Subota 18. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Četvrtak 01.08.2013.
00:01
Beta, b92.net A
Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da nije unapred saznao da će premijer Ivica Dačić tražiti da Ujedinjeni regioni Srbije napuste Vladu i dodao da bi najavljivanje izbora uticalo na stabilnost privrede i deviznog kursa.
Četvrtak 01.08.2013.06:26
Марија Кастратовић (25) у седмом месецу трудноће болује од рака грлића материце, стара се о сину (6) и болесним родитељима и на све то – остала је без посла и било какве помоћи.Рак грлића материце Марији је откривен пре три месеца. Међутим, она није у могућности да ради нити да се лечи, јер нема новца чак ни да плати карту од Опова, где живи, до Београда.Сумњају да се рак проширио и на лимфне жлезде, због чега ми је дат упут за Београд. Буквално немам чиме да одем, већ седим код куће и молим се богу за своје здравље – каже Марија.
Četvrtak 01.08.2013.06:27
Она са сином и болесним родитељима живи скоро гладна, у кући без струје, са свега 7.000 динара месечно, колико износи алиментација коју за дете добија. Отац бебе коју носи оставио ју је чим је сазнао да је болесна, а на послу, где је радила непријављена, добила је отказ.Најнеобичније у овој причи јесте то што јој поједине државне службе саветују да бебу да у хранитељску породицу!Тражила сам помоћ од Центра за социјални рад у Опову, где ми је директорка Гордана Николић Нестрово рекла да немам право ни на какву надокнаду јер примам алиментацију за прво дете.
Četvrtak 01.08.2013.06:28
Једино што ми је понудила јесте да по рођењу девојчице коју носим дам дете у хранитељску породицу – испричала је ова жена.Она је одулучила да се свог детета не одрекне, чак и по цену да не добије социјалну помоћ. Добра вест је да су јој лекари рекли да постоје шансе да се опорави:Гинеколог у Опову ми је рекао да би мој опоравак, после операције, која не може да се уради пре порођаја, трајао највише шест месеци. Али, не знам са којим парама да прегурам то време, нити да ли ћу и да преживим, кад немам са чим ни на контроле да идем.
Četvrtak 01.08.2013.06:29
Да несрећа буде већа, осим о сину, Марија брине и о болесним родитељима: мајка јој је тежак дијабетичар а отац је хоспитализован.Отац ми је годинама радио, али је у међувремени душевно оболео и лежи у болници у Ковину. Држава каже да ни он нема право на инвалидску пензију, већ мора да чека да испуни услове за старосну. А мени до тада шта Бог да – каже Марија.Сви који желе да помогну Марији могу то урадити на рачун у Банци Интеса, број 160-5100100302805-28.
Četvrtak 01.08.2013.08:19
Ово је истовремено и пад читаве Владе Ивице Дачића, али и одличан пример да се у Србији питају странци који сада не дају изборе када је Влада пала, јер је потребно спровести антиуставни бриселски споразум до краја године, а ко ће то боље од ове марионетске и уцењене Владе на челу са Ивицом Дачићем.
Četvrtak 01.08.2013.08:32
Ma daj ne s...te.Znate da cete da izgubite na izborima pa kopate i rukama i nogama da do njih ne dodje jer znate da cete morati da odgovarate za izdaju Srbije ali ste se malo zaebali nece vam narod oprostiti a narod je nemilosrdan.
Četvrtak 01.08.2013.08:43
Pa zar nedavno nisi bio za izbore, uz konstantno ponavljanje da nisi rodjen u fotelji ! Naravno da nisi, ali si je u medjuvremenu najviše zavolio ! I o kakvoj stabilnosti zemlje pričaš, a istovremeno si čitavu pokrajinu predao šipcima, za jedno obećanje o datumu, koga više niko i ne spominje ! Da imaš obraza, otišao bi sam u nepoznatom pravcu !
Četvrtak 01.08.2013.09:23
Boze , covjek potpuno poludio....Prica o stabilnosti zemlje a trazi minister u zemljama koje su hiljade tona eksploziva bacile na Srbiju u samo poslednjih 100 godina ubili na strasnim mukama 3 miliona srba.Vucicu sta trazis kukala ti majka .Zar Narod Svetog Save, Lazara , Milosa , Tesle , Pupina , Milankovica , Ducica, Andrica I tdd mora da uvozi pamet ..Neko je ovdje lud onak koji to prica ili mi koji ga slusamo .Istog momenta posle ove izjave trebalo je pred skupstinom Srbije da bude stotina hiljada Srba
Četvrtak 01.08.2013.09:32
Dveri , DSS , Radikali , 1389, Srpski Obraz da vas vidimo..Pokrenite narod jer radi se o izdaji zemlje gubitku slobode , unistenju nacije,Pametan vidi kuda ovo sve void.Vucic nema kud , duboko je zaglibio I sada je u rukama zapada I odradjuje sve ama bas sve sto kazu ,a zna se sta zapad misli Srbiji ,to su pokazali nijemci u dva Sv. Rata , Englezi 1944 I poslednjih godina i 1999 .Sada zele bez opaljena metka da uzmu Srbiju I da nas porobe.Ako si Vucicu nesposoban , nemas pravo da kazes da Srbija nema sposobnih ljudi .ima Vucicu ali ne medju vama izdajnicima , lopovima I kriminalcima.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)