Petak 10. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Četvrtak 22.08.2013.
06:01
Pressonline A
Dvadesetogodišnja J.L. koju su u noći između 10. i 11. avgusta silovala dvojica mladića na svadbi u mestu Svodna kod Novog Grada, ovih dana sa porodicom preživljava novu dramu zbog laži i neistina prenesenih u medijima, u kojima je okarakterisana kao problematična i promiskuitetna osoba.
Četvrtak 22.08.2013.07:17
na osnovu proslih medija bilo nas je sa pogresnim misljenjima.ako je sada sve ovo tacno?onda bi trebali dobit dobru kaznu za prijer ostalim .zalosno za djevojku sto su joj obraz okaljali.to je ta demokratija da moze da radi sta ko hoce. cisti bezobrazluk.
Četvrtak 22.08.2013.10:49
Znaš šta je crnjak ovde...? To što sad uslovno osuđuješ ovo("ako je sada sve ovo tačno?"), a prije nekog vremena si bezuslovno osudio žrtvu kao promiskuitetnu osobu koja je "vijerovatno sama to tražila"... Kakva demokratija kakvi bakrači... ccc
Četvrtak 22.08.2013.12:01
mi mozemo davat svoja misljenja na osnovu stampe, ako stampa nije istinita onda nisu ni nasa misljenja.u pravu si ti ma da i sam nisi mogo znati da je sucaj bijo sasvi drugaciji.ja misli da i stampa treba povest racuna sta pise itd.
Četvrtak 22.08.2013.12:29
Ma nije problem u štampi već u predubjeđenju...Mogu pročitati svakakve gadosti... ali ne mogu se na prvu staviti na stranu nasilnika! I ovdje ne bih nikad komentarisala da nije bilo tvog podsmješljivog i osuđujućeg komentara na račun djevojke na prethodnoj vijesti.
Četvrtak 22.08.2013.08:25
Cak i da je devojka "problematicnog ponasanja" silovanje je silovanje.Ni kod zena koje se javno izjasnjavaju kao prostitutke nema dzabe.Sto stroze kazne pa neka u zatvoru u WC razvijaju desnicu ruku.
Četvrtak 22.08.2013.13:38
Жалосно је што су времена таква да згодна девојка није сигурна ни у једној држави на свету! А све то због "рупа" у закону које су пуне олакшавајућих (!?) околности не би ли се сексуални манијаци што блаже казнили или чак ослободили одговорности!?И да јест промискуитетна особа,ко има право да је присиљава на полне односе?!Обавезно би требало тужити и медије који су,малте не,стали у одбрану окривљених младића а осудили девојку!Манијаке осудити на најстрожу казну (док се не уведе кастрација,што би био прави лек!) па нека негде у каменолому (под стражом "плаваца"!) "туцају" до бесвести,за наук потенцијалним силоватељима!
Subota 24.08.2013.19:16
@markoni Kad sudis o ljudima,,sudi na osnovu toga sto ih licno poznajes i zato sto u svakom trenutku mozes da stojis iza svakog slova koje si napisao. jako je ruzno na taj nacin komentarisati devojku na osnovu onoga sto su novine napisale. lako je komsijama da komntarisu,pa tudje dvorise je prljavije uvek nego sopstveno. nekad razmisli pre nego sto nesto kazes ili napises,da posle ne bi morao da ispravljas sopstvene reci. i samo pomisli na bilo koju zensku osobu do koje ti je stalo,pa se zapitaj kako bi ti bilo da procitas komentar nekog tamo ko cak ne zna o kome se radi,a odlicno zna na sta je bila spremna.
Subota 24.08.2013.23:27
Devojka je rekla ne i tačka....silovatelje najstrožije kazniti...ali ovo je država čuda u negativnom smislu... Sećam se kada je na jednom suđenju otac silovane zapitao suduju(žensko) kako bi se osećala da je silovana njena ćerka...da li bi i tada presudila ovako blago. Bio je izbačen. SILOVATELJE KASTRIRATI I UVESTI ZAKON O KASTRACIJI.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)