Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Ponedeljak 29.07.2013.
13:53
Beta A
Opštinske službe Gornjeg Milanovca su pretrpane zahtevima građana da se na ulicama postave "ležeći policajci" da bi se sprečila bezobzirna i prebrza vožnja, posebno noću, rečeno je na sednici Opštinskog veća.
Ponedeljak 29.07.2013.14:46
Problem je samo u radu policije ili mozda bolje da kazem u neradu. Nekada pre kada je donesen zakon o pozornickoj sluzbi koji je i sada na snazi niko iz policije vise ne postuje. Pozornika nema na ulici a i kada ih pozovete da intervenisu ,sami sebi napravite problem. Trazice od vas sve moguce podatke da bi vam na kraju rekli da oni tu ne mogu nista dok se nesto ne desi. Postavlja se pitanje cemu sfrha njihovog postojanja u nekim gradovima sem da se sepure nacickani pistoljem ,pendrekom,lisicama i nadmenim nastupom. Postoje gradici gde je nocu veoma opasno proci ,cak se teski incidenti desavaju jos malo pa na pragu same policiske stanice i naravno ako se niko ne zali nista se i ne preduzme
Ponedeljak 29.07.2013.15:52
Apsolutno je tako! Neko je skoro napisao da je nekada narodna milicija stitila narod, a danas policija i BIA stite vlast od naroda! Cemu toliki troskovi i sejanje "lezecih policajaca", kada imamo ove stojece?! Zasto zagorcavati zivot savesnim vozacima, a oni su u najvecoj vecini, zbog par desetina drumskih kabadahija?! Smatram da bi jedna dobra i precizna akcija pracenja, kaznjavanja, pa i hapsenja ovakvih sadista, za duze vreme otklonila problem. Ne samo u G.Milanovcu, nego u celoj Srbiji.
Ponedeljak 29.07.2013.16:01
Ovde bi trebalo konstatovati da su neki propisi u vezi sa dozvoljenom brzinom na nasim putevima dovedeni do apsurda. Na sred autoputa tako imamo ogranicenja od 80 km/h (dobro, stanje autoputa je na nekim mestima takvo da bi i takva brzina unistila vozilo)! Ali, sta reci za magistrale, gde se cesto pojavljuju ogranicenja na 60 km/h, van naselja?! A tek, aktuelno snimanje brzine po gradovima (Beograd) u dugackim pravim bulevarima sa po 3 trake na obe strane, gde je najveca dozvoljena brzina 50 km/h !!! Primer apsurda je novi most preko Ade ("Zirafa") koji je, zapravo, kao auto-put, a trazi se od vozaca da voze oko 40-50 km/h! Ko je vozac, zna o cemu pricam. Ovim se vozaci navikavaju na krsenje
Ponedeljak 29.07.2013.16:06
... propisa tamo gde su isti potpuno nelogicni ili nepotrebni. Dalja losa posledica ovakve nerazumne saobracajne politike je sticanje navike da se krse propisi, pa i oni koji su logicni i potrebni. Na kraju se stvara opsta situacija nesigurnosti, dok pocinje da cveta jedna nova i jedino uspesna "privredna" grana drzave - drasticno novcano kaznjavanje brojnih vozaca, pa se tako puni budzet za isplatu plata i penzija. Sto se saobracaja tice, on ostaje u haosu. A sto se ljudskih zivota srpskih gradjana tice, oni odavno nisu predmet brige srpskih vlasti!
Utorak 30.07.2013.07:04
Potrebno je to mnogim mestima, izluđuju motoristi koji svake noći presecaju tišinu noćnim trkama.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)