Petak 17. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
11
Sreda 21.08.2013.
02:35
Đ.B A
Nekoliko stotina poštovalaca i pristalice bivšeg predsednika SRJ i SPS Slobodana Miloševića okupilo se juče na njegovom grobu u Požarevcu i polaganjem venaca i paljenjem sveća obeležili njegov 72. rođendan.
Sreda 21.08.2013.03:26
Херој којег су убили западни терористи. Убили су га зато што је волео свој народ и није дао на себе и своје територије. Ђубре од ђинђића наговара запад да нам баца бомбе и да склоне Милошевића у хаг како би нам на миру са људима на власти верним западу распарчали земљу. Колико могу да приметим, иде им за руком. Погледајте добро ову слику а онда погледајте слику флекавог демократе и слику ових издајника сада на власти, видећете огромну разлику. Неко је и по цену бомбардовања бранио своје а неко потпише папир, одрекне се срба са Космета и поклања територије. ВЕЧНА ТИ СЛАВА ПРЕДСЕДНИЧЕ
Sreda 21.08.2013.03:32
Овај Мркоњић је постао лопов прве класе када је СПС ушао у коалицију са ДС а то је остао и дан данас. Лопов и лажов, путеви у Србији су му равни нули. Шета певачице и тако те ствари... АЛ БРАТЕ ИПАК ИМА НЕШТО ЉУДСКОГ У СЕБИ, сваке године обилази свог покојног председника пар пута. Није пљунуо на њега као оно дебело прасе које је једва дочекало његову смрт да би узео функцију.
Sreda 21.08.2013.03:35
Србији треба нови Милошевић а не ови издајници који потписују све што им даш у руке и дижу границе између СРБА И СРБА. СНС од највећих патриота до највећих издајника у историји.
Sreda 21.08.2013.14:53
Ништа ми нисмо изгубили сем својих територија. Изгубили смо то зато што им је запад обећао максималну подршку у нелегалном отцепљењу. Није ваљда да стварно мислиш да Србија у то време није могла да прегази за пар дана ту боранију? Србија никада није ишла у освајачке походе. За нас је увек било битно да одржимо своје границе али шта смо могли ми против њих када их запад зарад разбијања јаке Југославије подржава у отцепљењу? Отвори мало очи и видећеш како запад покушава да разбије Сирију, али не иде им баш најбоље. Следећа дестинација би им била Иран и онда на крају Русија која би била окупирана са свих страна. Запад хоће владавину над целим светом. Малоумниче.
Sreda 21.08.2013.06:50
Pa sadasnji lideri SPS-a su se radi zelenih bezvrednih suski ne samo odrekle svog upokojenog ideologa i vodje, kome su se za zivota itekako uvlacili, vec i svoje drzave, naroda, ustava.....a uz to su se od pocetka odrekli i svakog ljudskog postenja i morala, koje iskreno nikada nisu ni imali, ali su vecito obecavali i isticali ("ko o cemu.....").
Sreda 21.08.2013.08:26
Је*ао си нам мајку мајчину... Ал' ниси заслужио да те предају непријатељу... То НИЈЕ требало да се деси !!!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)