Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
17
Nedelja 30.06.2013.
09:29
Beta A
Vojvođanski sekretar za međuregionalnu saradnju Branislav Bugarski smatra da je "sasvim realno" da predstavnici te pokrajine budu uključeni u pregovaračke timove Srbije u pregovorima o pristupanju Evropskoj uniji (EU).
Nedelja 30.06.2013.09:38
Чиме се све то данас баве „петооктобарски“ превратници- отпораши? За Слободана Хомена и његове „језиве“ намере према српској омладини сви добро знамо… Националног „камелеона“ Дулића, и политичког „камелеона“ Чеду, не вреди посебно обрађивати, њих једино још клинци у јаслицама нису „провалили“. Марко Благојевић (ЦЕСИД) је посебна прича, он вероватно сматра да „својој“ отаџбини Србији још није довољно дубоко забио нож у леђа…
Nedelja 30.06.2013.14:54
Šta on smatra, to je njegova stvar, ali da je Srbija ozbiljna država, ovakve stvari bi on " smatrao " iz debele ladovine, sa jedno 40-ak godina na raspolaganju ! Dok god Srbija ne postane DRŽAVA . ovakvi kukci ima da je jedu iz nutra !!!
Nedelja 30.06.2013.09:38
Недавно, приликом покушаја организовања субверзивне и анти-државне (анти-руске) активности (за потребе западних обавештајних служби) у руском „Подмосковљу“ Марко Благојевић (ЦЕСИД) је демаскиран јавно од стране руске државне телевизије и сабсеквентно протеран из братске Русије.Али то га није спречило, да се уз посредство Борка Стефановића- шефа преговарачког тима са лажном „државом“ Косово, и уз благослов министра Јеремића- нађе на челу „елитне“ Консултантске групе (дебело плаћене од стране српских порезника) у чијем саставу су се „неким чудом“
Nedelja 30.06.2013.09:39
нашле и две најозлоглашеније „анти-српске“ даме(сумњивог морала) : Наташа Кандић, директорка западно-обавештајно финансираног Фонда за хуманитарно право- и председница другог, западно-обавештајно финансираног, Хелсиншког одбора за људска права, Соња Бисерко!? Какве ће то националне „српске“ интересе заступати ове две „минхенске“ даме заједно са другим, горе споменутим петооктобарским превратницима, на челу са „про-српским“ председником Тадићем? Мислим, да то није тешко претпоставити…
Nedelja 30.06.2013.09:47
Vuk Drašković je 2006 u svojstvu ministra inostranih poslova potpisao sporazum sa NATO snagama o slobodnom preletu njihovih aviona, bez najave. Od tada nas naši “prijatelji” iz SAD I EU truju i vode bio-hemijski specijalni rat sa ciljem uništavnja Srba i drugih “suvisnih” naroda!Ovom geniju „čoveku sa sto moralnih principa“ treba da zahvalimo za trovanje cele Srbske nacije, prodate za jedan „molitveni doručak“ sa one strane okean – pogodite kome su se oni tamo molili ? Sada imamo tužnu situaciju, koju nažalost, drugi bolje razumeju, nego Srbi.Dok neko od Srba, ne skupi hrabrosti da prekine ovaj vazdušni terror, Srbski narod će izumreti.
Nedelja 30.06.2013.09:48
To se neće desiti pre nego što, poput Morfenove bolesti, počnu izlaziti vezani molekuli bariuma u vidu konaca, iz zagnojenih delova kože.Problem je ako se to desi u mozgu ili drugom organu, jer tada je posledica – neizbezna smrt.Zbog nanotehnologije ovi raspršeni molekuli ulaze u voće i povrće, zemlju i vodotokove i pre ili kasnije dolaze u nas, jer im je osobina da se vezuju samo za sebi slične nanomolekule, i ni za šta drugo. Znaju naši “prijatelji” iz SAD I EU šta rade.Iznad Rusije se to ne može desiti. Ali treba da se kod Srba pojavi neko ko ima….
Nedelja 30.06.2013.09:54
Нема ништа лоше у том предлогу,али једина замерка је вођење разговора о људским и мањинским правима јер у тој области ми можемо многе чланице ЕУ да учимо.
Nedelja 30.06.2013.10:08
svakako da vojvodina treba da ima svoga predstavnika u vladi ako se nikolic stalno veze i prica kako je vojvodina deo srbije,zasto nema predstvnika vojvodine u timu za evropu,svakako,nemojmo se prstiti da je vojvodina deo srbije i srbija samo na raspravama,a ovamo ako se ide na evropsko neko ubacivanje,vojvodine nema nijednog njenog predstavnika zajedno sa srbima u timu zasto
Nedelja 30.06.2013.12:54
Pa evo dobre prilike da Bugarski uspostavi medjuregionalnu saradnju sa Srbima u Hrvatskoj i da im preporuci gde sve mogu da traze i dobiju upotrbu cirilice i cirilicnog pisma na teritorijama gde su u vecini.
Nedelja 30.06.2013.15:57
ma glupi srbi , rasturite vec jedno ovu bananu drzavu , sto je pre rasturite , to c epre glupi srbi da shvate sta i kako , nema ponovne integracije srbskih zemalja dok , srbi ne dozive potpunu dezintegraciju kada sve budemo izgubili , jednog dana , ako bog da znacemo da sacuvano ono sto je nashe , a ako taj dan ne dozivimo , zasluzili smo !
Ponedeljak 01.07.2013.08:27
ma vojvodina treba da ima svog coveka u srpskoj vladi,jer kako vidim nema nijednog covika koji sebe naziva da je iz vojvodjnaske vlade,sto se vi,sa opancima bunite,pa tako je a ti RAJO,odi nedje u kucevo pa kupi sebi opanke pa u njivu,ili dodji kod nas u vojvodinu da radis za saku kuruza,i saku krumpira,ja iz Like,dodjoh,svi moji su iz Like,ali nas proterase,pa sada lutamo vojvodinom trazeci svoje nebo,ali se nemoze ni u vojvodini jer srbija jasi oko vrata sa svojim dazbinama,uzese sve za vas,koji neradite i nemate nista,nemere se placati dva poreza jedan u vojvodini,jedan u srbiji a jesmo li jedna drzava zasto dva jarma placati ako smo jedna drzava kako di cmrcis i kazes,za nas,vojvodina
Utorak 02.07.2013.05:37
sigurno SRBIN iz Like a sta si ti Gedzo,ili si Vla,iz Kuceva,mozda si pobegao isprd rumunskog terora pa se skrasio u Nasu Srbiju

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)