Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Nedelja 16.06.2013.
04:08
Telegraf A
Pevačica Jelena Karleuša odlučila je da, zbog brojnih tehničkih problema, koncert na Ušću u nedelju održi ponovo, potpuno besplatno. Jelenini problemi počeli su i pre nego što je izašla na binu, a onda su se nastavili tokom koncerta: ozvučenje je bilo loše, glavni video bim nije radio, a kada je na scenu izašao Saša Matić nije mu funckionisao mikrofon, zbog čega su oboje pevali na njen.
Nedelja 16.06.2013.07:48
Nije ona nervozna zbog loše organizacije, već zato što je svesna da će mediji i društvene mreže vek da joj pojedu zbog ovog kiksa!
Nedelja 16.06.2013.08:21
Kao da je Dusko pisao ovaj clanak - zasto se ne drzite istine i cinjenica ?? Koncert je kasnio jer nije bilo publike !!! Delili su karte dzabe, delili su pivo dzabe... nije bilo ni 5-6 hiljada ljudi... od toga je 1500 bilo iz organizacije... zivim preko puta Usca i nema govora da se neko vratio sa ulaza zbog guzve... ispresecali su poljanu samo da se stekne slika guzve... nabili onih par hiljada ko volove na stotinak kvadratnih metara cisto da se stvori opticka varka guzve ispred bine... jezivo, ali i poucno - Jelena okani nas se vise sa tvojim "hitovima", vivama, njivama... tvoj max domet su diskoteke srednje velicine po zapadu gde gasteri hoce uz pivo da gledaju i tvoje skakanje...
Nedelja 16.06.2013.13:18
Ма она не може напунити ни осредњи шпајз просећне српске породице (под условом да зимница буде при крају!) а камоли Ушће!Јадна Србија,шта све живи у њој и изиграва звезду!
Nedelja 16.06.2013.08:57
U nastavku koncerta, Jelena je pevala i pesme koje su je "vinule" u zvezde srpske estradne scene, poput numera "Ogledalce"... NA KOJIM JE DROGAMA OVAJ (OVA) STO JE OVO NAPISAO ???? Nasa estrada je pravi svinjac, tesko da se moze cuti nesto iole kvalitetno ali Krestavusa nije cak ni do tamo stigla... Kakva bre "zvezda"...budala za medalju... sad me upravo zove ortak na tel - kaze prolazio, dobio kartu na ulici dzabe, usao, popio pivo dzabe, pitao moze li jos jedno, rekli ne moze - on otisao... bas je bio spektakl...
Nedelja 16.06.2013.09:52
Nisam strucnjak iz oblasti psihologije da bi mogla da analiziram kakva je ona licnost...ima neke ambicije koje su van ovog vremena i prostora ali ocigledno pre za podsmeh nego da je to nesto cudesno...Najgore je sto je mogla da uradi da napravi solisticki koncert...sto kaze jedan komentator ovde dovoljno je bilo da peva po diskotekama u Evropi i Bosni kod nasih gazda i tu napravi stimung za uzivanje gradjevinskim radnicima posle napornog radnog dana kad se opustaju uz pivo...ovde se ionako po klubovima odavno sve pozdravilo sa kulturom pa bahanalije postaju nesto normalno.... I na kraju ko je imao korist od ovog cirkusa?...spektakl je njoj u glavi a realno sve je to dno dna...
Nedelja 16.06.2013.15:02
Ha, ha, večeras ih neće biti ni 500. Neznam ko nju još i sluša, jel za gledanje nije

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)