Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Utorak 13.08.2013.
12:38
N. Jokić - Vesti A
Ugledni pariski izdavač Fajar objavio je knjigu "Kosovo 'pravedni' rat za mafijašku državu", čiji je autor Pjer Pean, najveće ime francuskog istraživačkog novinarstva. Autor brojnih bestselera, uvek zainteresovan za naličje zvaničnih verzija događaja i biografija, Pean kao "crvenu nit" sledi aferu o trgovini organima, gotovo nepoznatu širokoj francuskoj publici. On ekskluzivno otkriva i kako je pre bombardovanja 1999. godine francuska kontraobaveštajna služba obučavala pripadnike OVK, a da francuska vojska o tome ništa nije znala, kako su se francuske trupe pobile 15 pripadnika OVK u Dečanima i kako se sukobile sa Britancima.
Utorak 13.08.2013.12:49
Запад се претворио у највеће противнике демократије.Зашто о свеми нико није смео да каже истину у време непосредно пред бомбардовање?Америка је постала главна терористичка држава.
Utorak 13.08.2013.13:22
Problem bi trebalo traziti u nama! U nashin vlastima koje su po mjeri i ciljano da nas uniste a sve pod plastom demokratije postavili Zapadni zlikovci! Pocnimo od pok. Djindjica, zatim Tadic i Dacic i sada SNS sa Vucicem koji su (istina) dosli na vec pripremljen teren i utabanu stazu, tako da nijesu mogli tako lako skrenuti sa tog desetogodisnjeg puta nashih Vodja a da momentalno ne izgube vlast i da nam Zapad opet vrati koaliciju DS-SPS sa sve Dinkicevcima! NADAM SE (istina, potajno) DA CE SNS KADA SE JEDNOM NASHA VLADA OCISTI OD ULJEZA KOJE JE DOVEO ZAPAD I KADA IM BUDE SASVIM JASNO DA AMERIKA I EU ZELE DA NAS KONPLETNO UNISTE, POCETI DA SE OKRECU RUSIJI !!!
Utorak 13.08.2013.13:12
Е јест открио топлу воду и шупљу цев!?Много више треба од овога што он износи,нпр. ко је био главни у обуци шиптара,ко је медијским лажима сатанизовао наш народ,ко је спречавао да истина давно угледа светло дана...а ове причице о вампиру Кушнеру смо одавно знали!
Utorak 13.08.2013.13:22
USA...nije samo teroristička država ona je i genocidna tvorevina nastala od zapadnog čoveka;osiromašili su zemlju jednom rasom ljudi koji su ostali u tragovima (Crveni ljudi).Njen glavni tvorac UK (Velika Britanija) je uništila i ostavila u tragovima Biblijske prvorođene Aboridžine u Australiji. Ko se onda može nadati da ovakve tvorevine i njihovi tvorci (zapadni čovek) može nešto humano uraditi kada ih sada proganjaju ko divljake. Samo velikom BOŽJOM kaznom ništa manjom nego što su oni uradili drugim može ih dozvat pameti. Džejms KUK:"najukusnija je Maorska glava" ,1823 g.Ako je ovo laž izvinjavam se;ovo sam pročitao u novinama kao citat iz njegovog dnevnika.
Utorak 13.08.2013.15:24
Волео бих да ови "стручњаци" што лупају минусе на коментаре,бар једном реченицом објасне зашто то раде!?Шта је спорно и где грешимо ми који пишемо лоше о западној квази демократији?!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)