Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
17
Sreda 24.07.2013.
19:34
Beta A
Trojni sastanak predstavnika Beograda, Prištine i Evropske unije završen je u Briselu uz bitan napredak i iskazanu dobru volju ali bez konačnih dogovora o lokalnim izborima, telekomunikacijama i energetici, izjavio je kosovski premijer Hašim Tači.
Sreda 24.07.2013.20:01
Nece tu ni biti vise nekog dogovora. Bitno je da su ovi nasi politicari podpisali nacrt od 35 poglavlja, dogovoren sa Briselom. Od toga su najbitnija poglavlja 23,24 a pogotovo poglavlje 35, koje se odnosi na normalizaciju odnosa sa "KOSOVOM". Telekomunikacije drzi M.Olbrajt i profitira oko 5 miliona evra godisnje. Energetiku drze Turci i Ameri. A sve je to na vec gotovoj infrastrukturi. Tako da Taqiju ne odgovara nijedan dogovor i nece ga vise ni biti. Jer izasli ili ne srbi na lokalnim izborima u novembru, pripasce pod saku Taqija. Tako da je za sada jedino SRBIJA izgubila i srpski narod sa Kosova i Metohije.
Sreda 24.07.2013.21:44
Da li ce nasa braca sa KiM izaci ili nece izaci na Zmijine tzv. izbore, to ne moze biti isto! Ako izadju, svakako "propasce pod saku" Zmije. Ali, ako ne izadju, e, ta se stvar onda prolongira jer pocinje da skripi i brekce ko pokvarena masina u koju je neko ubacio pesak. To bi bas valjalo! I, jos nesto. Dok te tzv.briselske dogovore vode EU i NATO, nema tog "dogovora" koji Zmiji ne odgovara. Folira se on, tvrdi pazar. Tako su ga naucili njegovi gospodari. Zna on da samo tako moze da stekne i priznanje Srbije koja tada vise nece ni biti Srbija, vec njen ostatak.
Sreda 24.07.2013.23:14
Lako je srbovati i biti SRBIN u Srbiju, ajde bratac budi mo gost ba srbuj tamo gde ja zivim. Ono sto sam napisao je samo steceno iskustvo, sta se desavalo a i desice se.
Sreda 24.07.2013.23:45
Nije ti lako, znam i verujem. Ako bih te poslusao, mozda bi trebalo da prestanem da "srbujem". Mozda bi trebalo da ovde podrzavam one koji su te ubedili u svoja "resenja" - znaci, srpsku vladu! Mozda bi trebalo da se prikljucim pozivu svojoj braci sa KiM DA IZADJU na te tzv.izbore i tako obezbede sebi predstavnika u albanskoj tzv. skupstini koja onda postaje zaista skupstina! Hajde da te poslusam i podrzim predaju te gotove infrastrukture pravo Zmiji i NATO-u u rucerde. Znaci, ne bih "srbovao", jer to je "lako"! Bolje izabrati put koji nije lak - sve predati, jer iz iskustva sve sto se desavalo, nastavice da se desava i dalje.(?) Pa, hoce! Vazno da cemo prestati da "srbujemo"!
Sreda 24.07.2013.21:48
Ispravka: pre 12 i po godina, a mozda i ranije (sa onima koji su pre toga pripremani da se rusilacki docepaju vlasti)! Postoji svedocenje jednog od tzv. lidera DOS-a koji govori o bezuslovnim obecanjima DOS-a da ce odustati od srpske pokrajine, samo ako im Zapad (NATO) pomogne da dodju na vlast! Tako je i bilo!
Sreda 24.07.2013.20:18
A sada moderatore brisi ovo kao i do sada, jer Srbin nisi: "Власт мора да ради према Уставу Србије и да кажњава све који крше Члан 306. Кривичног законика који гласи: “Признавање капитулације или окупације.” Овај закон недсвосмислено каже: “Грађанин Србије који потпише, или призна капитулацију, или прихвати , или призна окупацију Србије, или појединалног њеног дела, казниће се затвором најмање десет година”. По овом би требало ухапсити : усташоида Тадић-ија , Борка , Дачић-ија , Тому , Вучић Ciganina Vulina i Drecuna. "
Četvrtak 25.07.2013.10:38
Drugi nemamo, barem za sada ! Ali kada takvu izjavu da premijer i ministar unutrašnjih poslova, onda treba osloboditi sve zatvorenike, pa i one najteže, ustav pod mišku, zakon pod mišku !
Sreda 24.07.2013.20:53
Nikada mi nece biti jasno kako narod ne vidi da je Dacic prvi medju izdajnicima svih Srpskih interesa.Srbi su narod sa svim svojim osobenostima , kulturom , istorijom , vjerom I svim drugim karakteristikama koje nas cine narodom I zbog cega se razlikujemo od ostalih.E tu je problem , sto se zeli ponistiti sve ono sto Srbina cini Srbinom a djeca komunisticka to provode u djelo jer I neznaju sta to sve znaci .Ateizam onih koji danas vode drzavu je najveci problem Srbije I Srpskog naroda , Dacic nije krsten , a stalno sa Vladikama I u Crkvi...
Sreda 24.07.2013.21:56
Ko o cemu, ti opet o komunistima i njihovoj deci... o krstenju i vladikama... Nemoj, rode, da si uskogrud i ogranicenog vida. Nesreca nasa, srpska, danas je ogromna, ona daleko prevazilazi uzroke koje navodis. Niti je Dacic komunista, niti su krstenja ta koja odvajaju zito od kukolja! Zato i ne vidis ko je "prvi medju izdajnicima". Dacic nije. On je "samo" znacajan clan izdajnicke bande. Necu ti ovde napisati ko je taj. Razmisli sam i cetvore oci otvori. Rodoljub si, bas zato zelim da pravilno vidis sta se radi i KO to radi! Poz.
Sreda 24.07.2013.22:00
Ne moze. Jer je to bure zakotrljao onaj sto bi danas na izborima ubedljivo pobedio! Dakle, narod hoce tako. To se ne sprecava. To samo istorija upisuje, pa se buduce generacije pitaju gde nam je bila pamet! Narocito na izborima, koji su jedina prilika da nas uopste neko nesto i pita. Sto rece veliki Momo Kapor: Nekad smo lupali u serpe, sada se lupamo u glavu.
Četvrtak 25.07.2013.10:44
Pa jel vidiš koliko je onda taj narod pobudalio !? Poslije svih izdaja, laži, obećanja, prevrtanja, on bi opet ubjedljivo pobijedio !! Mazohizam je mala riječ !

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)