Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
10
Petak 21.06.2013.
18:45
Beta A
Komandant Kfora na Kosovu nemački general Folker Halbauer izjavio je danas da Kfor neće uklanjati barikadu na glavnom mostu na Ibru, jer je to politički problem koji se mora rešsiti političkim putem.
Petak 21.06.2013.19:23
Kfor nece uklanjati barikada na Ibru.Ako su sve strane za to da se ukloni ta prepreka buldozeri su na raspolaganju.General laze sam sebe do sada su uklanjali te barikade iako Srbi za to nisu bili da se uklanaju.Tako ce biti i u buduce radit ce sto im bude naredjeno iz Brisela Berlina ili Njujorka.
Subota 22.06.2013.08:15
У складу са извештајем војне обавештајне службе, Хашим Тачи је један од највећих лидера организованог криминала у својој земљи”. Документи класификовани као државна тајна гласе: Крајем деведесетих година Хашим Тачи, један од герилских команданата терористичке организације “Ослободилачка војска Косова” створио је сопствену злочиначку групацију. Основни вид њихове делатности је била нелегална трговина људским органима, чије су жртве били мирни Срби. Почетак нестајања Срба из српских села на Космету почео је 1997. године, то јест знатно пре окончања рата. Чак и после уласка НАТО војске на Косово и Метохију, Тачијево окружење је наставило са отмицама Срба.
Subota 22.06.2013.08:15
Њих су пребацивали у Албанију, где су у специјалним медицинским центрима таоце кажњавали пуцањем у главу, а њихове органе потом продавали на црном тржишту. Кључну улогу у тој трговини имао је Тачијев саветник Шавит Халити. Он је контролисао наркотрговину, проституцију и трговину оружјем. Његова база налазила се у једном хотелу у Приштини.
Subota 22.06.2013.08:17
Још приликом настајања бандитске ОВК, када је Тачи постао одговоран за финансирање, обуку и наоружање одреда ОВК “смештених” у Албанији, он је из некаквих извора почео да добија потпуно снабдевање за своје упаде у Србију. Униформе ОВК биле су америчке немачке,… уопште НАТО-вске. Одакле је Тачи добијао новац и оружје? Па све са једног места – преко океана. Њега није могла да не примети ЦИА – поготово што је тадашњи директор ЦИА Џорџ Тенет – по пореклу Албанац. Око Косова и Метохије је почела велика игра и САД су заједно са осталим земљама ЕУ започеле операцију за његово отимање од Србије и Савезне Републике Југославије.
Subota 22.06.2013.08:18
Медлин Олбрајт неће позвати у специјални комитет Сената да би је испитали ко је тај Хашим Тачи. Она то није могла да не зна јер је пре првог сусрета са њим од стране ЦИА добила извештај о тој персони. У том елаборату је учествовало најмање 5 одељења за борбу против наркотика у САД и Европи, који су знали још средином деведесетих година да је Хашим Тачи и чланови његове “Дреничке групе” (најмоћнији и најокрутнији клан у оквирима ОВК) насиљем, путем убистава, мучењем и застрашивањем, контролишу целокупну трговину хероина и других дрога на Космету и на северу, као и да је успоставио трговину “црне” трансплантације људских органа.
Subota 22.06.2013.08:20
Но, то је код презреле даме изазвало само усхићење – ето, то је прави мачо! Она се много потрудила да помогне његовом успеху, потпуно у складу са лозинком “вамипри свих земаља уједините се!”У резултату свега овога, разбојничко независно Косово се само у једном разликује од западних демократија. Тамо разбојници вребају иза кулиса. А овде они своје звање убица поносно износе на међународну сцену.Рекло би се, страшна моћ. Јер армија Дракула изгледа непобедиво. Но, није све баш тако једноставно. Недавно је свет узбуркао видео снимак из Сирије у коме терориста прождире срце убијеног сиријског војника. Била је то кап која је прелила чашу стрпљења сиријског народа.
Subota 22.06.2013.08:20
Јавна свест се коначно избистрила и сада се убице протерују из земље.Рекло би се, страшна моћ. Јер армија Дракула изгледа непобедиво. Но, није све баш тако једноставно. Недавно је свет узбуркао видео снимак из Сирије у коме терориста прождире срце убијеног сиријског војника. Била је то кап која је прелила чашу стрпљења сиријског народа. Јавна свест се коначно избистрила и сада се убице протерују из земље.Уколико влада Башара Асада успешно заврши ослобађање Сирије од олоша, биће то добар пример свим терористима у свету, па тако и косовском Дракули званом Змија.Режим који опстаје на крви не може вечно трајати. Он ће се сигурно срушити.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)