Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Subota 21.09.2013.
11:26
24sata.info A
Penzionisani vladika zvorničko-tuzlanski Vasilije Kačavenda juče je doživeo moždani udar. Banjalučka Alternativna televzija objavila je jutros, pozivajući se na više izvora, da je Kačavenda prebačen u Urgentni centar u Beogradu i da bi danas trebalo da bude operisan.
Subota 21.09.2013.13:56
SVAKI ČOVJEK ILI NE ČOVJEK .SRETAN DA VIDI TUĐI GRIJEH A SVOJ GRIJEH SAKRIVA DA NIKO NE VIDI NI ČUJE .SJETI SE SVOGA GRIJEHA ..NE SUDI DA TI SE NE SUDI .NEZNATE ŠTAĆE VAŠE POKOLJENJE DOŽIVITI OD VAŠEG GRIJEHA I OSUĐIVANJA .
Subota 21.09.2013.16:34
а колико ће тебе Створитељ да казни зато што си лаковеран и верујеш данашњим медијима и фотошоповима? Пасеш ову причу као да си сам стајао испред владике и гледао да ради то за шта га наводно оптужују..Не знам да ли је владика радио то што пишу новине, не би им било први пут да измишљају приче зарад већег тиража, али владика је био препрека ЕКУМЕНИСТИМА јер је ВЛАДИКА АНТИЕКУМЕНИСТА!!! Разапет на крст као Артемије којег су склонили само да се реше "терета" звани косово.. Тако је и Качавенди напакована ова "педерска" прича само да би Срби почели да верују да им је црква иста као римокатоличка по питању педеризма.. А на све то Ватикан ликовао.. Ето прилике да "упрљану" цркву заменимо ЊУ АГЕ-ом
Subota 21.09.2013.17:42
Bravo ! Sta zna pucina priglupa i pokvarena..Znaju samo ono sto im bljic saopsti i ostali sluzbini mediji. Kacavendu mrze muslimani jer je patriota bio sve vreme rata i montiraju mu snimak..bljic, nejvece smece od svih okupatorskih novina prenosi ono sto daciqi, djilasi i vuciqi zele... Kako su smenili Artemija, tako sada okupatorske pantljicare pokusavaju i Kacavendu (zbog Srpske) i Filareta (zbog Raske). Sve citaci sluzbino-okupatorskog bljica i qrira dodju ovde da komentarisu, jer im tamo urednici zabranjuju. Ostavite Kacavendu na miru, bagro ispranih mozgova !!!
Subota 21.09.2013.22:18
Нису сви наивни (хвала Богу!) да поверују пропагандној машинерији недобронамерника,која је заступљена у већини српских медија!О несрпским медијима не треба ни трошити речи јер су нам одавно познати по "истини" коју објављују!?Интересантно је да нико од тих "праведника" који осуђују вл.Качавенду,неће да прочита ништа од онога што написаше људи супротних ставова,тако да сам мишљења да пре са њима нешто није у реду него са владиком.Овде је једно интересантно истраживање а "болесници" (како они који се представљају као "верници",тако и они који глуме атеисте!?) који се веселе туђој несрећи,само себи призивају зло!Бог свима даје по заслузи! http://crkvenaistrazivanja.com/

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)