Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
11
Utorak 15.10.2013.
00:06
Vestionline, nasisrbija.org A
Pokret SNP Naši nаjoštrije je osudio poziv pаtrijаrhа srpskog Irinejа Srbimа dа izаđu nа lokalne izbore na Kosovu i Metohiji.
Utorak 15.10.2013.00:25
Kome da skrese.Svom patrijarhu...Cudan ste vi narod..Kada sam jutros procitao ili juce da je pozvao svoje vjernike da glasaju za Tacijevu drzavu zamalo se I ja nisam poceo da krstim iako sam musliman.Koliko ja vidim da Vam nema spasa...
Utorak 15.10.2013.07:16
То да ли нам има спаса или нема зависи колико смо искрено окренути Богу, а не од става неког патријарха, поготову не од оног којег постављају стране амбасаде. Кроз нашу историју у злу добу је постојао филтер према коме можемо препознати који је свештеник истински, а који ради за ``њих``.Сјетимо се патријарха Варнаве, владике бањалучког Платона, Аве Јустина и многих других, њихова дјела су свједочанства ко су и за кога су.
Utorak 15.10.2013.09:44
Ima, ima spasa. Ništa ti ne brini. Neće muslimanskom svijetu biti spasa, jer ga jede vehabizam. Buduće religije, po svim proročanstvima su hrišćanstvo i budizam, a islama nema nigdje. A Srbi će opstat kao i do sad. Mene samo brine duhovno nazadovanje naroda, jer i te kako sam pobornik genetike i krvi, a u državi sve sami poltroni na funkcijama. Propast je kada se spajaju geni poltronski i podrepnih muva, a ne samo bolesnih.
Utorak 15.10.2013.14:22
Moram da ti odgovorim jer ocito je da nisi razumio moj komentar.Moja zelja je jaka Srbija I mocan Srpski narod , slozan a ne rasulo I da svak moze da kaze Srpskom Patrijarhu sta pozeli.Ako Srbija bude jaka I slozna I mi Bosnjaci imamo sanse da prezivimo unutar Srbije u suprotnom ako se krene u cijepanje I rusenje Srbije mi koliko smo naivni krenut cemo na stranu rusitelja I postradati za nista.To je moja vizija.Jaka Srbija I Srbi jaki I srecni Bosnjaci kao najblizi narod Srbima.ZAOMI JE STO ME MNOGI NISU RAZUMJELI...
Sreda 16.10.2013.00:37
Mislim da sam te odmah razumeo. I verujem da si iskren. Pravoslavac sam, ali cu tebe kao dobronamernog inovernika pozdraviti sa "Esselamu alejkum".
Utorak 15.10.2013.09:47
Neka su rekli malo i patrijarhu, jer je i on kao Crna Trojka - danas kaže jedno, sjutra kaže drugo. Još gospodin žali što papa ne dođe u Niš, papa kojem mjesto dolaska ne smije biti dok se Vatikan ne izvini za zločine od Jasenovca do danas. Još bi da se spajaju s rimokatoličkom, maniti se spajali, liše nas.
Utorak 15.10.2013.10:21
Mi smo "NASI" samo jasi. Ko to pise patrijarhu? Dzidza, Bidza i Bulidza. "SNP Nasi" jos jedan politicki pokret koji ima sve atribute politicke partije, ono "Pokret" sluzi samo za zamajavanje dokonih dzabolebovica koji svoju utehu za svo zlo sto ih naslo, i patnje koje im drustvo nanosi svoju utehu vide u nista boljem "pokretu J(N)asi. Posto su promenili Svet dosli su da promene i savest Srbskom patrijarhu, ako im ne uspe da mu promene savest promenice njega. Postavice onu pevacku kliku koja je odrzala parastos Vladi Srbije, oni su vec dokazani patriote drazi su im "pedofili" od "pedera". "Svaka ptica svome jatu leti"

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)