Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
11
Ponedeljak 24.06.2013.
22:44
Beta A
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić lično će se zauzeti da se otkrije ko je sve u policiji bio u sprezi sa kriminalcima i insistiraće da se u javnosti objave tačni podaci kako se ne bi stekao utisak da se promene nisu ni desile, izjavila je danas predsednikova savetnica za medije Stanislava Pak Stanković.
Ponedeljak 24.06.2013.23:29
Svi policajci u lopurdistanu jedino postuju kriminalce i njih se boje..Ne znaju koji kriminalac kom njegovom sefu placa reket..Sad cu vam ispricati nesto iz pocetka devedesetih.. ..Ja student, treba para da se dovrse studije pa svercujem i prodajem po pijacama. Dolazi jedan pandurski inspektor i ocigledno da je primetio da mi ne ide lose i trazi ovo-ono tj nesto za sebe..Kazem mu da vec placam njegovom sefu i da ne mogu za sve imati koliko mi traze..Bio je to cisti blef. Nikada mi vise ni jedan pandur nije smetao niti mi je sta za dzabe trazio. Sefa nisu smeli pitati da li je to istina. Ja zavrsih skolu i pobegoh od lopurdistanske bande dovoljno daleko Verujem da bi ta prica i sada prosla
Ponedeljak 24.06.2013.23:51
Ma oni su posebna priča. Mene biciklom zaustavljaju, a džipovi parkirani i gde treba i gde ne treba, i jure pored njih kao pomahnitali i niko se ni ne osvrće. Uveče pogotovo. Stoje ispred kafića u kome se zna da dolaze deca ne starija od 16, maksimalno 17 i 18 godina, gde se toči votka i kojekakve bućkalice za sitne pare i niko od njih i ne ulazu unutra :(
Utorak 25.06.2013.00:18
Prosle godine u Beloj Crkvi..Sedimo u glavnoj ulici u nekom kaficu, dvoje muskih i dvoje zenskih..opusteno i normalno..Prilazi pandurcina (do tada raspojasan i bez kape ali se upasao i stavio kapu pre nego sto je prisao nasem stolu..hehehee cela pandurska predstava) i trazi nam legitimacije. Bez ikakvog razloga nas legitimise. Kad je cuo da nemamo lopurdistanske pasose, povukao se pacov kako je i dosao. Zna da njegovi sefovi sve daju za EU i ne dira ko je iz EU..hahaa.. Sve to vreme neki lokalni kriminalac vozi motor u krug sa 100+ km/h pored nas gde je max dozvoljeno 30km/h. Njega poznaje i ne sme da ga zaustavi. Bilo je to moje zadnje pice i dan proveden u Beloj Crkvi za vjek vjekova!!!
Utorak 25.06.2013.08:10
Sličnu situaciju ima svaki manji grad u Srbiji. Ima svoje šefove, bosove, njihove žene kao big mame, koje su po savetima roditelja pri školama, upravnice kulturno umetničkih društava. danju jurcaju motorima, noću drže poluzatvorene kafiće, otvaraju - zatvaraju manje, veće fabrike, cirkulišu im masa radnika za mesečnu platu od 10 hiljada dinara, bez ikakve prijave. Sve se to zna, ali niko ništa ne preduzima. Ni molicija, ni inspekcija. U ovom delu zemlje ne postoje brojevi telefona gde bi građani mogli da se požele.
Ponedeljak 24.06.2013.22:56
Sluzba, ona koja vas sve politicarcice drzi u saci jer svi imate previse lopovluka u dosijeu..Sluzba cela radi i brani i stvara kriminalce. Znas ti to dobro, polupismeni licemeru izdajnicki, samo ovde se obracas nepismenim u lopurdistanu pa ocekujes poene. Srbija ima preCednika kakvog zasluzuje ! Ne zalim vise nikoga osim dece i bolesnih !!
Utorak 25.06.2013.09:56
Ma sta baljezga ovaj izdajnik kao da on nije u kriminalu dobro se zna da su naj gori Dinkic,Dacic,Vucici i licno ovaj nazovi presednik a koliko ih jos ima nebi stalo na 10 stranica njegove reci su pricam ti pricu za malu decu da bi koliko toliko skinuo sa sebe nesto kriminala ali to nece ici
Utorak 25.06.2013.00:25
Ne ulazim u to kako je u drugim gradovima,ali u Valjevu Policija i Kriminalci,to je isto.A Boga mi i Opstinari bar oni iz SPS-a su u jednom loncu. Za ove velike po BG-u je glupo pricati,ljudi su jednostavno legalno zaradili njihove Vile,stanove,Vikendice i sasvim slucajno dobre racune. Ko je kriv nama sto ne igramo Loto

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)