Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
12
Ponedeljak 15.07.2013.
02:32
Beta A
Premijer Srbije Ivica Dačić izjavio je da će sigurno biti promene ministara i da će krajem predstojeće sedmice vladajuća koalicija pripremiti konačan predlog za rekonstrukciju vlade.
Ponedeljak 15.07.2013.03:30
Nasoj srpskoj bruki od premijera svaka je rec lazljiva i licemerna! Da je srece da najpre njega smene, a onda uz Boziji blagoslov da sve njih takve kakve su narod obori zbog svih prevara i ponizenja koje su nam priredili!
Ponedeljak 15.07.2013.03:36
"Nećemo tenkovima da branimo Kosovo" - rece srpski eeeej, premijer, i ne trepnu!!!!! Da li je uopste neku REC upotrebio dok je na tzv.pregovorima "branio Kosovo"? Jeste. Ali protiv Srbije. Zacementirao je srpsko priznanje lazne drzave albanskih terorista!
Ponedeljak 15.07.2013.03:42
Nas vajni premijer se usudjuje da nasoj braci i mudre savete daje. Tako on kaze da "na lokalnim izborima na Kosovu ne ucestvuju STRANKE, već da se formira jedinstvena srpska lista"! Apeluje na jedinstvo, sta li? A juce je razbio jedinstvo Srba! Podelio ih je na gradjane "Kosova" i na gradjane u ostatku drzave!
Ponedeljak 15.07.2013.03:46
On citira i Bibliju! On????? On koji je koliko juce rekao da se Crkva ne moze mesati u politicka pitanja. Kada je video da se nasa braca, kako znaju i umeju, politicki organizuju u legalne skupstine koje bi trebalo da budu sastavni deo pravnog sistema Srbije - on se pozvao na ustav Srbije! On????? On koji je onomad besramno izjavio da taj ustav mozemo "samo pod misku da zadenemo"!!!
Ponedeljak 15.07.2013.05:48
Beskrupulozni komunista toliko daleko ide da citira i Bibliju, ali pri tome ne vidi koliko sam sebi skace u usta. Pa on bas sledi slepo i poslusno taj siroki uhodani put kojim svi placenici idu, ka tkzv. tvorevini Evropi sa privatnim centralnim bankama, koje potkupljuju bedne politicare i medije, a ljude pretvaraju u krave muzare za placanje poreza i pretvaranje laznog u pravi novac. Umislio da je Gandi mozda, ili Mojsije, a u stvari je smesna karikatura. Nije ipak on toliko bas glup, vec je neograniceno pokvaren i licemeran.
Ponedeljak 15.07.2013.14:39
nije on "citirao", nego PROČITAO misao iz Biblije ? ne može on da zapamti ni dve proširene rečenice, a kamoli celu misao...
Ponedeljak 15.07.2013.09:09
Gdin Daca je ubedjen da ce da Srbi izgube buducnost, ako budemo branili Kosmet. Da li ce ucenjeni da je izgubi mozda, ako se to desi? Nije bitan narod, vec on. Kao i sta nije bitno da mu mentori gube na svim poljima danasnjeg sveta, ALI on nas USPESNO ubedjuje da to tako nije i da ce kult Boemske sove da vlada svetom. A svi drugi nece da imaju buducnost. Pred par dana zajednicka izjava JA zemalja, nazalosti srusi Dacinu uverenost. Dakle treba sebe da pitamo da li su ONI samo SEKTA UBEDJENIH, ili stvarno nesta znaju sta nece da kazu svetu? Koje oruzje imaju osim ogranicenog sta vec vidimo, da nisu vanzemaljci? Mozda je to moguca verzija, kako im dobro ide.
Ponedeljak 15.07.2013.08:57
Vuca i Daca su Srbija, a neosnovan strah od dugog rata i realne odgovornosti se nastavlja dalje.Dok god Srbija ne dobije vodju vozda, nema napredka. Glavna partola totalitarista: s EU fasistima i kolonijalistima na vecnost.Kunemo se da s vaseg puta ne smemo da skrenemo.Smrt slobodi i intelektu. Najbolje da uopste ne postoje izbori, osim kad su u sluzbi anglosaksona.Onda moze i svaku nedelju, i to demokratski kad oni kazu.Kao sta i puc nije puc, dok oni ne kazu, posto postoje demokratski i nedemokratski puc. Koji je demokratski, imaju pravo da odlucuju jezuitskomasonska g...a. Od uveta radjanja do uveta kremiranja, ROBOVI DANASNJICE.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)