Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Subota 12.10.2013.
12:09
dailymail.co.uk A
Austrijski naučnici otkrili su da "ledeni čovek" Oetzi, čije je 5.300 godina staro telo pronađeno u Alpima 1991. godine, danas ima 19 živih muških potomaka.
Subota 12.10.2013.17:03
Vidi cuda poslije 5000 godina potomci mu jos zive u zemljama oko Alpi. A sta je sa teorijom o velikoj seobi naroda?
Subota 12.10.2013.22:21
pa kad njima odgovara da Srbe predstave kao dodjose na svojoj sopstvenoj zemjli onda je bila seoba naroda (dokazana glupost), a kad hoce sebe da predstave kao autohtone kao u ovom slucaju onda naravno nije bilo seobe naroda...ali jedna stvar je evidentna a to je kada bih ovaj smrznuti nesrecnik progovorio tesko da bih se cuo drugi jezik osim Srbskog...genetika je dala poslednju rec da se posle povlacenja ledenog doba sa severa evropskog kontinenta narod naseljavao Iz podunavlja(Srbija,Vinca,Starcevo) na sever! lepo Alex Dzons kaze da su Vikinzi bili Srbi...Svedjani, Norvezani, Irci, Rusi su nasi rodjaci!, to odavno nije tajna
Subota 12.10.2013.22:32
a naravno zna se I ko se doselio I kad...siptari su se doselili u 11. veku I doveli su ih arapi sa Kavkaza na Siciliju to su istorijske cinjenice(a I genetika to potvrdjuje dovoljno je pogledati siptara I njegovog rodjaka sa kavkaza I sve je jasno)...sa Sicilije ih poveo na Vizantiju vizantijski general koji je zeleo da napravi puc u Vizantiji izgubio bitku a siptari ostali ..Vizantija ih izbacila sa svoje teritorije a Srbi ih primili kao brodolomnike da za Srbski dvor kao dobri stocari sa Kavkaza cuvaju stoku I naselili ih pod planinom Raban...odatle ime Arbanasi...dolaskom turaka svi prelaze na islam I posle propasti srbskog carstva postaju sluge turcima ...posle toga se zna sta je bilo...
Subota 12.10.2013.22:43
da se zna da je Skadar na Bojani bio duze srbska prestonica od Beograda za nekih 500-600 godina podno zidina Skadra su grobovi srbskih kraljeva ..kada je srbska vojska zauzela Skadar I luku Drac u prvom svetskom ratu englezi su naredili da se odmah povucemo ili ce nam otkazati pomoc (kurve su znale da su nam tu koreni I odmah su kalkulisali) posle rata prave albaniju prvi put u istoriji se pojavljuje ta drzava a gramatiku I pravopis im prave nemci I daju im ime albanci inace siptari sebe ni dan danas ne zovu albanci nego scipetari ali po tome alba koje je bilo jedno od ilirskih plemena oni danas tvrde da su iliri ali genetika je neumoljiva I matematicki precizna..iliri su srbsko pleme
Subota 12.10.2013.22:50
kao I dacani i tracani ...danas arbanasi imaju novog gazdu nije vise turska nego amerika I najveca katolicka crkva na balkanu je u Pristini gde nema ni 5 posto katolika...ali malo po malo po malo kao sto su presli na islam iz interesa preci ce oni I na novu veru...Ibrahim rugova je sahranjen kao katolik verovali ili ne! Budite se Sorabi!!!
Nedelja 13.10.2013.01:11
Seobe naroda kao teoriju,koja mora da se prihvati je nametnuta posle Berlinskog kongresa! Ta teorija da nije glupa bila bi smesna. Nigde ni u jednom istorijskom izvoru nije zabelezena bitka Slovena koji "naseljavaju" Balkan I ondasnjeg stanovnika. Znaci ti "postojani" stanovnici Balkana,su rekli: "Evo vama Sloveni (citaj Srbi),nase gradove I nase njive pa ih koristite, a mi cemo da odemo u brda, tamo da zivimo, samo da je vama lepo"!Nedavno su nasli Srpski manastir iz 6 veka,ali I dalje se tvrdi da su Srbi prihvatili hriscanstvo u 9 i 10 veku!Vincansko Pismo je staro 7000 godina pre Hrista,sto se tacno poklapa sa starim Srpskim kalendarom!
Nedelja 13.10.2013.01:21
Zasto je potrebna ovakva teorija I kome je potrebna!? Iskljucivo Nemacka I Austrija plasira tu teoriju, da bih prikrila masovne I sistematske genocide nad Luzickim Srbima,kao I masovna pokrstavanja I proterivanja Slovena iz Austrije! Taj genocide traje oko hiljadu godina, koji se sprovodi sistematski I planski,kroz istoriju! Da bih se prikrio taj genocide , eto Nemci nisu istrebili Luzicke Srbe nego su oni otisli na Balkan!
Nedelja 13.10.2013.01:01
Oetzi je prebjeg iz Austrije u Italiju,naisao je na austrijske granicare koji su otvorili vatru na njega tako je pogodjen sa strelom u ledjima pao na talijansku stranu.Vidio sam u Juznom Tirolu ima mnogo potomaka slicnih njemu.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)