Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Sreda 28.08.2013.
21:53 >> 22:06h
Beta A
SAD su saopštile da britanski predlog rezolucije o vojnom napadu na Siriju, o kojem se trenutno raspravlja u Savetu bezbednosti UN, verovatno neće biti usvojen.
Sreda 28.08.2013.22:26
људи мисле да је зло Америка.. И јесте у многе руке, али највеће зло на овој планети су Енглези, посебно што су подмукли и раде из сенке.. Амери су им само луткица на концима.. Интересантан податак је да су Енглези измислили гасне коморе између 2 рата, које су касније Немци израбили.. Само болештине могу да се чују са тог парчета земље одцепљеног од "тла"..
Sreda 28.08.2013.22:29
Eugenički pokret vuče poreklo iz ranog 19. veka i u velikoj meri se razvijao pod uticajem Frensisa Galtona u Velikoj Britaniji i Čarlsa Devenporta u SAD. Ova dva naučnika su ohrabrivala uzgajanje „poželjnih“ i reproduktivnu kontrolu „nepoželjnih“ ljudi. Ova ideologija je u SAD dovela do pojave zakonski regulisane eugeničke sterilizacije i prave manije za stvaranjem genetski naprednije porodice, a samim tim i društva.
Sreda 28.08.2013.22:29
Frensis Galton (1822-1911) je bio rođak Čarlsa Darvina. Studirao je matematiku na Kembridžu. Stalno je napominjao da je potrebno razviti mehanizme socijalne kontrole u cilju smanjivanja broja „nepoželjnih“. Učio je da su i Hrišćanstvo, koje je oduvek ukazivalo na neprikosnovenost dostojanstva ljudske ličnosti, i medicina, koja je razvila mogućnosti održavanja u životu onih ljudi koji bi u suprotnom umrli od posledica fizičkih, psihičkih i moralnih(!) poremećaja, samo kočili napredak ljudske rase. Između ostalog, rekao je: „Kada bi se samo dvadeseti deo sredstava koje trošimo na poboljšanje uzgoja konja i stoke trošio na poboljšanje uzgoja ljudi, stvorili bismo galaksiju genija!“.
Četvrtak 29.08.2013.00:10
Kako prenosi televizija Al Džazira, oko 15 časova po lokalnom vremenu, dva lovca britanskog ratnog vazduhoplovstva izveli su bombardovanje položaja sirijske vojske, 20 kilometara severno od grada Hamah. Kako Al Džazira izveštava, bombardovani su položaji sirijske PVO, ali prema izveštajima sirijskog vojnog vrha nema ljudskih, a ni tehničkih gubitaka jer je bio u pitanju lažni položaj, sa maketama raketa.
Četvrtak 29.08.2013.02:26
Englezi su najvece zlo covjecanstva...Amerikanci su Englezi odnosno vladaju Amerikom ostali su sluge gospodaru.Englezi su Srbe gotovo unistili na najpodliji moguci nacin ,glumili su nam prijatelja a ustvari su najveci neprijatelji sto su Srbi kroz istoriju imali..Dvjesta godina su mrtvu Tursku drzali na balkanu , razbili su Srpsku kraljevinu I uvalili nam Jugoslaviju na prevaru a posle su razbili jugoslaviju I Srbe sa njom.ZASTO JE TO TAKO?Englezi imaju problem kompleksa od RUSA I RADE SVE KONTRA RUSIMA, NAS SMATRAJU MALIM RUSIMA I MRZE NAS GOTOVO SE TA MRZNJA GRANICI SA BOLESCU.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)