Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
24
Subota 29.06.2013.
09:49
Srna A
Predsednik Evropskog saveta Herman van Rompej najavio je da će u ponedeljak, 1. jula, doći u Beograd da čestita i ohrabri Srbiju u njenoj ambiciji da postane član EU.
Subota 29.06.2013.10:03
Мирко Мајкић, који је 07.06.2013. године кренуо на ходочашће дуго око 800км, успешно је стигао до административног прелаза Јариње на Косово и Метохију. Међутим, на административном прелазу, шиптарска полиција није дозволила Мирку улазак на Косово, из разлога јер је са поносом кренуо на Косово да прослави Видовдан са нашим људима и пружи им пуну подршку. Након дугог чекања на Јарињу, Мирко Мајкић је одлучио да на Косово уђе заобилазним сеоским путевима. Свој боравак на Косову, Мирко Мајкић, искористиће да се у цркви Свете Тројице у Зубином Потоку, побратими са људима са којима је реализовао бројне хуманитарне акције.
Subota 29.06.2013.10:05
…Срби су опасни, јер у цивилизацији гласачко-потрошачког бешчашћа, мраволикости и похоте, како знају и умеју сведоче православну цивилизацију духовног господства, части и херојске жртве. Зато, „србска болест мора бити уништена у Европи”, како је говорио покојни генсек НАТО-а Манфред Вернер. Зато су Срби највећа “криза која је уздрмала Европу”, како веле западни медији, од II светског рата до данас. Зато се Србима суди на Процесу “Новог света”.
Subota 29.06.2013.10:07
Нека буде што бити не може:то је косовско опредељење, то је чуо честити Кнез Лазар 1389. у Самодрежи, то је слушао целе ноћи уочи Боја док је гледао видовданске звезде над Косовом и своју војску која је спавала између ватри, војску која је пре смрти “избрисана са списка живих и жртвована за част отаџбине”, које већ нема иако још јесте и која ће тек да постане иако је већ има, која је Beћ мртва иако још жива и већ васкрсла пре смрти. (Управо то је та србска хришћанска онтологија Крста и Васкрса која својим небоземним динамизмои надилази све категорије статичне западњачке мегафизике и њеног схватања бића и небића).
Subota 29.06.2013.10:08
Ту заповест косовског опредељења Лазар је послушао, гледајући поверено му србско класје, спремно за жетву Небеске Србије. “Младо жито, навијај класове, пређе рока дошла ти је жетва”. То је сва србска историја: све је пpe рока, све је у херојско-мученичкој Пречици, све је у светој тајни Немогућег, а све је било и остаје “честито и миломе Богу приступачно”, јер Бог има Свој план и критеријум за Његове Србе који много воле Слободу и том љубављу се искупљују за своје небројене гpexe.
Subota 29.06.2013.10:32
Избори за локалну власт у Земуну на којима је 18% грађана од укупних око 160.000 учинило да се Српска Напредна Странка хвали победом већом од 50%, заборављајући да каже колико је то гласова од укупног броја гласача из Земуна, чине да се борба међу онима који чине тренутну власт у Србији, убрза, заоштри, постане груба и лична – а то је корист од укупне такве штете, која произилази из неслоге власти, односно то је СЛАБОСТ која обара власт и у крајњем чини празним пут ка ненасилном преузимању власти у Србији!
Subota 29.06.2013.10:33
Како? Једини вршилац власти у Србији, са несумњивим легитимитетом, добијеним непосредним бирањем грађана, по имену и презимену, је садашњи председник Србије, Томислав Николић. Остали су бирани посредно, преко партијских листа – и њима овај једини, са легитимитетом, смета. Његово слабљење или уклањање је започело јуче, 2.6.2013.г. изборима у Земуну – подељено је у више фаза, динамика је брза и слабости ће већ у овом месецу, тачније већ половином јуна бити јавно показане.
Subota 29.06.2013.10:34
Прва фаза: *Уклањање свих Николићевих људи из извршне власти, сменом министара, Николићевих сарадника, пријатеља или оних за које се процењује да су му лојални. Тада Кабинет Председника Републике, стварно постаје протоколарна канцеларија – Николић се склонио из странке коју је са Миланом Бачевићем одвојио од Шешеља – сада се из извршне власти уклања Бачевић, уклања се Николићев лични и породични пријатељ и сарадник, али и човек који има неке канале ка Путину у Русији – овом мером се кида утицај Русије који је био могућ преко Бачевића - на Србију и Николића, по плану западних обавештајних служби.
Subota 29.06.2013.10:35
Николић мора да узврати јер му се свиђа да буде то што тренутно јесте у Србији! Узвраћање Николића: Применом својих овлашћења, склониће Вучића са места Координатора служби безбедности – уклониће његову основну полугу моћи коју је обилато користио преко својих медија, чиме му је рејтинг и скочио због уобичајене необавештености Срба о ономе шта Вучић, у суштини, ради.Вучићу ће рајтинг да пада, а нови Координатор има одрешене руке да удари по онима које је Вучић, по свом плану или преузетој обавези, заобилазио у тзв. борби против организованог криминала.
Subota 29.06.2013.10:40
Нови Координатор ће имати на располагању све оно што Николић једним потписом може да пренесе са Вучића на, вероватно, Бачевића!Бачевић се усправља, Николић враћа моћ у своје руке – Дачић, Динкић, Вучић се неуспешно баве економским проблемом који се зове «Банкрот државне касе» и деловањем Бачевића, они су све ниже на претпостављеној новој изборној листи.Неки завршавају у затвору, чланови СНС схватају да су опет сели у погрешан чамац, траже од Николића, као стварног оснивача СНС «да нешто предузме»
Subota 29.06.2013.10:41
овај то чини, правећи се да је на то приморан, иначе неби се тиме бактао када иначе има толико указа о одликовањима да потписује, те се добија још једна СНС под неким другим именом – која покушава да се позиционира на место на којем се сада налази усхићени Вучић. Динкић се предаје – признаје да пара нема, одузимају му се извесна овлашћења, испитује се његов рад од 23 године и врло вероватно га чека нека осуђујућа пресуда.
Subota 29.06.2013.10:42
Дачићу измичу ослонце у СПС, чувени Палма из Јагодине и Кркобабић из Београда, опет размеравају и гледају са ким ће. Будућа Николићева нова странка им се чини правим избором, све гледајући да привуку Расима Љајића у своје редове – што он, онако добар и са добрим намерама, прихвата, па се некако комплетирају за будуће изборе.Дачићев утицај на полицију слаби, контролу полиције преузима Директор Полиције – он то и треба да чини, уклањају се Дачићеви кадрови и Вељовић овладава полицијом.Ове смене су уобичајено праћене комешањима у полицији, смањеном активношћу, стрепњом и у крајњем уочљивом пасивношћу типа «Да видимо шта ће од овог да испадне!».
Subota 29.06.2013.10:44
Николић је командант војске и свих њених служби – део послова цивилне тајне полиције неформално преузима војна служба, али будући да је она оформљена за неке друге послове, ту долази до кршења прописа, протеста цивилне тајне службе – арбитража, смена, нових унапређења и постављења, ниво заштите председника Николића опада, искрсавају нови намерни или ненамерни инциденти који се повезују са атаком на његову безбедност – Николић је обичан човек, плаши се, тражи од новог Координатора да се обезбеђење ојача.То су слабости које користимо–постављањем својих чланова на кључна места у постојећим органима власти државе и све је исто и потпуно друкчије!
Subota 29.06.2013.10:54
С М Р Т О В Н И Ц У После дуге, тешке и невидљиве болести која је започела 24.3.1999.г., на дан 15.11.2010.г. показало се да је болест неизлечива и да ће од ње ускоро умрети шиптарски народ на Косову и Метохији. Обавештавам све којих се тиче, којим је жао, или који у овоме виде шта се сме а шта се никако не сме, јер Живи Бог никада не спава, све види, све зна и сваком додељује оно што је заслужио, да је на дан 24.3.1999.г. сам Ђаво, под заставама Немачке, Америке и још 16 држава и много оних које су се томе радовале, не знајући шта заправо чине, спровео раније донету.
Subota 29.06.2013.10:55
О Д Л У К У о уништењу Шиптара, дела албанског народа, настањеног у Србији О реализацији ове одлуке Ђаволу ће лично одговарати Америка посредством председника те државе, Била Клинтона и свих других после њега. Америци ће у реализацији овог посла помагати и све друге државе које су се ставиле под команду Ђавола. О реализацији ове Одлуке обавештаваће Хавијер Солана и сви други после њега, који ће имати за циљ да Шиптарима са Косова и Метохије довољно дуго бацају прашину у очи како сами не би могли да прочитају многобројне смртовнице излепљене по целом Косову у Метохији, али и државама чији војници су спроводили и спроводе окупацију тог подручја.
Subota 29.06.2013.10:56
Смрт србијанских Шиптара започела је НАТО акцијом «Милосрдни Анђео», и запечаћена 17.2.2008.г. када су Немачка, Америка и многе друге државе изјавиле да Шиптари чине нешто што је легитимно и праведно. Заборавили су да уоче или се изјасне да ли је легитимно или можда и праведно започети убиство 1.500.000 Шиптара, народа који им је поверовао, не видећи да се сам Ђаво умотао у заставе Немачке и Америке.Обавештавам и како је у протеклих 11 година ова пресуда извршавана: 1.)24.3.1999.г. почело и атомско бомбардовање Косова и Метохије, бомбама са уранијумским пуњењем;
Subota 29.06.2013.10:58
2:)Највеће засипање уранијумским бомбама изведено на подручјима општина између Србије и Албаније, окрузи Призрен, и Пећ где је претежно становништво било несрпско; 3:)По окончању бомбардовања, 10.6.1999.г. на целом Косову и Метохији уведена су саобраћајна правила која су одредила и максималну брзину кретања свих возила од 40 Км/час.К и М је широко око 250 км, линијом Гњилане-Пећ. Веома контимирана зона је око 60 км од границе са Албанијиом ка унутрашњости К и М. Свако ко се вози овом зоном у њој проведе најмање 1,5 час у одласку и исто толико у повратку, што значи да је изложен јакој контаминацији 3 часа за сваки одлазак до Албаније где наши Шиптари воле да «скокну у Тирану, на кафу»
Subota 29.06.2013.11:02
- и мене су нудили да тамо идем, без пасоша или личне карте; 4:)Истим путем путују и многобројни Шиптари из Албаније који сада много масовније долазе на К и М. И догађа им се иста процедура контаминације; 5:)Истим подручјем патролирају војници из Америци «пријатељских» држава, Италије и Немачке; 6:)Британска и америчка војска је у подручјима која су сачувана од контаминације у мери која би претила брзим изумирањем људи који ту живе или бораве; 7:)На подручјима уз границу са Албанијом сада још живе само преостали Шиптари;
Subota 29.06.2013.11:03
8:)НАТО окупационе снаге не дозвољавају организовање пописа становништва, формирање или рад Статистичке службе на К и М, организовање здравствене заштите мимо амбуланти НАТО-а, а све труднице се прецизније региструју него потенцијални терористи; 9:)Две трећина трудноћа, још од 2002.г. насилно се прекида у америчким амбулантама, а око 40% деце чије се рађање дозвољава има велике здравствене проблеме; 10:)Број Шиптара се нагло смањује, од 2002.г. више их умире него што се рађа. Биолошка наталитет-бомба Шиптара више не функционише;
Subota 29.06.2013.11:04
11:)Шиптари схватају шта им је урађено, али су доведени у позицију да слушају вође који формално имају и легалну власт на К и М, где стварну власт врше Американци; 12:)Према оперативним сазнањима аутора овог обавештења, добијеног од лица која су веома информисана, којим сам чинио одређене услуге па су имала интерес да ми се некако и причом о својим сазнањима одуже, Америчка база «Бондстил» је одмах по окончању рата, 1999.г. ангажовала све власнике свих камиона са К и М, Прешева, Бујановца, Црне Горе, Македоније, Албаније и Бугарске за изношење ископа из тунела који је из те базе прокопан до базе «Инџирлик» у Турској.
Subota 29.06.2013.11:06
Власници камиона су имали задатак да довезу возила до уласка у базу, да исто предају америчком војнику и да у импровизованом ресторану чекају када ће се исто, напуњено тунелским ископом, вратити, када га власник преузима и вози до места истовара. Ископом су поравнате долине на Шар планини а то су милијарде кубика. Лако је то утврдити. Узети старе топографске карте, узети мапе са ГУГЛ претраживача, уочити шта је све засуто ископом из тунела, израчунати запремину, израчунати дужину тунела «Бондстил»-«Инџирлик» рачунајући на добар двосмерни тунел за камионе, израчунати запремину тог тунела па поредити са запремином засутих долина.
Subota 29.06.2013.11:07
Шиптари причају да су прво чекали по сат-два, а на крају по цео дан. Наравно, са турске стране су возили Турци.Није овај податак непознат српским обавештајним службама, али се о тим сазнањима не говори из одређених разлога проистеклих из изненадног пријатељства са онима који су нас бомбардовали, кроз чувени демократски аранжман «Партнерство за мир»; 13:)Јасно је да је Американцима потребан тунел, база, радарска станица на Копаонику а да су Шиптари вишак и они се уклањају на овај модерни начин. Имају они (САД) искуство са уништавањем староседелачких индијанских племена које су тада уништавали колером, дезинтеријом, отровима, пушкама, глађу, протеривањем у ледене пределе.
Subota 29.06.2013.11:08
Али, Индијанци су се борили – Шиптари им подигли споменик! Ђаво ужива када га појединац или цео народ позива, трпи и потом му одаје почаст! 14:)Шиптарима не признају пасоше државе коју су им створили државу, како бих држали ту, где имају право да умру када год хоће; 15:)Ко се стави под команду ђавола, Бог му није отац-ко се не боји Бога све му је дозвољено. Шиптари ће ускоро нестати, а Срби не треба да журе тамо док се терен К и М не подврген скупом третману деконтаминације. Наши институти то умеју да раде.
Subota 29.06.2013.11:09
Изражавам саучешће мојим шиптарским колегама, познаницима и друговима, са којима сам радио послове сузбијања кријумчарења дрога у нашем заједничком уверењу да радимо корисне ствари, због осуде на нестанак већег дела њиховог народа.Изражавам жаљење због буђења оних прикривених особина Шиптара које је Ђаво пробудио и претворио их у њихове жеље (за отимањем, пљачком, убиствима Срба) које су вође криминалних банди каналисали ка нестанку Шиптара на Косову и Метохији.*Рамизе, Сокољ, Бејто, Јахја, Реџепе, Нијази, Ахмете, .... примите моје саучешће и причајте онима који ће преостати због чега вам се све ово деси.
Subota 29.06.2013.16:41
Predsednik Evropskog saveta Herman van Rompej! Neka mi kažu ovi likovi od našeg poltičkog ološa,koji gura ceo narod u lavirint Minota(E)Ura,a zarad svojih 30 srebrenjaka,na kojim je to izborima ova gromada izabrana na mesto na kome se nalazi. Takvih izbora nije bilo i on je nametnuut od nadnacionalne vavilonske satanističke vlade. http://www.youtube.com/watch?v=AXz4kQgvqt4 http://www.youtube.com/watch?v=YI31CWsjX9U http://www.youtube.com/watch?v=RVjUJDogv_w

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)