Nedelja 16. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
19
Utorak 10.09.2013.
09:06
Beta A
Predsednik SAD Barak Obama pozdravio je predlog Rusije da se sirijsko hemijsko oružje stavi pod međunarodnu kontrolu, čime bi Damask mogao da izbegne međunarodnu vojnu intervenciju.
Utorak 10.09.2013.09:34
Odlicna formula da se izadje iz ove mucne sutacije. Putin je ziva legenda...svojim razboritim potezima i odvaznoshcu ovog puta je mnogima pomrsio konce!!!! SVAKA CAST!!!
Utorak 10.09.2013.11:09
bojim se da je ovo američki trik ,uništavanje hemijskog oružja će oslabiti Siruju.Odložiće privremeno a onda napasti kasnije,krvožednici su to.
Utorak 10.09.2013.11:29
Svakako, sada Ameri nemaju neku bolju opciju a ne bih rekao ni da ce je imati kasnije, jer ce Asad slusati Ruse a oni znaju sta im je raditi. Naravno da nece USA i njihovi nadredjeni, Izrael, dozvoliti da im se tek tako izmigolji zrtva, ali vec ih citav svijet drzi i posmatra kroz lupu uvelicane 20x, koju drze i zumiraju Rusi. Juce su Rusi javili da "ustanici" sa teritorije Sirije planiraju napad hem. otrovima na Izrael i tako su im upropastli jos jednu akciju koja bi proizvela seriju nevolja svima. Uzasno je dramaticna situacija, nema sumnje da ce biti jos nevolja.
Utorak 10.09.2013.10:03
Mudra odluka. Samo da ne bude krvoprolice. Pitam se zasto nas nisu Rusi pomogli nego su nas pustili niz vodu. Pomazu Sirijcima muslimanima a nisu nama pravoslavcima. Gde je tu pravda? Putin je isao cak dalje od Jeljcina, povukao je svu rusku vojsku sa Kosova 2003. godine.
Utorak 10.09.2013.11:02
MIHAILO 1!!!??? Zasto ste tako uporni u gluposti i neznanju!? Ne mogu da vjerujem da ne znate kako je 2001.god.,Zapad kod nas instalirao svoju stranku (DS) da predvodi Srbe, s ciljem da ih sluze i da uniste sve fundamentalne vrijednosti nasheg naroda sto su ovi veoma azurno i obavljali uz nadoknadu da kradu i pljackaju koliko god mogu! Putin, kad je shvatio da bi ruski vojnici trebalo da budu saveznici Zapadu i da srpska Vlada radi na shtetu svog naroda i da nijesu zainteresovani za pomoc Rusije, digao je sidro i vratili su se nazad kucama, na opstu radost DS i NATO alijanse.
Utorak 10.09.2013.14:43
Rusija je morala da stane na noge i nije imala volje da se zaj...va sa bezalternativom DOS-a. Sad je ojacala i moze. Dosad smo i ne znajuci opet mi cuvali njoj ledja, preko nase zrtve, inace bi ih NATO vec uvukao u sukob ili preko nas ili preko Jermenije, ili bi morala da pljune sebi u lice i da nas pusti NATO-u. Lukavstvom i muidroscu se vodi svetska politika, soft power se pokazao uspesnim, danas je Jermenija postala deo EAU projekta, a uskoro ce i Srbija ako Bog da. Kad ih ogade pred svetom dovoljno, onda ce da ih uvuku u sukob na BI, i to je kraj tzv MZ . Onda ce i Rus da imade sansu da pokaze sta ima u arsenalu- hard power. Ako uspe, Amer Amera ce da hapsi zbog izazvanog pakla.
Utorak 10.09.2013.09:24
Jeste, da im uzmu hemisko oruzije da bi kasnije lakse mogli da ih okupiraju...
Utorak 10.09.2013.10:02
Стари су говорили да Дајанцима не треба веровати ни када дарове доносе, а Америма никада! Ма чим зину слажу, а ко им Путин поверује на реч да ће са Русијом сарађивати на изградњи мира е онда се гадно прешао. Пробаће Амери да ово искористе као тројанског коња да би отклонили опасност по себе у току напада, живи па видели. Када тројански коњ (предлог Русије) одради свој посао, е тада ће Обама стварно поздравити Русе и са поздравом "Ајд здраво, одох ја у рат, а висе пушите!". Када буду повукли своје бродове и престану да помажу ове дрекавце, е то би већ било нешто, овако само шаренлажа и трговина Русије и Америке око Сирије!
Utorak 10.09.2013.10:56
Rusi su ti pružili častan izlaz iz krize...a ti vidi...znam da nećeš poslušati...možda je i bolje....USA se uskoro raspada na tri države. 1.Sever 2.Jug 3.1/3 će se dati starosedeocima ....nosioci ove države biće Delavere iz plemena SIJUKS. USA sretan vam raspad što ste posejali uskoro ćete požnjeti. A. Rok 43 meseca.
Utorak 10.09.2013.11:14
U vreme raspada USA u tom vremenu ćemo konačno stvoriti Srpsku državu samim tim i KosMet u sastevu te Srpske države ....biće malo veća nego što je sada. Kosovo ne postoji. KosMet da. Kosovo i Metohija 1.Kosovo po Kosovu polju 2.Metohija po Metohu -crkveno zemljište. Tako da znaš Mihailo_1 veoma brzo mi ćemo biti savremenici tog dešavanja. A.Jedna stvar je tu bitna ...biće opšteg rata...jedine države koje neće ratovati su:1.SRBIJA I NOVI ZELAND. Možda ćeš se pitati kako onda Kosmet...po raspadu USA (genocidna tvorevina) i njenih tvoraca sami će Arnauti napustiti i otići odakle su i došli.
Utorak 10.09.2013.13:34
Ulepsao si mi dan brate. Molim te, javi se na moj e-mail: zoki_mark@yahoo.com da budemo u kontaktu. Imam jos pitanja za tebe. Pozdrav.
Sreda 11.09.2013.00:24
Poslao sam ti poruku međutim ona ne ide na tvoju adresu već se preusmerava na neku koja nije ova koju si mi dao...automatski čim pošaljem ista se vraća sa druge adrese.
Utorak 10.09.2013.11:45
Putin je na pravom putu,iz svega se vidi da njihov cilj nije rat i okupiranje drugih drzava ali ce ciniti sve da zastiti slabe,Postici ce sto nijedan njegov predhodnik nije postigao,bez rata i osvajanja bit ce prva svjetska sila,a pored toga zemlja koja je stabilna raj je za investitore. Jedina opasnost za Rusiju je iznutra,svaki i najmanji unutarnji nemir moze razoriti sve,na to je osjetljiva svaka zemlja.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)