Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
14
Ponedeljak 07.10.2013.
16:58
Beta, Vestionline A
Srpski narod ima i slikovitiji izraz od "napuniti donji veš", ali mi ne smemo javno da koristimo takve reči, pa ćemo samo konstatovati da se predsednik Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović najverovatnije uplašio i izjavio da ne vidi svrhu TV duela na koji je potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić pozvao lidere opozicije.
Ponedeljak 07.10.2013.21:33
Vucko, Djilas i Ceda su koalicija u vrlo dogledno vrijeme, ovo je samo jeftina farsa izdajnika!!! Dr. Kostunica jedini je opozicija ovoj gamadi pokvarenoj, koje bi trebalo sve do poslednjeg za jezike lazave okaciti da vise!
Ponedeljak 07.10.2013.17:09
Ama ljudi Čeda je ŠPIJUN I IZDAJNIK koga su instalirali ambasadori u skupštinu . KOME JE ON BITAN U SRBIJI ? Kao da njegova reč ima neku težinu ...
Ponedeljak 07.10.2013.17:32
Uf.... što mi je izazov - nadmudriti mucavog narkomana ? ? ? Što picko ne proba da ode na KiM ? Što reče jedan od komentatora - kao pravi "alfa mužjak" sa sledećeg snimka : http://www.youtube.com/watch?v=LDnUB2UbC0I p.s. ne sećam se ko je postavio ovaj snimak pre mene - ali hvala u svakom slučaju....
Ponedeljak 07.10.2013.17:54
obracun kod ok korala sa plastični piftoljčiki ! Koga bre oni lazu kad prde u istu tikvu,samo je kostunjavi korektan i posten!
Ponedeljak 07.10.2013.18:14
Ceda je poznat kao plasljiv covek, jos iz vremena kada je slao Milosevica u Hag i isao sa Djindjicem da razgovara sa Beretkama koje su pripremale pobunu i planirale da ih obojicu likvidiraju. Doduse ovo je ipak duel, nije neka tako beznacajna sitnica, pa se mozda covek stvarno uplasio...
Ponedeljak 07.10.2013.19:33
ЦИА преко својих канала унутар власти Србије, заједно са својим савезницама МИ6 и БНД, конторлише државну политику и естаблишмент у тој мери да се ни једна стратешки важна одлука за Србију не може донети без подршке и одобравања САД, Велике Британије и Немачке.Немачка БНД контролише финансије, природне ресурсе и науку заједно ца британском МИ6.ЦИА ради на перфидним облицима одрваћања српске власти од Руске Федерације, држећи се тактике „корак по корак”Премијер и лидер СПС-а Ивица Дачић ужива значјну подршку у Обаминој администрацији, тачније – подршку лобија Била и Хилари Клинтон.
Ponedeljak 07.10.2013.19:34
Сви досадашњи министри одбране Србије били су под јаким притиском и утицајима САД и НАТО и под конторлом и посматрањем ЦИА.ЦИА је уз подршку савезничких служби пре свега МИ6 и БНД припрермала мрежу политичког преврата који је довео ДОС на власт.Постоје процене и да је ЦИА преко других служби у Европи - пре свега британских или делова политичког и криминалног подземља у Србији - била заинтересована за политичку и физичку елиминацију премијера Србије др Зорана Ђинђића.
Ponedeljak 07.10.2013.19:35
ЦИА никада није напуштала Србију са становишта глобалних интереса САД, пре свега због притиска државног врха око Хашког трибунала, рада на независности Косова и Метохије и контроле свих досадашњих влада Србије, рачунајући и садашњу.ЦИА преко својих канала унутар власти Србије, заједно са својим савезницама МИ6 и БНД, конторлише државну полиитку и естаблишмент у тој мери да се ни једна стратешки важна одлука за Србију не може донети без подршке и одобравања дипломата и влада САД, Велике Британије и Немачке.
Ponedeljak 07.10.2013.20:27
Njigova ekselencija je jako uvredjena i iznenadjena pozivom na diskusiju pa je odma prebacio temu an "losu atmosferu". Dzaba Cedi i Ostrog i Amfilofije ispusten pri rodjenju i promasen na krstenju, dzaba je Amfilofije citao "Primi raba apostola moga", dzabe pomaz i sveta vodica. Sad je i Djilas otkazao. kaze nece rijaliti, a on je rijaliti i izmislio da bi se obogatio skupa sa Zeljkom Mitrovicem, prepucavanje u stampi je samo da se Vlasi ne sete. Pitajte Djilasa ko je doveo Ekrema Jevrica iz Amerike. Dabome da je Djilas, to je ujedno i da se Srbija ekremizuje, da se prosvete oni zavisnici od rijalitija. Jadna je Srbija dok nam politiku vode Jovanovic, Djilas i Kostunica.
Ponedeljak 07.10.2013.21:42
Pa lako je sada Vucicu kada ga savetuje u pozadini Guzenbauer, a spreda mu na cuclu doping dozira Stros Kan.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)