Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
16
Ponedeljak 14.10.2013.
13:38
M. Roknić - Vesti A
Iz cele Hrvatske proteruje se ćirilica. Posle Udbine, ćirilične table nestale su tokom noći i sa zgrade Opštine Vojnić, nekoliko dana ranije i sa opštinske zgrade u Krnjaku, potom u Zagrebu, a pre dve noći u Glini je odnesena zastava srpske nacionalne manjine sa zgrade srpskih organizacija.
Ponedeljak 14.10.2013.14:22
Невероватна је то концентрација мржње у једном народу! Тешко да се још негде у свету може наћи таква кооличина мржње према другој нацији. Могу Хрвати да причају шта хоће, има, наравно и међу њима нормалних људи, али чињеница је да је већина задојена мржњом и да та мањина нормалних никада неће надвладати ту већину. Али мржња увек наноси много веће зло онима који мрзе, она ствара живе ране у душама тих јадника, које ће им донети само зло. Много веће зло наносе себи него другима! Али то је више њихов проблем, него наш! Србин никог, никада, није мрзео патолошки, и то му даје могућност за спас. Све док мржња не надвлада Србина, за њега има наде. За ове јаднике те наде практично уопште нема
Ponedeljak 14.10.2013.14:44
onoliko koliko mi srbi imamo nenormalnih , toliko oni , krvati imaju normalne medju svojim redovima... vrhunac katarze krvatske rasisticke drzave !
Ponedeljak 14.10.2013.18:38
ONI ni table sa ćirilicom ne mogu očima da vide a MI TRPIMO NA STOTINE NJIHOVIH FIRMI U SRBIJI ? STRAŠNO ...
Utorak 15.10.2013.00:16
Ovo me strahovito podseca na Kristalnu noc u Berlinu novembra 1938 godine. Umesto da se hvale i dice da koriste dva pisma (sto vrlo mali broj Naroda poseduje) i da pokazu svetu svoju kulturu i dostojanstvo - oni pokazuju svoj nacizam, koji nikad nisu uspeli da prikriju. Da li im je to mozda i bila jedina karta za ulazak u tu i takvu EU. Neka im je na cast (toj uniji). - Ovi novi "europejci" nemaji tu rec (cast) u svom jeziku . Mrznja je gora bolest od side i raka zajedno. Ja ih ne mrzim. Samo ih sazaljevam.
Ponedeljak 14.10.2013.14:08
. . . hrvatski aktuelni predsednik Josipovic verovatno se izjasnjava korektno, ali sve je to uzalud, jer su HRVATSKI GENUINI RASISTI NEPOPRAVLJIVI I KAO TAKVI – BAR ZA SRBE NEPRIHVATLJIVI. Ne znam, da li i kojim Srbima nije jasno, da sa odlucujucom masom hrvatske populacije, koja je vise nego jasno prema Srbima bezkompromisno rasisticka i nepomirljiva, nema , nece i ne treba nikakva vrsta namestene /vestacke saradnje, i pored cinjenice da SRBI PREMA HRVATSKIM RASISTIMA NISU BILI NEVINI I MILOSRDNI, bez obzira na sve argumente koji su bili, i jos uvek su, na srpskoj strani.
Ponedeljak 14.10.2013.14:20
Nastavlja se agonija Srba katolika takozvanih Hrvata koji se uporno bore sami protiv sebe unistavajuci sve srpsko u sebi i oko sebe. To je najbolji dokaz da je genocid nad pravoslavnim Srbima sistematski sprovodjen i da je konacan cilj ne samo istrebljivanje i proterivanje pravoslavaca sa ovih prostora nego i zatiranje sveukupne srpske istorije na ovom mestu. Od prvih pohrvacivanja Srba do sklanjanja cirilicnih tabli proslo je vise vekova ali plan se i dalje efikasno sprovodi.
Ponedeljak 14.10.2013.14:27
sta se josipovicu cudis i zalis , mozda si ti pametan i znas da sada sa nama srbima treba da budemo na "dobro" , ali tvoj "narod" je toliko u krvi zagazio da to ne moze da se jednom tvojom odlukom tebe tvojih predhodnika zaustavili krvatsko ludilo i slepilo koje vi imate na oci intenzivno 100 godina . zla krva radja samo zlu krv ... u zlom ste prokleti..
Ponedeljak 14.10.2013.14:32
Kao i obično - osećaju se "moćnima" kad su pod nečijim patronatom ...
Ponedeljak 14.10.2013.15:20
До сад је био погром Срба,а сад погром и ћирилице...па они су стварно јадни у бедни,ја ево више немам снаге ни да се љутим на њих,њима је патолошка мржња према свему што је српско укорењена у генетски код и то ни једна наука на свету не може да промени.Несрећници,мора да је страшно кад ти мржња постане константно стање свести и духа.
Ponedeljak 14.10.2013.16:55
I zato ce zemljace vecno da ih bije kolektivni maler, znas da za lose misli covek skupo placa isto kao i za losa dela.
Ponedeljak 14.10.2013.17:49
Ja verujem da je sve to naručeno jer će biti izbori na Kosmetu. Poruka da je NATO sve oko srbije.
Ponedeljak 14.10.2013.18:17
Hrvatima nije problem samo cirilica vec i kompletno pravoslavlje. Ko malo bolje prati uocice da im smetaju i Rusi i pravoslavni Cesi i naravno Romi a ne retko smetaju im i pojedini katolici. Uvek su izrazavali misljenje da je Hrvatska samo za Hrvate i to ce im doci glave ali to ce i zasluziti. Da je nasa drzava neka ozbiljnija drzava i mi bi trebali uciniti isto sa dvojezicnim tablama u Vojvodini. Jedino ce onda ona pasivnost EU prema pravima manjina u Hrvatskoj biti probudjena pa ce kritikovati nas da krsimo prava manjina. Koliko vidim jos nismo naucili lekciju.
Ponedeljak 14.10.2013.18:25
Могу се бунит колко хоће, ал не гине им Ћирилица. Ћирилица до Токија!!!
Ponedeljak 14.10.2013.23:53
Ovo me strahovito podseca na Kristalnu noc u Berlinu novembra 1938 godine. Umesto da se hvale i dice da koriste dva pisma (sto vrlo mali broj naroda poseduje) i da pokazu svetu svoju kulturu i dostojanstvo - oni pokazuju svoj nacizam, koji nikad nisu uspeli da prikriju. Da li im je to mozda i bila jedina karta za ulazak u tu i takvu EU. Neka im je na cast (toj uniji). - Ovi novi "europejci" nemaji tu rec (cast) u svom jeziku . Mrznja je gora bolest od side i raka zajedno. Ja ih ne mrzim. Samo ih sazaljevam.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)