Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
19
Nedelja 16.06.2013.
20:33
Vestionline A
Dramski pisac Biljana Srbljanović stala je danas u odbranu Jelene Karleuše, o čijem neuspelom jučerašnjem koncertu bruje svi mediji u zemlji. Tvit za tvitom, ona je objašnjavala zašto Karleušu u Srbiji "mrze".
Nedelja 16.06.2013.21:17
"Licitiranje bilo je 2 soma, ne bilo je soma ljudi, nije bio niko plaćali su da se dođe je level RTS izveštaj sa demonstracija circa 1992/93 " ??? Ali - "LEVEL" ???????????? ????? ????? ????? ????? vreme je da promeniš dilera budalo !!! p.s. moš' ti go*no hiljadu puta kolačem nazvati - al' ono neće prestati da smrdi zbog toga....
Nedelja 16.06.2013.21:24
Лаже Биљана, зна све пјесме ЈК...као нема појма...
Nedelja 16.06.2013.23:21
Dramski pisac BS,moram da priznam bas je upoznata sa likom i delom Raznatoviceve iako ne zna njene pesme(polako naucice).Vazno je da je utvrdila ko je kriv za neuspeh koncerta DIVE(da li joj je ona i oni koji vole pedere a mrze ratne zlocince i koji se bore za ljudska prava dodelili naziv DIVA?!!! Gospodjo zasto ste toliko povredjeni zbog neuspeha ili uspeha kako kazete JK,jel ste i Vi mozda ucestvovali u organizaciji istog? Mislila sam da je proslo vreme da za svoj neuspeh treba okriviti nekog drugog,gospodjo Vi i slicni Vama - Vi japovci ste krivi sto imamo samozvanu DIVU!
Nedelja 16.06.2013.23:26
Ne seri gaduro narkomanska, koliko me zabole sta si ti napisala, da nisam ni procitao do kraja tvoje proseravanje ! Jebi se i ti i karleusa, isti ste sljam !
Nedelja 16.06.2013.23:54
Iako se svi slažu da je Krmeljušin nastup bio čist debakl, ona je trijumfovala u svim medijima jer su se svi bavili najviše njom! Neverovatno je koliko je PREVIŠE reči danas potrošeno na jednu kreaturu kao što je samozvana Diva! Stvarno previše!
Ponedeljak 17.06.2013.02:32
Biljana totalno si u pravu. Svi negativni komentari su voljeni Cecini fanovi. Koliko sam puta cuo kako Cece voli njezine fanove. Stvarno? Ceca voli pare a ne fanove. Kad je bila u Australiji naplacivala je $250-$500 da se njezini voljeni fanovi slikaju sa njom a to slikanje je trajalo 10 sekundi. Ne samo to pevala je na bini bez jednog svetla i jos je skinula cipele i pevala bosa. Koja zvezda skida cipele na bini? Ceca pravi pare u inostranstvu zato sto dobro odere njene fanove a ne zato sto ih ima puno na koncertu.. Kako da to nikad ne otkrije na jednom intervju ili kako da je novinari nikad to nepitaju ili nepisu o tome mora da znaju. Ceca voli pare kao njen voljeni muz!!!!
Ponedeljak 17.06.2013.02:42
Ova narkomanka mi se bas gadi, naravno podjednako I jk a I za cecom ne ludujem, ipaj je normalnog ponasanja. A ova BS se pocela I fizicki deformisati, koka je cudo, s.ebe zenu totalno I ne samo u mozak.
Ponedeljak 17.06.2013.09:49
WTF! Ovoj Srblajnovićki uvatili dilera pa joj nije stigla njena hemija ... ili je malo preterala sa supstancama, vrag će ga znati .... Čini mi se da je ovako branila i Ejmi Vajnhaus kad je imala debakl na svom zadnjem koncertu kad je poluživa i mrtva drogirana izašla na scenu?! Pravo je čudo šta sve ovim narkomanima postane normalno!!! Osim toga, ta JK je poznata po svemu osim po pevanju.
Ponedeljak 17.06.2013.11:45
. . . . B. Srbljanovic je dozvolila sebi jos jednu DRSKOST nadmenog intelektualca provincijalne Srbije, gde jos uvek moze da izivljava svoje intelektualne pohlepe dinstancirajuci se od obicnog sveta kome omalovazavo i pravo na mozda postojecu privrzenost otetom Kosovu ! Moj komentar se odnosi samo na bednu primedbu B. Srbljanovic o SRPSKOM KOSOVU , ostatak mi nije vredan komentara.
Ponedeljak 17.06.2013.21:29
Ne mislim ja da nju ljudi ne podnose zbog neke Cece ili zbog ne znam cega vec zato sto se na vrlo napadan i totalno bez ikakvog obrazovanja mesa u stvari koje joj se ne ticu...za to sam da ako si pevac pevaj ako si cistac cisti ili doktor leci...a ne ona raspravlja o politici o religiji o trista stvari koje joj uopste ne leze a i nikog ne interesuju...glumi nesto eto to je pravi razlog...Izvestacenost a zelja da u necemu bude originalna...narocito to neko sprdanje sa crkvom verom neko ubedjivanje mase da je ona ta koja ce nas prosvetliti i sl..Ko je bio na tom cirkuskom mestu na koncertu nista od nje bolji nije a ti Biljana kad smrknes svasta stvarno pises..
Utorak 18.06.2013.13:52
"Znam ko je dotična spisateljica i mogu da kažem da mi je vrlo žao zbog nje. Žene u njenim godinama su u stanju da svašta kažu ako ujutru ne dobiju porciju k...a. Mora da se probudila neje...a" - poručio je Milan Gurović.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)