Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Sreda 28.08.2013.
01:09
D. Dekić - Vesti A
Rekonstrukcija Vlade Srbije čiji se epilog posle skoro šestomesečnog otezanja očekuje do kraja nedelje iznedrila je nove odnose vladajućeg dvojca naprednjaka i socijalista i premijera Ivicu Dačića gurnula na brisani prostor kako u vlasti tako i SPS-u čiji je lider. Zbog ovakve situacije, prema spekulacijama iz političkih krugova, sve je izvesniji scenario raspisivanja vanrednih izbora na jesen.
Sreda 28.08.2013.03:33
Posle izbora ministra privrede, ja vise nikad necu glasati za SNS! Taj izbor je teska provokacija i ismevanje borbe protiv korupcije!
Sreda 28.08.2013.08:23
Po vasim komentarima najbolje bi bilo da seselj bude premijer?? Naravno svi ostali su strani placenici i lopovi itd... Jasno je ko dan da je Vucic koliko toliko vratio zemlju u kolosek a nije ni to bilo lako posle toliko godina lopovluka od strani svih ostalih...
Sreda 28.08.2013.05:59
Godinu dana apsolutno nista nisu uradili, niti se bavili teskim problemima koje narod u Srbiji prezivljava, osim sto su rasprodali teritoriju, za lazne pare koje su oni prigrabili, sa svih strana. Sada je rijaliti-vlada-sou za zamenom ministara "ko izlazi, a ko ulazi", cirkus sa "nadarenim" pocetnicima bez iskustva, sa stranim perverznim lopuzama....opet nista. Pa onda novi izbor....znaci dve godine nicega, jedino sto se pljacka i rasprodaja u pozadini neometano sprovode...
Sreda 28.08.2013.06:59
Dinkić je vraćen na zahtjev zapadnih mentora, jer je njihov igrač.SNS je takođe zapadna tvorevina (kako bi došli na vlast da nisu) te tako moraju slušati nalogodavce
Sreda 28.08.2013.08:12
Nije Dačić uopšte u nokdaunu, iako tako izgleda. SNS sa ,,ogromnom ,, podrškom je preuzeo (čitaj dobio) da vodi finansije ove zemlje. To je velika odgovornost a narod ima ogromna očekivanja. Da li neko misli da će se u narednih godinu-dve (da ne posmatramo dalje) stanje u novčaniku običnog građanina promeniti na bolje. Mislim da ne, naročiti posle ,,bisernih,, izjava novog ministra finansija da plate ne smeju pratiti inflaciju a o povećanjima i da ne pričamo. Smatram da će se SNS preuzimanjem ovako jednog resora ulupati i da će ta popularnost upravo iz tog razloga krenuti da pada. Jer postoji u politici i ono pravilo da ništa nije kao što izgleda.
Sreda 28.08.2013.10:31
Sve je bilo za predvidjeti...! Mali Ivica radi pohlepe za vlašću se dao navući od samozaljubljenog ! I Toma se ušutio, možda njegov Aco bude tražio da bude ujedno i predsjednik, pored svih " obaveza " i funkcija koje već obavlja !
Sreda 28.08.2013.11:07
srbija nema za koga da glada, jugoslovensko-crnogorske stranke su zastitnice interesa jugoslavije jugoslovena u srbiji. samo udruzivanje cele srbije moze doneti spas srbije.srbija nema nikog drugog osim vas, ne ocekujte da jugoslovenski akademici,nacionalni kadrovi bivsih jugo drzava.......spasavaju srbiju!
Sreda 28.08.2013.12:18
Ovo je tipicno za ovu izdajnicku vlast, ako nisu u procesu izdaje onda se krve za prevlast i unistavaju ovu napacenu i opljackanu zemlju, vec samim prisustvom, oni kostaju narod zadnji dinar koji okrecu u dzepu. Ne mogu da shvatim da jedan narod moze biti tako pasivan i dazvoljava da se sa njim radi sta god ko hoce i cekaju svoj sudjeni dan kao da se radi o trecem. Probudi se crna Srbijo na kolenima !

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)