Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Četvrtak 29.08.2013.
09:03
b92.net A
Nemačka kancelarka Angel Merkel smatra da Grčku nikada nije trebalo pustiti u evrozonu čime još jednom potvrdila svoj izuzetno čvrst stav o finansijama u EU. Krivicu za to što se zemlja koja je među onima koji su najviše osetili krizu našla u evrozoni svalila je na svog prethodnika Gerharda Šredera.
Četvrtak 29.08.2013.09:14
Nema tu sta Nemacka da pusta ili ne pusta, nemacki poreznici, kao i americki placaju sve, ratuju gde treba, ALI uvek PRE SVEGA da pitaju Downing streat i City of London. Videli Rotsildi da Nemce moraju da puste na miru, ako hoce vise moci, novca, jer americka m..va sama nema silu da povuce toliko. Ako mora da im Erdogan il Morsi, Merkel i Obama polazu racune, kako onda nebi Vucic i Nikolic. Kod nas i kod drugih slicnih-MALECKIH , prvo mora da kontaktiramo ambasadu. Upravo Englezi drze utecaj u centralnoj Evropi, koja ne voli i ne veruje Nemcima. Pogledajte balticke zemlje, Poljsku, Cesku, Slovacku, pa i Austrijske Habzburge, svi zovu London-ne Berlin ili Pariz.EU je produkt anglosaksonaca
Četvrtak 29.08.2013.09:21
Kad se Berlin ili Pariz malo vise osile, odmah dolaze hladan tus iz Londona. u Londonu sedi evropska komisija-telo od petnaestak ljudi, kao nekad polit biro SSSR-a. Oni su ti koji daju poslednju rec, a ne u medijima naglasavani Brisel. Recimo to ovako, nuklearke u Francuskoj su radjene proporcionalno Engleskim, dakle ne za odbranu od nekakvih Rusa, vec od engleske krune. Rat na BI je jedinstvena prilika da se Berlin, kao i Pariz oslobode njihovog utecaja, jer ce i nestati moci americkog hammera. Britanci kontrolisu svet preko americkih pit bulova, sami ameri su i dalje zrtva engleskog kolonijlaizma. Englezi su ti koji koji izmislise vehabizam-salafizam u muslimana za svoje potrebe.
Četvrtak 29.08.2013.11:41
He, he... Za Svabe je ovaj nas Balkan sa svojim pravilima zona sumraka,,, Ako te ne klepe puskom, onda dobijes po budjelaru... He,he... Nasa braca Grci mnogo vole da glume drzavu, civilizaciju, Romeje, Vizantiju... a sistem im je korumpiran do zadnjeg... Mi i Bugari vodimo mrtvu trku s njima u tome... He, he... Svabe... ko se s nama druzi, zivot mu je kraci, a dzep tanji... He, he...
Četvrtak 29.08.2013.12:15
samo kad ona ima sta da komentarise.bolje da nije primila bugare,rumune i madjare,rumuni i bugari prose po celoj svedskoj i idu za narodom proseci pare,strasno sta je napravila kad je dozvolila tim zemljama da udju u eu.kupila bi hitlerka grcku radi mora samo da moze,ali nece da moze.sto mi je ta zena msrka da recima nemogu da objasnim.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)