Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
16
Subota 29.06.2013.
11:09
Beta A
Potpredsednik Vlade Srbije Rasim Ljajić ocenio je da je odluka Evropskog saveta o otpočinjanju pristupnih pregovora Srbije sa EU, mogla da bude i bolja, ali da je svakako dobar signal za mnoge investitore.
Subota 29.06.2013.11:17
Ко нас свађа са Русима? «Чоек плавијех очију» пољски Јеврејин - комуниста, Јосип Броз Тито нас је са њима завадио до праве омразе. Титови наследници, конвертити у сваком погледу, наставили су Титово дело - Титово дело је преузео Слободан Милошевић, Црногорац; Војислав Коштуница, Црногорац; Борис Тадић Хрвато-Црногорац, а на црквеном плану: Наш великан Владика Николај Велимировић, Црногорац, а суви жиг и отисак печата ставља Мирослав Гавриловић-Црквено:Епископ Иринеј, Црногорац! Значи: Тито, Јеврејин из Пољске по пореклу, започео, а Хрвато-Црногорац Борис и Црногорац Мирослав, црквено: Иринеј, печате.
Subota 29.06.2013.11:19
Овде се ређају српски главари и констатује њихово црногорско порекло. Ја им никако као србским држављанима не спорим легалност функција на којим се налазе, нити било која друга права, ја само констатујем да се Србија смањује и мучи за време њиховог владања-тешко ми је да ово подведем под стицај непредвиђених околности, јер их је много и за прихватање закона вероватноће!
Subota 29.06.2013.11:19
Ми мислили да је то црногорство само назив пасивних крајева из којих су се доселили, те да су они Срби, чак смо их сматрали да су бољи Срби од нас Срба из Србије, јер су нас, онако речити и хвалисави, у то убеђивали, а потом су по том основу заседали на столице из којих се влада. Нико не може а да ово не примети, ово црногорство и ово њихово владарско невођење рачуна о Србији.Као да су овде на неком послу, који може да траје и стотинама година, али да се не види да су у Србији пустили трајан корен, после којег се враћају у Црну Гору. И они удесише да се добијају двојна држављанства, да имају сва права овде и отворену одступницу у Црној Гори.
Subota 29.06.2013.11:20
Црногорци из Црне Горе су поштенији-траже да се Црногорци из Србије определе шта су.Нашим Црногорцима, правим и оним по пореклу, то не одговара. Хоће две сисе да сисају, две државе и два пасоша да имају, а потом и да се у две цркве моле! А, може им се, наивни и поштени, често и скоро неурачунљиви, Срби у Србији им то дозвољавају.
Subota 29.06.2013.11:20
Нека ми неко укаже на постојање само једног случаја у последњих 100 година да је неки Србин из Србије отишао да живи у Црној Гори и тамо развио било који бизнис, да је задобио функцију макар Председника Месне заједнице, да не говорим о вишим функцијама и ја ћу се кориговати-нема тога, њему се лепо и јасно каже да он своје бизнисе и политичке амбиције може да оствари у Србији, и то је поштено, но ако би се то у Србији рекло било каквом неспособном и непоштеном Црногорцу, ступа на сцену полиција, тужилаштво, Наташа Кандић, Борис Тадић и мали "Буцко" који је "Први Полицајац" Србије, говорећи да "Нема места фашизму у Србији!"
Subota 29.06.2013.11:21
То је фашизам, другови Црногорци-да, у праву сте, нисте ви криви што вас Срби годинама бирају да владате над њима.Знате ли ви Србијанци, пореклом из Црне Горе, зашто вас нема даље од Бранковине код Ваљева, гледано ка Шапцу и равној Мачви? Па стигли сте у мање негостољубива брда Србије, настанили део Западне Србије, па када сте из Бранковине погледали на равницу, која је као ваше море, уплашили сте се њива и воћњака и рада који треба уложити, па сте рекли:Доста, стој, довде ћемо се настанити, и ти који су се настанили, остали су прави Срби, са сећањем на Црну гору као место далеких предака, и ове моје опомене се не односе на њих.
Subota 29.06.2013.11:21
Други, проистекли из редова црногорских Срба из Западне Србије, Београда или Војводине, којима је милије "да неђе руководе" су сигурно потомци оних који су из Бранковине гледали на Мачву, и њихов мото живота је и тада и сада "одавде ћемо руководити овим доле што као мрави гмижу по њивама". И остварује се то. Многи Црногорци из власти Србије, одређују и цене производа тих који као мрави гмижу, саде, плеве, заливају, жању и вршу, они су ту да то преузму и даље "ћерају" у свет.Ту су већ ваше улоге-улоге тих Срба из Црне горе који више нису Срби!
Subota 29.06.2013.11:22
Само се у Србији преко јавних медија међусобно опомињу и један другом прете Борис Тадић, Хрвато-Црногорац,као председник Србије, и Милан Беко, водећи бизнисмен из Србије-Црногорац! Моја намера није да заговарам да они треба да имају мања права од осталих држављана Србије, ја само истичем да се два Црногорца прегањају око пара и власти у њима страној држави, чији су држављани постали како би могли бити то што јесу. Србијанци треба да о овоме размишљају када оловком решавају своју судбину!Срба нигде нема! А тако Србима и треба, када им је свакако милији странац од својих.
Subota 29.06.2013.11:23
Народ бира за председнике Јевреје, Хрвато/Црногорце и Црногорце, а свештенство Црногорца!Браћо Срби, тражили сте-гледајте! И ћутите, не жалите се, сами сте их изабрали-зашто, ви ваљда знате или се сетите! Зашто не препишемо амерички устав и друге законе о избору председника?Црква и држава Србија, никада у бољим односима, јер су им на челима братственици пореклом из Црне Горе. Сада ће Борис, Хрвато-Црногорац, да се о српском Косову и Метохији договори са Шиптаром Хашимом-Змијом, а Црногорац Мирослав Гавриловић, црквено: Епископ Иринеј, ће да се у име васцелог Православља у Нишу мири и уједињује са отпадницима из Хришћанске Православне цркве, Римокатоличком црквом.
Subota 29.06.2013.11:24
Сам чин мирења ће се обавити на имању цркве које је пре неки дан Град Ниш, чији је градоначелник демократа Милош Симоновић, Црногорац по пореклу, по дозволи председника Србије, Бориса Тадића, Хрвато-Црногорца, поклонио СПЦ на чијем је челу новоизабрани патријарх СПЦ, Мирослав Гавриловић, Црногорац, по пореклу.Хрвато-Црногорац из Београда, дао одбрење Црногорцу из Ниша, да Епископу Иринеју, Црногорцу на челу СПЦ, поклони 13 хектара србијанске земље на којој ће се градити Центар за помирење Православне и Римокатоличке Цркве!
Subota 29.06.2013.11:24
Странци дозвољавају странцима да србску цркву мири са црквом која је противник Србске цркве, а све то на србској земљи!!Црногорци из света бизниса, који сада живе у Србији, као и бивши (а они никада не могу бити бивши јер се и као пензионисани испод својих обвештајних извештаја потписују као «ОО»-што у преводу значи Обавештајни Орган Војне безбедности) војни обавештајци подржавају ове ујдурме странаца на власти у Србији, на србској земљи и у вези Србске цркве, која је у првом реду Народна црква, која је функционисала много боље када школованих свештеника у Србији скоро да није ни било.
Subota 29.06.2013.11:25
Сваки Србин-домаћин је свештеник у својој Цркви-Србском домаћинству, јер Срби знају за своје право да са Богом комуницирају непосредно! Настави ли садашњи први Епископ Иринеј овако, Срби ће се масовно повући у «Своје Цркве», а он онда, са свештенством које буде са њим, нека сам одлази у Србске цркве.
Subota 29.06.2013.11:26
Напомена: Ко не верује у постојање тајних договора и поступака Црногораца на челу Србије и Црногораца на челу СПЦ, нека провере како је Борис Тадић путовао на Косово и Метохију на устоличење Мирослава Гавриловића, као Епископа Иринеја, за Патријарха СПЦ. И све ће бити јасно. О томе се увелико прича, јер је велики број Срба присуствовао том догађају, али нико јавно о том Тадићевом доласку не прича, а није виђен да је у колима на улазној граничној рампи на уласку на Косово, јер су све полуге власти у Србији у рукама Црногораца.
Subota 29.06.2013.11:26
Потом ће бити јасна и природа анатемисања и осталог око Владике Артемија, у чему су Црногорцима, Борису и Мирославу колико год је било потребно, на располагању биле побуњеничке шиптарске власти на Косову и окупационе власти Америке и осталих непријатеља Србије.Велики мајстори масонске организације су огорчени на Владику Артемија којем се импутира криминал, јер ремети њихове планове да СПЦ почне од 2013. да једе Папи из руке, као свака добра демократска, несрбска, куца.Комуниста Дачић Ивица се ту подразумева. То је онај мали симаптични буцко, који се све ређе и ређе смеје, мада је у 42. години свог живота постигао своје звездане тренутке (он је рођен 1966.г. у Призрену).
Subota 29.06.2013.11:27
Шиптари су му, по основу места рођења које му омогућава да лако добије и њихово држављанство, били при руци у «великој акцији србске полиције у разоткривању криминала Владике Артемија»! Нашли му се том приликом при руци и Немци, Французи, Британци, Американци-све наши велики пријатељи. Да су му тако помагали у другим случајевима, он би смео да се тиме поноси.
Subota 29.06.2013.12:56
Jebeš zemlju koja postoji samo zbog garancija stranim investitorima a ne zbog garancija vlastitom narodu da neće biti pretvoreni u roblje tog investitora.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)