Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Utorak 09.07.2013.
08:49
Beta A
Srpski povratnici u selo Talinovac u opštini Uroševac na Kosovu dobili su hidrofore za svoja domaćinstva i na taj način rešili problem vodosnadbevanja koji ih je dugo mučio.
Utorak 09.07.2013.08:58
Kakvi ste mi lepi ko davas pravio Thaci!!Hajde ostavite Srbe na Miru da vas ne bi potamanili Smradovi ste kao i vas Sef!A vase Beneficije mozete okaciti Macku o Rep,na Vece dolaze Civse da krade...
Utorak 09.07.2013.11:09
Поручујем Шиптарима следеће: Срби су једини народ на свету који је ратовао са свим силама овога света и увек је побеђивао, Срби нису имали Јасеновац, Срби нису били на страни нациста, Срби никада први нису напали никога и увек су се само бранили, Срби нису набијали на колац!!! Срби имају Живојина Мишића, Карађорђа, Лазара, Обилића, Србин је једини успео да убије једног Султана, Срби су победили 1389. али се та битка и даље води. Срба има 7 милиона а и даље не могу да нас победе, Срби имају Светог Саву, Срби су Православне вере, једине вере по Христу, Срби су победили у Првом светском рату и у Другом. Срби су јединствен народ који никада неће нестати ма колико ви то желели,-
Utorak 09.07.2013.11:10
-наш је пркос јачи од ваше злобе, вечно ћемо вам бити трн у оку и на крају ћете ви бити ти који ће нестати физички, пошто сте духовно сви помрли одавно !!!
Utorak 09.07.2013.09:14
Док сам ишао у гимназију у КМ, био је познат извесни психопата, Србин родом из Рудника (суседна Србица) који је имао надимак Учо, а касније сам сазнао да се презивао Ковачевић. Чуо сам да данас живи у Крагујевцу, вероватно је гласан у приповедању о шиптарским зулумима. Елем, тај несретни полицајац Учо, је шиптарској власти је служио да малтретира и батина Србе. Чинио је то са задовољством, какву могу имати само садисти.На Петровдан, 12. јула 1979. године, када је сабор у Бањској, тај полицајац Учо је дошао са једним полицајкцем Шиптаром, и прекинуо музику у црквеној порти, а слављеницима који су играли у колу, наредио да се разиђу.
Utorak 09.07.2013.09:16
Музику је чинио само један човек, српске националности, који је свирао на хармоници.Није било ни пијаних, нити неких изгреда. Народ је традиционално, после свете литургије, играо у порти манастира вековима. Учо је прекинуо музику, образложивши тај поступак да музикант нема регистровану делатност у општини КМ, а када га је један млађи човек замолио да не прекида славље, јер нема никаквих проблема, Учо га је ударио шаком по лицу. Присутни су се умешали, а полицaјац Шиптар је скинуо полуатоматску пушку, “паповку” и уперио у народ.Заменик начелника полиције, тада се то звало заменик начелника СУП-а, увек је био Србин.
Utorak 09.07.2013.09:20
Када је требало да се уништи неко од Срба, није то чинио Резак Испахи, или Рахман Јашари, већ неки несретни Србин, заменик начелника, који је негативном селекцијом, чланством У Савезу комуниста Југославије и слугерањством према Шиптарима и спремношћу да науди свом народу, чинио све што му наложе шиптарски властодршци. Према Уставу из 1974. Косово је већ било држава, а своју полицију је имало још од 1966. када су после Брионског пленума преузели комплетну власт.Данашња КПС ништа није више шиптарска од некадашњег СУП у време СФРЈ и власти СКЈ. Заменик секртатар СУП дуго је био извесни РАДОВИЋ, за кога се везују страшне и гнусне намештаљке од којих су страдали Срби.
Utorak 09.07.2013.09:21
Данас је тај Радовић отишао у родну Црну Гору, у родно село код Цетиња, а у митровачкој болници му ради син, доктор, а донедавно, ако не и данас и жена у Дечјем диспанзеру. Пошто Срби имају памћење три дана, барем њих 99,99% онда Радовић данас може да ужива блгодети високе пензије, иметка који је стакао служећи шиптарској власти у доба СФРЈ, али и да прича како се борио за “српску ствар”.За сваку је похвалу што је новинар.де документовао срамни поступак Србина на јаничарској служби у КПС, а сматрам да треба оформити документациони центар, где би се сабирали, обрађивали и трајно чували подаци о припадницима српског народа на служби у туђинској власти.
Utorak 09.07.2013.09:21
Почев од високих турских званичника типа великог везира Мехмед-паше Соколовића, сераскера(маршала) Осман-паше (Михајла-Мића) Латаса, преко аустроугарског фелдмаршала барона Светозара Бороевића фон Бојна, до ситних укољица попут поменутог несретника “Уча”, овог КПС полицајца који растура крст у КМ, бројних јајара из Лепосавића, Звечана, Зубоиног Потока, али и других делова Космета, који су за плату обукли униформу КПС и сличних.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)