Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Sreda 19.06.2013.
19:11
Beta A
Svedočeći u odbranu Radovana Karadžića, penzionisani general Vojske Republike Srpske Bogdan Subotić izjavio je u sredu pred Haškim tribunalom da je optužba da je VRS u julu 1995. počinila genocid nad 7.000 srebreničkih Muslimana "više od 50 odsto prevara".
Sreda 19.06.2013.19:28
Mladić nije jeb** nikoga na svijetu ni pet para. To jeste tačno. Taj stav nije bio nafuranost ili oholost, već svijest da upravo VRS i đenerala mladića podržava apsolutno sve i jedan Srbin u RS, a političari su nam uglavnom išli na neku stvar i hiljadu puta teške napore upropastili i mnoge žrtve učinili uzaludnim (dok su se lagano bogatili u dubokom zaleđu). Prezirem srpske svjedoke koji svjedoče protiv Srba na nelegalnom, plaćeničkom sudu. To sve treba po kratkom postupku, ali mi je drago što je ovaj spomenuo Igman. Kakva je to pobjeda bila. Ubili smo ih u pojam, nevjerovatno nešto. Alija je već plakao na TV: "ko će sada ćetnike zaustaviti". To je bilo korak do vojničke pobjede..
Sreda 19.06.2013.19:37
.. i kraja rata pod našim uslovima. Tada, pogađate, stiže naredba za povlačenje na položaje prije razbijanja ofanzive. Jedva smo zadržali tenkiste da se ne povuku "preko Tarčina i čaršije". Koliko je puta tako bilo, Bog sami zna. Valjda, svaki put. Poslije svake muslimanske ofanzive, toliko su dobili po guzici da ih je samo SDS spašavao. Naravno, ne što ih voli, nego što su morali radi stranaca. Strance Mladić nije jeb**
Sreda 19.06.2013.22:34
Steta je sto neki pojedinci iz mog naroda jos uvek ne shvataju da se nama i nasoj pravednoj borbi za ocuvanje vekovnih stanista nanosi velika steta izlaskom pred tzv.Haski tribunal. Svrha postojanja ove monstrum-organizacije poznata je danas svim narodima koji su bili sukobljeni u gradjanskom ratu u Jugi. U ovom tekstu sam po ko zna koji put razocaran svedocenjem jednog Srbina, i to ucesnika u odbrani srpstva, jer stiteci jednog, napada drugog Srbina! A nisu to tek bilo koji Srbi, vec oni za cije ce se presude hvatati mnogi po svetu, od sada do vecnosti!
Sreda 19.06.2013.23:16
Политичари су нужно зло;већина њих је војно неспособна,па како онда замишљају да их прави војници,поготово генерали,у рату безпоговорно слушају!?"Није свачије кроз село певати"...што би рекао наш народ!
Četvrtak 20.06.2013.15:10
Ovo oko priznavanja ko je komadant je istina koju su na svojoj koži osjetili i Srbi iz RSK u Oluji prolazeči kroz RS kad su im dolazili razni prestavnici raznih komadanata vojske RS da drže "patriotske"govore.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)