Sreda 22. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
10
Utorak 30.07.2013.
21:24 >> 21:49h
Vesti A
Srbija posle velikih preokreta poražena od Crne Gore (8:9) i posle mnogo vremena neće igrati u polufinalu nekog velikog takmičenja.
Utorak 30.07.2013.21:52
Момци су ШАМПИОНИ, без обзира на све.... па не може стално да се побеђује ? Једино бих волео да знам против кога МИ треба да играмо и колико пута да освајамо сва могућа одличја, да би имали фер и непристрасно суђење ? Такође, занима ме да ли постоји могућност да нам, кад играмо против хрвата или монтенегрина, БАР ЈЕДНОМ, НЕ СУДИ судија из неке од бивших република ??? Бар једном.... ?
Utorak 30.07.2013.22:33
Svaka cast Tanasko Nasi momci su ipak superiorni i u nametnutim porazima. kojih je na nasu srecu VRLO malo. Toliko su oguglali na ovakav nacin sudjenja da vise ne reaguju. Znaju oni da su najbolji na svetu. A znamo i mi. Mozda je i dobro da neki put i izgube. Pa makar i pod ovakvim uslovima. Sudjenje je KATASTROFA. Nisam sigurna da i sudije nisu svesni svog nacina "delenja pravde" u bazenu.
Sreda 31.07.2013.00:13
Prijatelju,zasluzeno smo izgubili.Kada 3 glavna igraca,Udovicic,Prlainovic i Filipovic ne daju gol iz igre(ovaj poslednji je pogodio iz peterca),malo je bzvz okriviti sudije.Ranije da,sada ne.CG je zasluzeno pobedila i to bez Zlokovica,Radovica,Vukcevica..,sidras Klikovac im je maltene debitovao na velikom takmicenju.
Sreda 31.07.2013.00:30
Uvek nesto tesko sa CG, a za klasu smo bolji. Sta se desava onda ? Boje se , neko lobira nisu mi jasni uopste. Igra im je uvek u podređenom položaju kada god igraju protiv CG. Uopšte mi nije tu nešto sve kako treba. Neka su izgubili, neka se stide svi. Sramota da svaki put protiv CG odigraju tako izbezumljeno, bez ikakvih ideja i bukvalno mi izgledaju kao da nemaju želju za borbom ! Milo pobedi i ovaj put ! Sram vas bilo junaci, gde vam je žar za pobedom protiv tima gde pola igrača pljuje po Srbiji u kafićima itd. Iz pouzdanog izvora to znam a i naš kapiten je često sa njima u društvu po CG. Sram vas bilo !!!!!!!!!!!
Sreda 31.07.2013.00:35
Kada ce vam Srbi biti jasno da vas svaki, skoro svaki, crnogorac pljuje po CG a u Srbiji je iškolovan i knjigom i gradskim životom. I tu dolaze kao hinje i dobijaju posao na važnim mestima !!! MA da se ja pitam uskratio bi im ta zadovoljstva zauvek !!! I kada dođu da studiraju bili bi kao i drugi stranci a ne povlašteni izrodi ! I posao bi dobili kao turci po Nemačkoj !!!
Sreda 31.07.2013.10:51
Biti malo frustriran nije strasno, ali sve jedno nisi u pravu i nevidis stvar objektivno. Crnogorci su nasa braca, Srbi u zabludi vremena a vreme ce izleciti rane Napred SRBIJA !!!!
Sreda 31.07.2013.11:39
Pa jesu naša braća ali ne svi. Kako da budem objektivan kada svi dobro znamo šta se dešava našim turistima dole kod njih, svako malo po leđima Srbina. Lako je reći zašto idu dole neka im onda svaki problem koji su imali. Ali zar mi trebamo da se povlačimo da ne idemo gde nam se ide i pri tome da smo opušteni i uživamo u svom odmoru. Ne bi baš imao toliko poverenja u "našu braću" više. Opet tvrdim ima Crnogorskih Srba preko 40 % i stvarno su nam braća ali svi ti Srbi su previše povučeni i nikako da ih doživimo kao svoju braću !
Sreda 31.07.2013.05:53
Receh ja pre par dana da ce utakmica biti teska,da svako svakog moze pobediti,da ce nijanse i dnevna forma odlucivati,ovog puta su Crnogorci pobedili i tu je kraj price,treba biti "dzek i kada pobedjujes i kada gubis,to je sastavni deo zivota,cestitke Crnogorcima.Kada pogledamo sve polufinaliste Italija,Hrvatska,Madjarska ,Crna Gora,naravno da cu navijati za Crnogorce da osvoje titulu,ovog puta nazalost necemo to biti mi.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)