Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
10
Nedelja 22.09.2013.
06:39
dnevnik.hr, Nezavisne A
“Ako Nemačka i još neke evropske države priznaju bivše jugoslovenske republike, to bi moglo da izazove rat u BiH, kao i da ohrabriti podelu zemlje između Hrvatske i Srbije“, piše u dokumentu CIA-e od 19. septembra 1991. godine.
Nedelja 22.09.2013.10:41
Njemačkom nakon 2.SR (uz kratki prekid 70-ih) vlada rimokatolički CDU, koji djeluje u interesu Vatikana. Podršku SAD su dobili na osnovu antikomunizma iako se u osnovi radi o antipravoslavlju. Rusija i Srbija su glavna prepreka širenju rimokatoličanstva na istok. Njemački protestanti - Prusi i Saksonci - su pomagali Srbe u borbi protiv Turaka ali nemaju uticaj u današnjoj Njemačkoj. Prusi su nakon rata izgubili uticaj zbog optužbi za nacizam iako su bili glavni protivnici Hitlera, dok je Hitler bio Austrijanac a nacizam nastao u rimokatoličkoj Bavarskoj. Pored toga glavnina Prusa i Saksonaca je ostala u DDR pa tako nije imala uticaj na SRNJ, a danas su građani drugog reda.
Nedelja 22.09.2013.11:35
Plus. Evo sta kazu intelektualno u Pravdi-masonskom glasilu Dace, Vuce i Nidze... Плутон ће нам помоћи да оставимо прошлост и променимо своје циљеве. Церес ће нам помоћи да ојачамо своје сопствене вредности и ојачамо односе, док ће нам Хирон помоћи да имамо веру у будућност и суочимо се са страховима који су нас ограничавали. Утицај Плутона је веома јак ове недеље, јер се његов ретроградни ход завршава. Плутонова енергија трансформације биће изузетно важна, јер појачана плутонска енергија сагорева старе циљеве и застареле облике нашег живота. Сабијски симбол за 27. степен риба (положај пуног Месеца) нам говори да је наш рад у складу и хармонији.
Nedelja 22.09.2013.11:36
Планета Сатурн је тачно усклађена са Северним чвором што указује да ће идућа три месеца бити врло корисна у нашој одлучности на путу судбине и намере, те да ће наш раст захтевати да ослободимо нашу емоционалну повезаност са прошлошћу Trebalo bi da pitamo SANU za misljenje, da li se oni slazu sa ovakvim vidjenjem situacije :)....... posto kako izgleda SPC se slaze.
Četvrtak 26.09.2013.01:14
Koliko ja vidim tebe Željo nisu razumeli zato imaš toliko minusa...ali ova ironija i sarkazam su ti vrh.
Nedelja 22.09.2013.13:19
pa ja vidim iz ovoga da to i dalje stoji kao opcija,podela BIH na miran nacin, znaci put postoji samo treba da se iskoristi. a ostlo smo znali sad ako je CIA i bila neopredeljena jo bolje,ako je lazna objava sada ,isto dobro jer nas "zele" za partnera i daju put, dal ce mo iskoristiti priliku... ne verujem u slucajnosti a sto ne "dati" amerima deo bosne? i napraviti ugovore sa kompanijama pod uslovom da se ujedini srbija?
Nedelja 22.09.2013.15:01
"Kako je taj zapad dobar,kako nam oči otvaraju".NEKA SE NOSE U P...M...
Nedelja 22.09.2013.15:04
Добро се ЦИА пробудила?! Међутим сви заборављају "Бадинтерову Комисију" која је имала одлучујућу улогу за одцепљење Хрватске и Словеније, али то није било довољно он је додао и Б и Х. Отцепљење Хрватске и Словеније није био проблем али, Б и Х је био. Многи су опозирали тој опцији али је Бадинтер успео. Е, то је изазвало рат. Да би заштитили јеврејску заједницу у Сарајеву они су "пристали", на захтев Немачке, да прогласе Б и Х независном, и ако Б и Х није била спремна због етничких и верских проблема на тако нешто. Али....да ли вреди још о томе резговарати?
Ponedeljak 23.09.2013.01:32
Da, ali ta ista CIA je dozvolila ujedinjenje Nemacke. Slucajno, jer uopste nije izazvala rat u SFRJ kao sto nije ni rat na Kosovu. Na Kosovu se ne nalazi ni Bondstil, ni americka vojska nit nas je NATO bombardovao 99'
Sreda 25.09.2013.11:47
Mi smo na zalost generacija koja mora trpeti promene svetskog poredka u korist USA i NATO na nasu stetu. Sile su bile i prosle a i ova ce, sve ce to vreme izleciti, sve ce jednog dana doci na svoje samo nas nece biti.
Četvrtak 26.09.2013.01:13
Nemačka je po meni glavni nosilac svega ovog što se dešava. Amerika je jedan nabildovani tinejdžer,koji bije sve redom jer je roditelji tako uče(njeni tvorci). U svemu ovde zbog lukave politike Nemačke (prodor na istok nije ni jednog trenutka odustala) Ameri se ponašaju kao siledžije i omraženi su u celom svetu. Na njenom mestu uvek ali uvek se pojavljuje Nemačka kao dobra i humana država i zauzima mesto Amerima(ko vam je kriv pileći mozgovi). I kada se budu Ameri opasuljili biće kasno. Ne zaboravite da je službeni jezik u Americi zamalo bio Nemački ali zahvaljujući Italijanima prevagnuo je Engleski za 2%.Iz ovoga zaključite ko upravlja Amerikom.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)