se još uvijek ne može ništa uraditi dok se svjesnost ne omasovi da treba izaći na ulice i masovno se ne obazirati na prijetnje ostanka bez posla. Da su intelektualci odbili da služe ideologijama, misliš li da bi Univerziteti i Akademije nauka bile okupirane politički? Ne bi sigurno, nego bi izašli u susret intelektualcima. Ovako, ovi su davno postali produžena ruka politike, jer da nije tako ne bi se prije svega istorijska nauka koristila u ideološke politike, zloupotrebom. Korijeni Zla su vrlo duboki.
Petak 18.10.2013.13:26
neka nam svojim primerom pokazu da ih nije strah smrti i neka sva ova gomna od 2000 pa naovamo izadju na ulice bez telohranitelja i bez blindiranih auta, da da impoverujemo na rec ...
Petak 18.10.2013.15:21
То је исто када би човеку изменили ДНК структуру отровима и рекли да нам није ништа (што перфидно, курвински раде, покушавајући да нас убију), исто као што нам сада говоре! А ова слика само покушава да нам предочи шта би чекало нашу децу у будућности ако уведемо ГМО!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)