Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
18
Subota 05.10.2013.
08:18
b92.net A
Pre 13 godina održane su demonstracije kojima je srušen režim Slobodana Miloševića.
Subota 05.10.2013.09:23
5. OKTOBAR ? Još jedna u nizu PODVALA NAIVNOM SRPSKOM NARODU . Tog 5 . oktobra počelo je ČEREČENJE SRBIJE I TO TRAJE I DANAS . NAJGORE OD SVEGA JE ŠTO DANAS SRBIJOM VLADAJU TI ZBOG KOJIH SU I BILE DEMONSTRACIJE 5, OKTOBRA .
Subota 05.10.2013.10:38
То је дан кад су лоше заменили гори, који су увели Србију у општу анархију и отворену пљачку. Уместо да поправљају оно што не ваља, уништили су и оно што је функционисало. Испоставило се да је ДОС једна шаролика криминална пљачкашка дружина неспособна да било шта направи и створи, којој је ''запад'' доделио да буде колонијална управа у Србији. Папазјанија од бивших генерала, ''аналитичара'', ситних превараната, шпијуна, кафанских родољуба, салонских филозофа, банкарских чиновника, тајкуна...у сарадњи са својим газдама нам је украло десетине милијарди евра и 13 година. Један простран радни логор плаче за њима.
Subota 05.10.2013.12:10
Majkl Hadson, urednik u „Međunarodnom konzorcijumu za istraživačko novinarstvo“: Iz Srbije je izneta 51 milijarda dolara od privatizacijske pljačke http://www.slobodnaevropa.org/content/hadson-kako-je-iz-srbije-izvuena-51-milijarda-dolara/25126407.html
Subota 05.10.2013.12:38
То се десило на наше очи, једним континуираним криминалним деловањем који се наставља и дан, данас. Владајућа гарнитура се лепо уклопила у постављени шаблон и наставља политику жуте хунте, педантно и прецизно продајући шатрологију, као и низ њихових претходника, којима је 5-ти октобар црвено слово, а Зоран Ђинђић култна личност, која је на пијадесталу делимично заменила Јосипа Броза. Србијом влада једна антисрпска клика изашла из социјалистичке револуције и забрложена на Дедињу, која своје зликовачко деловање и не крије.
Subota 05.10.2013.10:46
5 Oktobra u Srbiji je izveden državni udar i to su uradili demokrate kriminalci da bi sebi obezbedili vlast u Srbiji i pljačkanje Srbije koji do danas nissu krivično odgovarali a to je po stavu i zakonu teško krivično delo za koje se krivičnio odgovara, državni udar je organizirala britanska obaveštajna služba ogranak Cie a finansirao je Milan Panić da se osveti Miloševiću,organizatori su bili Nebojša Čović,Velja Ilić,Čeda Jovanović,Beba Popović,Dragan Đilas,vođa orgnizacije je bio Zoran Đinđić,Velja Ilić je iz Ameriike od Panića doneo u đžakove Nnebojša Čović je putovao u čehoslovačku po novac da ga podigne u banku,i gle čuda svi ti Agresori na srbiju su sada na vlast, a narod ćutili ćuti
Subota 05.10.2013.11:04
5.10.2000. godine je dan kada je Srbiji, sa velikim zakašnjenjem održano opelo....
Subota 05.10.2013.11:08
dos je sa kostunicom na celu (i djindjicem , cedom i ostalom bagrom na repu) pokrao predsednicke izbore !!!!!!!!!!! nije dobio preko 50% glasova u prvom krugu da bi objavio pobedu !!!!!!!! ako ne verujete ajde da prebrojimo glasove !!!!!!!!!!!!! UPS! ne mozemo da prebrojimo glasove !!!! ZASTO? jer JE DOS ZAPALIO DOKAZNI MATERJAL (glasovne listice )!!!! da li ce neko 13 godina posle da odgovara za paljejne skupstuine srbije ! ?????? priznajem gresku glasao sam kostunicu za predsednika, jer sam smatrao da treba kazniti slobu zbog IZDAJE KOSMETA !!! naravoucenije: sve moj da mojega a za moga mesta nema !
Subota 05.10.2013.11:46
Upravo tako, u nekoliko navrata su pojedini opozicionari priznali da je rezultat tadasnjeg glasanja bio namesten i da DOS nije pobedio. U glavnom sve je rezirano iz Velike Britanije, Nemacke ,SAD i naravno Francuza koji su u zadnje vreme mirodjije u svaku corbu. Znam cak da su i pijanom Jelcinu obecali nekih 7 milijardi dolara pomoci za Rusku privredu pod uslovom da se ne mesa u dasavanja. Naravno te pare nikada nije dobio kao ni Rumuni onih obecanih 2 milijarde da bi dozvolili prelet njihovih borbenih aviona. Ono sto smo dobili 5-og i posle njega je najgori horor scenarijo i objasniti ga treba dosta vremena i prostora, jer destruktivnost DOS-ove vlasti prevazilazi sve granice normalnog.
Subota 05.10.2013.12:26
Lepo navede i objasni da na Srbiju ne moze vise kao ni na bilo koju pojedinacnu zemlju da se gleda sa aspekta gradjana koji samo tamo zive. Mora da se gleda sira slika, globalna desavanja, jer bez toga nema ni promene sistema. Ne samo u Srbiji, vec u Evropi. Samo ako pukne balon hrane, radi buduceg rata, moze da se rese stvari u Evropi. U US za nemire trebaju studente. Izbeglice ce naprave invaziju na EU, a Rusija sa svojom hranom moze da im diktira uvete. U tom kontekstu i borba za Ukrajinu.
Subota 05.10.2013.11:08
13 godina razocaranja-velika steta!! Niko vas nije terao da izadjete na ulicama!! Niko vas nije terao da slusate TUTORA,koji je podrzavao agresiju na Jugoslaviju,niko vas nije terao da slusate PLACENIKE,koji su sve i svasta obecali,i na kraju sve pokrali-od krajem ´00 51 Mrd. Dolara je izneseno!! Bolje vam bilo da ste slusali govor tri dana pre toga,u kome ste bili upozoreni sta ce biti,ako date glas LOPOVIMA,ali njega ste pravili na blesavog,danas se vidi koji je blesav bio... P.S.: Postovana Redakcijo,PEDER Kostnica nije pobedio na izborima,nego su glasacki listici posle "ulazka" i paljenem Savezne Skupstine zapaljeni,da se ne vidi,koji je stvarno pobedio na izborima...
Subota 05.10.2013.11:38
Serpe iskoristise ambasadori. Momci sektaski se boje da ce sad neko drugi da iskoristi na isti nacin njihovu slabost, pa zato i stampaju paru bez pokrica, proizvode lazi da se gube vise u njima, ALI DOKLE? Jednom ce da padne neodrziv sistem, a narod ce opet da bude gladan i ljutit, nadajmo se da onda nece da omanu akademici i crkva, pa da opet dodje olos na celo samo drugog gazde. Skolu smo naucili, VALJDA.
Subota 05.10.2013.11:34
Samo bi glad i rat mogla samo da natera narod da izadje u ovakvom broju. Do trenutka gladi ostaje da gledamo glupost, malodusnost, mazohizam, manevre kako bi opravdali greske pred decom. Nisu li slicne promene i u drugim zemljama u cijem smo rangu, Libija, Sirija itd. Kolonijalfasistima je bitno da vladaju, briga ih za narod. Jeftini su kvislinski kerovi. Plata im je koristenje i raskradanje drzavnog za koje marva sagibase grbacu, dok im sefovi uzimaju skelet na kojem stoje zemlja. Dusu unistavaju NVO. Zabole ih i za vlastit narod jer je ion samo marva, onih 5-10% je elita koja drzi novac i koja okrece paru da pravi paru. Liberalni kapitalizam /kolonijalizam i fasizam/- zlo kao i komunizam.
Subota 05.10.2013.17:43
Dobro se secam, bila je sreda, imao sam 17 godina. Mlad, zelen i napujdan otisao sam do Skupstine sa distorzijom skocnog zgloba. Nagutao se suzavca, tiskao sa ljudima koji su mislili kao i ja da ce za nekoliko godina Srbija biti predmet zavisti svih ostalih drzava na Balkanu, da cemo ponovo ziveti normalno, putovati, studirati da zaposlenje nece biti Boziji dar vec normalna stvar.Sta sam uradio? Doveo sam na vlast bandu koja je ocerupala ovu divnu zemlju i sada taj isti narod koji im je usadio dupeta u ministarsko/direktorsku stolicu tretiraju kao govna. Priznajem zeznuo sam se, namagarcen sam kao niko. Tako mi i treba kada nisam mislio svojom glavom.
Subota 05.10.2013.17:59
...zarad omku oko vrat, 5 oktombra ste srusili vlast S.Milosevica, posto ste ispunili zelju zlicinacki podufvat NATO, sad uzivj te.
Subota 05.10.2013.19:36
Trinastogodisnjica 5. oktobra se potrebila na ZADUSNICE da bi kreatori petooktobarskog prevrta mogli da demokratiji na ZADUSNICE zapale svecu. Nekom je posle petog svanuo sesti oktobar, a neko je dvanaest godina gledao kako je sjahao Kurta, a uzjahao Murta.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)