Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
10
Petak 12.07.2013.
08:40
Beta A
Očekujem da će rekonstruisana Vlada Srbija u narednih godinu dana ozvaničiti promenu politike i zaražiti članstvo u NATO, ocenio je direktor beogradskog Foruma za etničke odnose Dušan Janjić.
Petak 12.07.2013.08:48
Ako misle time zadrzati Kosmet, a bazu Bondstil legalizovat kao i okupaciju onda to vise nije infantilizam, medijsko voajerstvo ili mazohizam, NEGO CISTA VELEIZDAJA. Ako to narod prihvati na jeftinoj propagandi kako ne bi trebao da ratuje sa savescu, vec se odrekne Boga i prava, a prihvati sotonizam, lazi i demagogiju. Srbije vise nema, jer joj sigurno u buducem ratu nece da pomognu Rusi. NATO je propali projekat koji se drzi jedino na nogama lazima gradjanima koji ih placaju. SP je raskrinkao ceo 11. Septembar i naveo da je to Insajder akcija.To znaci da su sve akcije NATO-a na BI bile lazne i iz koristi.Netko ce kad tad morati da odgovara, i zato MIC mora da ide ka trecem svetskom ratu.
Petak 12.07.2013.08:54
Sve vise je fakti, ljudi kriticara prema politici SAD.Bilderbergovci, Rotary, Maltezani i slicni gube bitku.Pitanje je da li ih to i zanima.Ciljem je da se ostavri projekat koji pripremaju vec ceo vek.Oni od treceg svetskog rata, koji se vec vodi u soft power formi ne odustaju. Rusija i Kina su te koje jos , mogu da ih ekonomski iscrpljuju, ali sad vide kad stampaju novac bez pokrica da niti to vise nije efektivno. U isto vreme se vlade slobodnih zemalja zaduzuju i postaju zombi-robovi, tehnokrate. Breton Vuds je za njih gotova stvar, imaju cip kartice.Prema tome treci svetski sukob je siguran, a Srbija pozicionisanjem dir ili indir na stranu ZLA, mora da prihvati da ce da snosi posledice
Petak 12.07.2013.09:00
Пријатељу!Док они пропадну много ће народа да пропати.
Petak 12.07.2013.09:14
Treba da im se omoguci da udju u rat na BI, tamo ce hegemoni da padnu.Zao mi je naroda tamo, ali to je jedini spas za poludelo i osiromaseno moralom i intelektom covecanstvo. Kad jedan narod u anketi prihvati da mu je vaznija Farma, od sporta., onda definitivno ima zdravstvaeni problem.I to ne u jednoj zemlji. Takodje i katolicka crkva sponzorise slicno, inace kako mozemo da objasnimo mrznju Poljaka prema Rusima, ili Hrvata prema Srbima. Svi su bdeo sistema, koji ce morati da padne, ako mislimo da covek kao bice , a ne kao rob pozivi dalje.
Petak 12.07.2013.09:05
U razgovoru sa nezavisnim ljudima koji prate situaciju na Balkanu , mogu da primetim, da cak i oni sami prihvataju cinjenice da im je Srbija od izuzetne vaznosti. Zasto, ako smo malecki i beznacajni? Zasto se sav taj Holivud dogadja, ljude iscrpljuje i ekonomski i dusevno, ako ne zbog nekakvog cilja. Koji je to cilj? Kako je moguce da gotovo svi radikali promene politiku i okrenu cu..ak zapadu? Da li moze da se opere mozak sedmicnim boravkom Vucica u US? Za sta moze da bude ucenjen Daca da prodaje ceo narod opstem ZLU? Da li mogu da igraju dvostruku igru, kupujuci vreme Rusima? Ili da li idu onom, kako svim Evropljanima, tako ce i Srbima, pa ne verujem?
Petak 12.07.2013.08:59
Значи НАТО! Значи да будемо спремни да прихватимо то да ће нас газити у нашој несрећној Србији,како им се прохте.Морамо прихватити и то да ће нам силовати жене,кћери,сестре,мајке...Управо онако како су то учинили у Јапану у неколико случајева,а друге државе ћуте јер изгледа не смеју ни да се огласе са таквим подацима. Овај народ је изгледа и заслужио таква понижења јер ништа не чини док га сопствена власт омаловажава.
Petak 12.07.2013.09:25
Срби нису сада први пут под окупацијом... вероватно - ни последњи... Бежало се и раније у планине, бежаће се опет... Шта да се ради, кад нема вође и елите... Чекаћемо појаву новог вође, па ћемо се наје*ати мајке окупатору.. поново... као и увек до сада... Онима који не желе да се уклопе у трули калуп који нам намећу "пријатељи" из еУ и нато, Онај одозго је наменио такав пут и тако мора бити... Преживели смо МНОГО тога, преживећемо и ово...
Petak 12.07.2013.09:28
Iz Kaligradske oblasti i Srbije cela Zap Evropa se drzi kao na dlanu.A ceo projekat ulaganja u mrznju Ostalih Slavena i proturaketne obrane je propao. To znaci da se PRO linija seli u Italiju , Nemacku. Ostaju dva esalona, ne tri po kojem bi u slucaju rata Rusi morali da dejstvuju.Oni znaju dusu Rusku, pa i igraju na to da bi oklevali, stiteci MLADJU bracu, koji im inace ceo vek rade probleme. Iako je i ruska greska vidljiva iz aviona.Naucise, ne ponovilo se. O cevima za naftu i gas i ovisnbosti Eu o Rusima, ne treba vise da pisem, posto je svima jasno da US gubi najveceg saveznika. Pogledaj bolest kad sefovi zemalja EU tvrde prvo da je prisluskivanje hladni rat, a onda da je to potrebno.
Petak 12.07.2013.09:33
Надајмо се да ће бити како прижељкујеш.Надајмо се и да ће Бог да помрси рачуне овим нашим издајницима,али и нашим непријатељима. Поздрав!!!
Petak 12.07.2013.10:11
Nadajmo se da ce sta pre da se ukaze kako US fed nema 8000 tona cuvanih rezervi, ali kako vidis nakon sta novinari Nedemokratskog sveta pr...nu u nerv EU saveznike, pa samo kao ti pitaju za zlato koje im Ameri cuvaju.( Za razliku od Juznoamerikanaca koji zlato traze.) Vise nema ni reci o tome.Niko vise niti ne spominje zlatne rezerve u Americkom depou.KAKO JE TO MOGUCE? Jednostavno POSTO IH NEMA, a to rusi ceo zap sistem.Isto tako kao sta prvo optuzise holivudski Amere za prisluskivanje, a potom ublazavaju ton objsanjavajuci da je Big Brother ili ti Sotona Bog, dobro za gradjane. Samo da Kina sta pre saopsti par iljada u svom vlasnistvu, kao sta Rusi potvrdise 1000, onda ce teze da prodju.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)