Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
30
Subota 03.08.2013.
07:43
Fonet A
I prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić je rekao šta misli o ratnim dešavanjima u Srebrenici. Kaže da mu nije problem da ode u Srebrenicu, ali pre toga želi da razgovara sa ljudima, jer ne želi da se njegov odlazak tamo shvati kao provokacija sa bilo čije strane.
Subota 03.08.2013.08:09
Bivsi borac Vojske Republike Srpske,Vucic je bio u jedinici Vojvode Aleksica NA SARAJEVSKOM RATISTU , KAO DOBROVOLJAC SRS.Zasto ga nidu pozvali u Hag?Pa zato sto odradjuje najprljavije poslove za rusitelje Srbije , sto je slucaj i sa Vukom Draskovicem cije su jedinice ucestvovale samostalno na ratistima sirom Hrvatske.I trebao je da bude u jedinicama VRS , I Garda je trebala da se bori i brani Srbe od pokolja koji su spremali Hrvati.Ali mi se cini da su ova dvojica i Dacic sa njima mnogo vise nesrece nanijeli Srbiji , gledano dalekosezno, od njihovih ratnih izleta i borbi.Rat je na svojim ledjima iznio Srpski narod , a ovi su skupljali politicke poene ako zatreba .
Subota 03.08.2013.08:12
I uvijek zele da prikazu narodu da su Srbi izgubili rat , sto nije tacno Srbi nisu izgubili rat , sto pokazuje RS,Ali koliko se meni cini da su sada krenuli u ofanzivu , Vucic, Dacic , Nikolic da zajednickim snagama slome RS .Daj Boze da grijesim...
Subota 03.08.2013.10:45
Nisu ga pozvali u Hag iz najmanje dva razloga. Prvo, nikad niko iz jedinice Slavka Aleksića nije osumnjičen za ratni zločin. Drugo, ovaj žvaljo nije nikad bio u jedinici Slavka Aleksića, već je navodno radio na televiziji na Palama. Bio i ostao pozadinac
Subota 03.08.2013.11:14
хахахаха... није могао да добије место у "ЦНН"-у, пошто је кристијан аманпур боље пушила од њега ?
Subota 03.08.2013.11:37
.. što je prosto neshvatljivo, gledajući po prirodnim predispozicijama. Ovog je Bog dao za pušenje i samo za pušenje
Subota 03.08.2013.11:20
Simeon...Ovo sam cuo licno od Vojvode Seselja.Ja znam da Slavko nije imao optuzenih za zlocine , I isto tako znam da su Srbi bili malo slozniji od Juga Srbije do Knina da bi se druga pjesma pjevala.Je li ti mislis da su oni napravili stranku SNS , OD SVOJIH PARA.SJETI SE KAKVA JE TO KONVENCIJA STRANKE BILA U SAVA CENTRU 2009.kO JE STAJAO I ZASTO IZA NIKOLICA I VUCICA .Oni jednostavno nisu spremni da vode zemlju , jer nemaju kapacitet potreban da upravlja drzavomSve je suvisno pricati dalje , izbori I da se bira neko ko moze da organizuje drzavu sa vlastitim snagama u zemlji.
Subota 03.08.2013.11:45
Био сам цео рат на сарајевском ратишту али за вУЧКа нисам чуо док се није политички ангажовао (и после га издао!) са В.Шешељом! И ово објашњење које је поставио "barakuda5",ми делује логично!Ископали би западњаци "мрљу" из његове ратне прошлости да му нису "захвални" за нешто!Е то "нешто",нас дебело кошта!
Subota 03.08.2013.11:52
Upravo to. Mislim da je Šešelj pričao da mu napakosti. Vučića se ovde jednostavno niko ne sjeća
Subota 03.08.2013.13:53
Druže, nije mišljenje, nego živa istina ! Došao je 92-ge kod Radovana na " brdo " kao izvještač BBC-a ! Navodno da piše istinu, a eto sada svi znamo, ko je i šta je !
Subota 03.08.2013.14:16
Пријатељу,написао сам објашњење а не "мишљење",а то је разлика!Не сумњам у истинитост твојих коментара,и мислим да би било интересантно питати вУЧКа -"Да ли се сећа тог периода"?Свако добро!
Subota 03.08.2013.08:31
Слушам га пре неки да кад рече : " ако ико познаје ОБЕ стране Србије, и ону националистичку и ону грађанску, онда сам то ЈА.." и не могу да се отмем утиску одвратне бљутавости... Колико је он лош спинер и демагог, то већ постаје перверзно... Гнојави су, дефинитивно, велемајстори обмане и преваре...Код њих си стварно морао да знаш доста тога и да разумеш пуно, да би их "читао"... Код ове гамади - плитак поток.....
Subota 03.08.2013.08:39
Tanasko, ..Ja imam problem upravo zbog toga da shvatim sta se desava sa najvecim balkanskim narodom, Srbima,Zasto ne reaguje?Je li moguce da smo postali nijemi posmatraci nase nesrece i da mirno posmatramo ljude koji ,vise ne kriju idaju,Za Srbiju je umrlo nekoliko milijona Srba prije nas , da bi nam stvorili drzavu i ostavili na zavjet da je cuvamo.Cini mi se da to ne radimo dobro..
Subota 03.08.2013.08:48
Замор материјала... превише добрих је онда отишло... Знаш вероватно за податак да је после 2. свет. рата, у Козарском крају, први регрут за војску стасао тек негде око 1968. ? Па колико само Срба је жртвовао "чувени" никола пашић због сулудих политичких промоција, а сопственог сина сакрио у иностранству ???? Сведоци смо данас "резултата" свега тога.... Ратовали су добри, да би живели рђави... И кад је било да су Српкиње рађале синове да би их скривале по селима и којекуде ? Све до последњег рата, кад је то постало масовна појава.... остало је - историја....
Subota 03.08.2013.08:53
И још једна ствар - време је да схватимо да ми НИКАД НИСМО били велики народ.... (треба се сетити пепела у брашну за Српску војску у 1. свет. рату, или оне ситуације из 2. свет рата кад су Немци нудили награду за информације о антифашистима, па после пар дана замолили "србе" да престану са цинкарењем јер не могу да обраде толико "пријава" ???) НИКАД ми нисмо били велики КАО народ.... имали смо само огромну част и Благослов да имамо пуно ПОЈЕДИНАЦА који су постали и остали Великани... ал' као народ - да се не лажемо... Нама и данас деца умиру зато што као нема пара... а погледај, ако имаш прилику, возни парк по србистану... поготово сад - кад је сезона год. одмора.... ???
Subota 03.08.2013.14:23
Што би наш народ рекао - "Чега се паметан стиди,будала се поноси!"Уместо да ћути,он се хвали својом срамотном издајом СРС-а и променом идеала!?
Subota 03.08.2013.08:49
JOOOOJJJ.....baz za vreme dok hrvati SLAVE zlocine on nasao da prica o srebrenici. Kao da NAMERNO zele da ponizavaju srpski narod. Hrvati slave a srbi zlocinci
Subota 03.08.2013.09:04
zasto ovo pranje mozga ne prestaje? kome i ovaj ljubi cipele i ponizava - pregrozno SRBE od kojih zivi? I UOPSTE , ZASTO BIRATE TE KUKE BRUKE? svako bi iz svoje kuce izbacio takvo zlo, bez razmisljanja sta nam je SRBIJA? ili smo mi vec - rado - samomucenici postali?
Subota 03.08.2013.09:09
On je samo procitao ono sto je Angela, tj. njeni sefovi zahtevali, bez pijeteta prema ikome, bez skrupula i morala, placeni robot bez mozga, sa pogresno ugradjenom donjom umesto gornje usne. Bena je taj zadatk u vec cuvenom tupavom stilu obavio. Ceka se jos papak, koji ce mozda izjavu da zacini i Miljackom, naravno.
Subota 03.08.2013.14:06
Ako je izdaja prijatelja prva vežba za izdaju otadžbine,onda se postavlja normalno pitanje šta će Aleku i družini biti sledeća vežba i kakvu li tek izdaju spremaju. Ovakve gadosti i bedastoće može da priča samo teško ucenjen čovek,ili čovek nad kime je izvršena operacija lobotomije. Opšte je uverenje da su poltikanti u Srbiji obični ološ i prevaranti,bez ikakvih radnih,profesionalnih i etičkih vrlina i da im je politika pribežište od zakonske odgovornosti. Lično mislim da u Srbiji mora da se desi ono što se desilo u Crnoj Gori 1707.god.,a što je opevano u Gorskom Vijencu.
Subota 03.08.2013.14:07
. . . imam razumevanje za razocarenje i zalost srpskih zrtava poslednje balkanske apokalipse, ALI U POTPUNOSTI POZDRAVLJAM RAZUMNE I OBJEKTIVNE IZJAVE A. VUCICA POVODOM MONSTRUOZNIH ZLOCINA KOJE SU POCINILI SRBI NAD NEZASTICENIM BOSANSKIM MUSLIMANIMA U SREBRENICI . DA SE NE ZABORAVI : BILI SU CIVILI ILI - STO JE ISTO TAKO VANZAKONSKO I ZLOCINACKO - RATNI ZAROBLJENICI.
Petak 16.08.2013.10:27
Kako se taj "čovjek" usuđuje donositi presudu o nečem o čemu se još iznose dokazi. Za njega je nešto što se još dokazuje "strašan zločin", a nije strašan zločin to što su srebrenički vojnici, žene, pa čak i djeca uradili u srpskim selima oko Srebrenice. On priznaje zločin u ime jednog naroda i izvinjava se zbog toga. Sram ga bilo. Time blati cijeli srpski narod i negira njegove žrtve. Treba osnovati forum i na njemu glasati za sve što srpski političari ne smiju raditi u ime naroda, npr. ne smiju vrijeđati svoj narod, potcjenjivati ih, izvinjavati se u njihovo ime, priznavati bilo šta u ime cijelog naroda, ne smiju nikako nanositi štetu ugledu svog naroda, krasti od tog naroda, lagati i sl.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)