Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Petak 09.08.2013.
13:26 >> 13:32h
BETA A
Fudbaleri Partizana igraće u plej-ofu baraža za Ligu Evropa protiv švajcarskog Tuna, dok će Vojvodina igrati protiv moldavskog Šerifa, odlučeno je danas žrebom u Nionu.
Petak 09.08.2013.13:46
Odlican zreb..,Vojvodina je nagradjena najlaksim ili preciznije,najmanje teskim rivalom iz svog sesira(izbegli su Fiorentinu,Sent Etjen,Trabzon i Rubin),tako da ocekujem njihov prolaz.Sto se tice tima za koji navijam,a to je Partizan,rival je svakako podnosljiv,ali nisam optimista.Sve dok se ne otera bagra politicka iz redova SPS-a i SNS-a,nas sport nema nikakvu perspektivu.
Petak 09.08.2013.14:54
Treba oterati politicare iz sporta, ali ti preterujes sa pesimizmom povodom izvlačenja Tuna... Realno, mislim da dobijate u obe tekme ako vam ostane Mitar, a ukoliko ne dobijate na JNA, a remi ce biti u Svajcarkoj, to je ipak ekipa malo jaca od Niskog Radnickog... A Vosa je dobila najlakseg protivnika, samo da ih ne potcene, jer ta ekipa nije bas maciji kašalj kao sto se predstavlja, ali je Vosa opet jaca od njih... I sad sam tek skroz ispizdeo zbog czv, jer da smo prosli ladno bi bili nosioci u plejofu, posto je nenormalno mnogo nosilaca ispalo... Srećno Vosi i Partizanu, mislim da je realno da posle dugo godina imamo dva predstavnika u grupnoj fazi nekog evropskog takmicenja!
Petak 09.08.2013.16:21
Jbga..,prosto covek ne zna da li je bolje da prodjemo ili ne!?Djura frizura ce u tom slucaju sa politickom klikom pokupiti sve lovorike i jahati nas jos dugo,dugo..,naravno,sve u dosluhu sa placenicima sa juga!Paradoks..,dokle ide ogorcenje objektivnih navijaca,a ima nas dosta,veruj!Prodaju godinama sve sto vredi(Joveta,Ljajic,Lazar M,Tosic...)Nastasic i Sulejmani su otisli bez dinara,a pojacanja nigde!Pride,gde su pare od LS i LE?Ti si korektan navijac,hvala Bogu..,i ja sam jedan od onih iz starije garde koji navija za Zvezdu u Evropi i krivo mi je sto je ispala,upravo zbog normalnih navijaca kojih naravno ima na severu.Vosa je zasluzila srecu na zrebanju,ocekujem njihov siguran prolaz.
Petak 09.08.2013.16:48
Dok god nam se klubovi ne privatizuju svejedno je dal je Djura ili neko drugi, veruj mi, to bar mi Delije znamo, 5 uprava smo promenili za 7-8 godina(Dzajic, Piksi, Spasojevic, Den Tana, Lukic) i svaki put je sve gore i gore... Ovaj vas bar ne krade koliko i nasi, pa kakve takve rezultate imate, dok ih Zvezda nema uopste... A ako nista drugo onda zbog koeficijenta i srpskog fudbala i Partizana i Vojvodine bi bilo lepo da prodju, ti koeficijenti se vaze 5 godina, a do tad se mozda nesto promeni na bolje, pa bar da se ne krece od nule tada.. Volim sto vidim sve vise normalni navijaca, bar na internetu, jos samo da dovucete guzice na stadion, pa da lagano iskorenimo huligane placenike..
Petak 09.08.2013.19:09
Naravno care,nekada se islo zajedno na utakmice,svako na svoju stranu pa u kafanu zajedno,ali sada nisam veliki optimista..,politicari su sve zasrali i doveli do usijanja mrznju izmedju istih ljudi koji navijaju za razlicite timove.Sumnjam da ce Mitar ostati,doveli su onog Fofanu,nema Djura frizura te pameti kao Mamic pa da ga uvali za bar 10 milki koliko ce vredeti za 2-3 godine.Doduse,Dinamo i Hrvatska imaju kontinuitet igranja u jakim takmicenjima za razliku od Zvezde,Partizana i Srbije pa on to pametno koristi.A nasi mladi su nekada drali Hrvate pre 10ak godina,2 puta smo bili drugi u Evropi..,pa neko to nas,obicne smrtnike da izvines,mnogo zajebava!Pozdrav do nove sportske teme!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)