Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Utorak 27.08.2013.
01:11
J. L. Petković - Vesti A
Gradonačelnik Gračanice, Bojan Stojanović preko posrednika ucenjuje i preti otkazom zaposlenima u toj opštini ukoliko ne popune listu "sigurnih glasova", tvrdi radnik te Opštine koji se obratio "Vestima" i dostavio taj dokument za koji kaže da su on i njegove kolege u obavezi da ga popune ukoliko žele da zadrže posao.
Utorak 27.08.2013.08:36
Па бар на КиМ није проблем да некога "поједе мрак" ? Другови општинари - колико вас то има кад може да вас уцењује један човек... Или њих 5-6 ? И то, колико видим, не уцењује само вас, него и ваше породице и пријатеље ? И што се жалите ? Радите у општини - значи не радите ништа ? Шта да кажу они Срби који немју ту привилегију а велика су већина ? Коме они да се жале ?
Utorak 27.08.2013.08:55
Ovo je poslednja prilika srbima na Kosovu, pogotovo onima sa Juga Kosova, da shvate gde zive i skim zive. Teze ce im biti od srpskih janicara nego samih siptara. Ovog puta Kosovo ce im biti izbor a ne sudbina..
Utorak 27.08.2013.10:16
E sta jos sve rade, kada bi se samo saznalo???? Pored ucene tih opstinskih sluzbenika, krenula je hajka na one koji su samo na platnom spisku srbije. Krenule su pretnje, ucene, namestacine i jos ko zna sta? Zavladao nerad kod Srba, pa im se usladile opstinske pare bez rada. Srbi su narod koji je zabridio od nerada i ukiselio se od mrze i mrznje prema bliznjim svojima. Da bi mu bilo lepse i dva minuta i duze nego komsiji, i roditelje prodaju siptarskim slugama. E ne shvataju da time i sebe unistavaju. E narod srpski je genetski predodredjen da nestane, zbog sitno svojinskih interesa i licne pokvarenosti. Ovim ce izborima da ceo srpski narod ma gde ziveo da zapecati svoju sudbinu.
Utorak 27.08.2013.10:18
A u svemu tome i kumuje vlast iz BEOGRADA. Koja je marionetska i lobisticka za interese zapada i siptara, ma gde ziveli.
Utorak 27.08.2013.11:02
I sta sad cela Srbija da bude talac ovih poltrona i ulizica siptarskih. Kada nesto ne valja bolje preseci sto pre. Dobro je da se jednom isteraju na cistinu siptarski poltroni i kumovi i da se prekine finansiranje necega sto nema buducnost.
Sreda 28.08.2013.23:07
Gospodinu Stojanovicu je ujak bumbar Veljko Odalovic. Grdne pare mlate zajedno nezna Dacic sta mu radi Velja iza ledja. To da ucenjuje za glasove to se zna ,to je radio i na proslim izborima Taci mu je poslao milionce u koferce za glasove tako da jeglas 20e ili 1m drva ili sporet a vise skupljenih glasova radno mesto . Zato mi Srbi i gubimo jer su izdajnici pored nas. Veljko sa spsom vec rusi nasu jedinstvenu listu tako sto menja diretore i postavlja svoje robijase .Neznamo samo dali ovo neko cita i gde je taj Vucic da vidi da mu je SPS kod Stojanovica na platnom spisku.
Utorak 24.09.2013.20:41
Svaka stranka,partija ili građanska inicijativa ima svoje glasače ili pravi listu sgurnih glasača,tu ništa nije strano.Ja sam radnik Opštine Grač i mene niko nije prisilio da glasam za ovog ili onog,ja glasam iz ubeđenja i za onog koga mislim da treba.Možemo da se lažemo i da bacamo ljagu jedan na drugog ali ako su ovo tačijevi srbi ko su onda Dačić i Vučić?Jesu li oni veliki srbi...pa ako jesu šta će na Kos izborima,šta traže?Koliko je novca oprano preko Kosova i Metohije,samo put Laplje Selo - Gračanica koliko je puta pravljen...pardon...koliko je god krpljen i koliko je projekata za taj put napisano?A bojan Stojanović je to rešio za manje od god.to je samo deo što je bojan uradio

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)