Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
18
Nedelja 06.10.2013.
13:45
Beta A
Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je država pred bankrotom u pravom smislu reči i najavio da će mere za ekonomski oporavak biti teške, a ne populističke.
Nedelja 06.10.2013.14:24
Ијао,какве маестралне метафоре - џем и леба,полице,ово-оно...па шта он мисли,да ми нећемо да радимо,да смо сви неспособни и лењи,као нуди нам се посао и добра плата а ми би да лешкаримо у хладу?Да л' може овај прстоспојени љигавац да изјави нешто а да то није до те мере патетично и имбецилно да се човеку моментално окрене желудац?!
Nedelja 06.10.2013.14:25
"Kapitalizam znači da nije posao države da nalazi posao, nego da to ne onemogući onom ko može da nađe posao."... Po mogućstvu - kod "gazde", za 200-250 eur... naravno, na crno... MRŠ...
Nedelja 06.10.2013.14:31
vidim da omladinci iz sns-a dežuraju i nedeljom... ako, deco, ako... samo vi lupajte minuse.... pred vama je "lepa" budućnost... ako... Samo vas molim - ne dajte dupeta ovom dramoseru... sačuvajte bar toliko dostojanstva...
Nedelja 06.10.2013.14:51
"Ne, postoji samo 'da ne radim ništa i ne diraj mi u stečena prava'", rekao je Vučić On je ovde naravno izuzetak. Ne zamerite ako gresim.
Nedelja 06.10.2013.15:02
Pa cekajte, zar ovaj jos juce nije rekao da ocekuje ogroman skok srpske privrede a njegova partijska governanta guvernerka najavila kvantne ekonomske skokove jos juce? A sad bankrot? Pa jel ovi testiraju nasu memoriju? I sad ispade da je vlast tu da nadgleda sprovodjenje postojecih zakona i ubira kajmak a na narodu je da odradi ostalo. Ja verujem da ima jos nas koji se secaju sta je pricao pred izbore. A drugo, po teoriji naseg Picka su Bizmark i Cercil npr izmisljeni likovi, sve je sam odradio nemacki i engleski narod. Neko bi rekao da nama treba upravo taj za koga naš paša Picko kaze da ne postoji, da nas okupi i kaže: Eto mene, eto vas, rat Turcima!
Nedelja 06.10.2013.15:09
Sposobni su oduvek sklanjani u stranu,dok su lopovi dolazili na vlast.tako je u Srbiji od pamtiveka.Arcibald Rajs,nas je istinito opisao. Jedino je Veliki Milos,znao kako treba da se postupa sa Srbskom rajom.
Nedelja 06.10.2013.18:14
Kako mislis da izvuces zemlju koja se opredelila za kapitalisticko uredjenje postavljanjem ministra privrede koji je u zadnjem stecaju koji je vodio pokusao da predstavi imovinu kupaca stanova, kao imovinu firme u stecaju i time pljunuo na osnovni postulat kapitalizma, a to je privatna svojina! Ljudi ce imovinu koju su posteno stekli braniti svim sredstvima od takvih manipulatora kao sto je doticni ministar i upozori ga na posledice koje ce proisteci iz takvog njegovog delovanja, kad si ga vec postavio na tako vaznu i odgovornu funkciju! Od sada si ti odgovoran za njegovo postupanje i nemoj to da zaboravis! Krsenje ustava i zakona nece pomoci Srbiji, nego bas suprotno!
Nedelja 06.10.2013.23:48
A šta tek reći za ministra trgovine.Čovek u životu nije napisao ni jednu otpremnicu niti dao nalog da se natovari kombi robe. Ovi iz SNS su preuzeli politiku i ideologiju LDP,DS,G17+.Glasali su za Zakon o PDV,koji će da uništi ono malo privrednih tokova,a skroz će da uništi otkup poljoprovrednih proizvoda od seljaka.Ovim delom zakona,seljacima je onemogućena gotovinska isplata otkupljeniih proizvoda i biće gurnuti u ruke tajkuna,a poštene manje i srednja firme koje su uvek plaćale odmah gotovinski pri preuzimanju robe,sprečane su da rade.Ovo je namerno urađeno u cilju dodvaranju tajkunskom uvozničkom lobiju i prinuđivanju seljaka da prodaju zemlju u ovakvim uslovima ometanja prodaje.
Nedelja 06.10.2013.18:40
Kad nas brod tone,tone....Sada ste u panici i donosite pogresne odluke, http://www.kurir-info.rs/vlasnik-zadruge-se-ubio-zbog-manjka-zita-iz-robnih-rezervi-clanak-1017307 Koliko bi vas trebalo da ovako ucini,ovaj to nije trebao uciniti,sa tim je preuzeo krivicu na sebe a gazde oslobodio.
Nedelja 06.10.2013.19:59
Gos.Vucicu , treba da se povucete iz politike I da to prepustite ljudima koji znaju da vode Srbiju.Sta bi sa savjetnicima?Zar te oni ne posavjetovase kako da bude bolje narodu?Budalo jedan placenicka, ti mislio ako si mogao uz Seselja da budes neko I nesto da ces sam da uspijes.Ovo je prividna I prolazna tvoja popularnost , naslonjena na SRS iz proslosti .Vi cete se srusiti kao kula od karata I vasi "zapadni prijatelji" ima da te uniste I bace kao prljavu krpu , stoko izdajnicka...
Ponedeljak 07.10.2013.07:39
E bas su mu dugo i trajali, a i mali matematicar sa Jejla (vauuuu) pokazalo se da ne ume da racuna.
Nedelja 06.10.2013.23:22
Da li je to Alek of Arabija,konvertit,sa liht radnom knjižicom,promoter ideologije LDP i DS d.o.o.,veliki prijatelj Mikija Rakića i zaštitnik političkih tajkuna i najveća neznalica opšte prakse i dramoser?

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)