Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Sreda 11.09.2013.
02:21
rts.rs A
Grupa osnovaca pretukla je nastavnika matematike Ivana Janeša u nedelju uveče dok je u parku čekao ženu i dete. Nastavnik tvrdi da su ga napali dečaci stari između 12 i 15 godina i to bez ikakvog povoda, a potom su ga i opljačkali.
Sreda 11.09.2013.07:42
Tipicno ponasanje za zivotinje - jaki u coporu! Zelim im par godina provedenih u popravnom domu, a i njihovi roditelji treba da odgovaraju.
Sreda 11.09.2013.07:58
Прича има доста нелогичности... Мада - гледајући омладину србије, и није чудно да се овакве ствари дешавају... Једино би ми било незамисливо да је овај човек изманипулисан у неке друге, да не кажем, пропагандне сврхе ? Чињеница јесте да деца србије постају све безобзирнија и суровија и на жалост, све глупља и глупља... Вероватно то некоме иде у корист ? Само ми улога родитеља који глуме неме посматраче у целој причи, уопште није јасна...
Četvrtak 12.09.2013.23:27
како ти је нелогично?? па и пре пар година, неколико дана уочи педербала, када је била наелектрисана атмосфера и када су сви који су против педербала рекли да то не би требало да се одржи јер ће бити инцидената, онај француз Татон је морао да буде жртвено јагње.. сада када се прича опет о педербалу, 10так дана пред исти, као шаблон се појављује прича да је профа пребијен, а онако подмукло се провлачи његова реченица коју су му клинци наводно изговорили "да је педер".. то је прво што је ртс од његових речи пустио у етар.. и испада да су га тукли/шутирали преко 20 минута..далеко од тога да му нису нанете озбиљне повреде, мада, после толико шутирања, добро је да није још у болници. али, смрди.
Sreda 11.09.2013.09:10
Nisu deca kriva sto zive u bolesnoj drzavi sa bolesnim sistemom, bolesnim zakonima, bolesnim politicarima, itd...
Sreda 11.09.2013.09:30
Ova djeca su to sve, nažalost, vidjela i čula kući, u školi, na tv, na netu... Psiha djeteta se formira u predškolskom uzrasu... izračunajte kada je to bilo... Sada se samo pojačano iskazuje ono što je najgore u vaspitanju, zbog divljanja hormona. Bojim se da zamislim kakva će biti djeca koja se sada tek "formiraju"...;(
Sreda 11.09.2013.09:39
Bilo je upozorenja na pretek, kuda će nas odvesti “talibanska omladina nož žica Srebrenica.ubi zakolji. Jer su se boli noževima i bezbol palicama zbog “navijačkog fudbalskog šala”. Jel su ubacili baklju u usta policajcu, a ubacivali su baklje i u gradske autobuse. Jer su ubili romsko dete usred Beograda .Jer su ubili bivšeg boksera penzionera) na stanici BeoVoza. U svako normalnoj državi na prve nagoveštaje nenormalnosti se reaguje na SVIM NIVOIMA i momentalo se preduzimaju razne mere i norme da bi sprečili razvijanje tih nepoželjnih pojava. A kod nas svi drže glavu kao noj u pesku.
Sreda 11.09.2013.12:26
Sve je moguce. U mestu odakle sam desio se slican incident, deca od 12-16 godina napala su jednog vozaca teskih vozila koji se vracao iz trece smene kuci. Naime hoce da ga tuku zato sto je rom a oni toboz jaki i neustrasivi skinsi. Bilo ih je negde oko 20-ak i da nisu naisle njegove kolege takodje vracajuci se sa posla ,bilo bi veoma lose jer ih je bilo mnogo. Tako su kolege istamburale nekolicinu da se sve pusilo jer su ih tukli cime su stigli. kasnije su se roditelji istih jos i bunili pa je SUP hteo da im napise krivicne prijave. Ali ovo nije usamljen slucaj ko zna koliko jos takvih slucaja ima.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)