Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Utorak 16.07.2013.
17:36
Beta A
Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da će prihvatiti zahtev direktora policije Milorada Veljovića za razrešenje komandanta Žandarmerije Bratislava Dikića.
Utorak 16.07.2013.17:54
Za sve hrabre momke iz Žandarmerije podrška***Niko nema pravo da osporava,generalizuje,a da pri tome svoje ljude čuva i selektuje pravdu...Veljoviću ostavku Dačiću ostavku,pa Srbin da zameni Dikića,a ova dvojica u kazamat zbog dela ako su uradili i ne-dela + zloupotreba polozaja i značke!Aliiiiiiiiiiiiiii prvo vi cnogorci svi napolje sa Bjelićem komandatima crnogorskim iz SAJA-A I PTJ-A!udruzeni crnogorci vec vise od pola godine pokusavaju da smene srbina dikica.dosta vise crnogorskog plemenasenja u srbiji!Veljovica smeniti odmah!! http://www.youtube.com/watch?v=FxL5KYhYORw
Utorak 16.07.2013.18:59
Kakve veze ovi događaji imaju sa tim ko pripada kom narodu.Ko tebi daje pravo da na ovaj način razdvajaš ljude po nekoj izmišljenoj nacionalnosti.Opšte poznata činjenica je da je to jedan narod,a samo nepoznavaoci prave istorije našeg naroda nas razdvajaju na te podele. Ako ti predstavlja zadovoljstvo da nas pljujes i vređas idi na neki ustaski ili sipratski portal pa tamo se iživljavaj do mile volje.
Utorak 16.07.2013.19:55
Da je mi moja drzava gde sam rođen,kazi mi jednog Srbina da je u toj vašoj novoj drzavi ubio nekoga,vi ovde ubijate i sve loše radite''čast izuzecima'',Kaži mi jednog načelnika policije u toj ekoloskoj drzavi da je Srbin pa bilo to seoče neko???Hteli ste drzavu eto vam,hoće te vašu crkvu,takvi kao ti i Milo sarađujete sa ustašama ne mi Srbi!Jel beše crna gora priznala Kosovo???:))Ja ne pljujem samo kazem svako u svoju kuću,imam gomilu prijatelja po crnoj gori ali od albanaca mila i takvih ne mogu da zive normalno!off sam za tebe direktore,profesore, imali neko normalno zanimanje u toj drzavi??Pusti ti Srbiju odmah si kodaknuo šta vas toliko pečemo i bolimo,pa jel hoćemo leđa da vam vidimo!
Utorak 16.07.2013.20:01
Ma ne pitaš se ti dačiću ni za šta, ti možeš nas Srbe koji volimo porodice i svoju Srbiju da zloštavljaš... A za sve drugo moraš da pitaš zločinca tačija on je tvoj gospodar i komadant...
Sreda 17.07.2013.01:35
...zar nije moglo razresiti ga bez spalivanje mladice?...ima izgled da je Dikic bio od reci da brani srbe na KiM.a to se, radi Ey.nekome nije svidlalo, pa naime spslivanje mladici, ajd da ga svrgnemo s'vlasti general jandarberije.
Sreda 17.07.2013.08:18
Za žandara ne znam ništa, ali jedno je sigurno da Veljović i Dačić nisu za Srbiju !!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)