Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Subota 27.07.2013.
06:00
Beta A
Godišnjica rada Vlade Srbije biće glavna tema konferencije za novinare na kojoj će govoriti premijer Ivica Dačić i prvi potredsednik Aleksandar Vučić, rekao je direktor vladine kancelarije za odnose sa medijima Milivoje Mihajlović.
Subota 27.07.2013.11:21
..,sjeb'o nam zivote a nije odgovar'o sad ste se usemili pa nema revansizma to je kodeks lopova- niko nece da prizna A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem ko te jeb'o godinama jebace te opet al' zapitaj se,dokle kakav si to covek ponizan i plasljiv zivis bez slobode Dovoljne su mrvice da odreknes se borbe jajare,funjare zarazna bolest prodali bi kevu da u tome vide korist placamo racune na kojim je vas potpis Ne treba mi BIA da mi kaze da sam posten niti radikali da li Srbin sam uopste ne treba demagog da me s govornice zove da borim se za bolje mi znamo sto smo ovde Oni su sistem,instrukcija dogma, korupcija,teror institucija represija ubija mafija,murija,drzava,hajducija...
Ponedeljak 29.07.2013.13:43
Bravo mirko 1975 ! Komentar je za "pet", sve je receno kratko i jasno samo kad bi imalo koristi ? Ovi su tako usidreni da si mogu dozvoliti skoro sve !
Subota 27.07.2013.11:56
Владимир Путин поручио патријарху Иринеју да ће Москва и даље на међународној сцени заступати став да је Косово и Метохија правно – српска територија.Русија ће и даље доследно подржавати Србе у праведној борби да сачувају своју територију, становништво и храмове на Косову и Метохији. Москва неће признавати самопроглашену државу Косово која је настала кршењем резолуције 1244 Савета безбедности УН као свих норми међународног Права.Председник Русије Владимир Путин ову поруку је у четвртак увече пренео српском патријарху Иринеју, са којим се састао у Кремљу.
Subota 27.07.2013.11:56
Први човек највеће државе света пренео је поглавару Српске православне цркве да ће Москва и даље на међународној сцени заступати принципијелни став да је Косово и Метохија правно – српска територија.После говора представника делегација православних цркава, посебно Његове светости Иринеја, Путин је говорио десетак минута о невољама које је имао и има српски народ на Косову и Метохији. Српски патријарх био је веома задовољан тим разговором, јер се уверио да је председник Русије одлично информисан о томе колико Срби и друго неалбанско становништво данас пати на КиМ.
Subota 27.07.2013.11:58
Иначе, Путин би у суботу требало у Кијеву да се састане и са председником Србије Томиславом Николићем. Они ће на позив шефа украјинске државе Виктора Јануковича присуствовати великој свечаности поводом 1025. годишњице крштења Русије.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)