Sreda 8. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
17
Četvrtak 30.05.2013.
01:15
D.Lj.J. - J. A. A
Na susretu sa albanskom dijasporom u Njujorku lider kosovskog nacionalističkog pokreta Samoopredeljenje Albin Kurti promovisao je ideju o ujedinjenju Albanije i Kosova!
Četvrtak 30.05.2013.02:56
ovo su samo puste price nece se nista dogoditi jer europa u ovakvoj krizi nece dopustiti nikome na balkanu takvo nesto realno je samo spajanje Kosova sa Albanijom jer su isti narod
Četvrtak 30.05.2013.09:13
Mi smo sansu propustili za ujedinjenim srpskim zemljama nakon 1og svetskog rata odbili smo dalmaciju,slavoniju,bih,cg za trulu jugoslaviju ko nam je kriv kad imamo trule politicare i kraljeve.
Četvrtak 30.05.2013.09:44
Nisu oni truli, ONI su Postavljani ceo vek od Jezuitskomasonske klike. Beograd je najveci neprijatelj Srba i Srbije, sivograd abisa.Tamo je danas kao i zadnjih sto godina pocetak i kraj Srbstva. U Zagrebu i Ljubljani, Sarajevu i Skopju, Podgorici , MOGU DA IM PODIZU SPOMENIKE I MAUZOLEJE, ne u Srbiji.U svakoj imalo normalnoj zemlji, bi bili izbaceni i pokopani tamo gde su i kome sluzili svoj radni vek. Srbi im OPROSTISE, posto voli Srbin da bude sirokogrudan, ALI I GLUP. Valjda smo zasluzili stradanja da se vratimo pametii, ALI KAKO SITUACIJA STOJI, JOS TO NIJE GOTOVo posto voli Srbin da bude glup.Lakse je. Dace Bog da se prestonica prenese u neko novo i belo mesto.
Četvrtak 30.05.2013.09:44
Тачно, баш као што и данас слично чинимо помажући албанцима да створе велику албанију.
Četvrtak 30.05.2013.10:12
Lakse je uz pivo, namestenu ligu sampiona, jeftine patike i televizore, Farme i Big Brothere, a MOZAK NA PASI. Ne moze nista da se napravi, strah od nesigurnosti BEZ COCA -COLE je velik u maleckih, uskogrudnih, uplasenih Srba.A i ne vide da Koka-Kole niti NEMA.Jer ne zele da vide.LAKSE je, da su isti. Kud svi i sve KOJE ZNAM, a znam malo, tuda i ja.
Četvrtak 30.05.2013.09:26
Запад је јединствени облик друштвеног уређења који је на најпрактичнији начин решио сукоб између људског сна о слободи и људске потребе безбедности. Између слободе и ропства. Запад је први и једини искључио светињу из игре и установио да човек може да живи само од хлеба. /…/ Запад се не саплиће о дуге ризе и не преноси иконе и старе књиге преко Проклетија. Ако неко на историјском бојишту и победи Запад – то ће само значити да сде Запад преселио у њега. Јер за власт над милионским масама без Бога и нема другог обрасца сем западног. /…/ Запад – то смо сви ми. /…/ Запад је и у Ирану, где се под дебелим велом носе мини-сукње. Запад је свуда“
Četvrtak 30.05.2013.09:27
Запад више нема географије. Запад је антрополошко обележје нове људске врсте која више не може да живи без индустријско – енергетских помагала као што рибе не могу да дишу ван воде. У Запад се данас уливају горњи слојеви свих „варварских“ народа све док се, захваљујући олакшаним комуникацијама, тај горњи слој не стабилизује и поравна широм планете. Уколико каква озбиљна непогода тај процес не заустави у току“(исто). Иако виде пропаст глобалног капитализма и његових антивредности, слом Вавилонске куле зване Европска Унија, оне се не усуђују да траже алтернативу – срце им је тамо где им је благо, у „најсавршенијем од свих светова“, насталом на ренесансној побуни човекобога против Богочовека.
Četvrtak 30.05.2013.09:33
историја је рекла своју реч и о геноциду над Индијанцима који су починили Американци и о геноциду над Јерменима, који су починили Турци, и о геноциду над Јеврејима почињеном од стране немачких нациста. Али, за те народе то није велика утеха, јер су последице стравичне; док су, с друге стране, починици геноцида свој злочин углавном заборавили, јер је заборав „универзални лек“. Мора се опстати, али се не сме изгубити достојанство, подвукао је Караџић. Најважније је ослободити се илузија. У време Караџићевог говора, Београду је, ако његово политичко вођство натера Србе из Босне и Херцеговине да поклекну и пристану на пораз, нуђено укидање санкција и „нови почетак“ у Европи. VD, RK
Četvrtak 30.05.2013.10:14
Ovo tvoje o Zapadu je stvarno prazno lupetanje. Sustina tog Zapada je mehanizam laznog stvaranja novca. Procitaj nesto, ako ti nije jasno, i deca od 12 godina na internetu objasnjavaju istorijsku prevaru na kojoj se sve zasniva, a ima i uspesnih animacija (recimo "daj mi 5% i okrenucu svet"). Tu je pocetak i objasnjnenje svega, i laznog demokratskog uredjenja, i laznih sloboda, potkupljenih politicara i medija, koji ispiraju svima mozak (i na temu Zapad), skola za zaglupljivanje dece, i stvaranja EU-a, i ratova i naoruzavanja, i poreza na porez itd itd.
Četvrtak 30.05.2013.11:34
Ovo je razmisljanje jednog coveka, koji uistinu moze da navede na razmisljanje i prilagodbu drugih, mnogo pre nego da kritikujemo na vec mnogo puta ponovljeni nacin. U pravu si kad kazes da je zarada ta koja pokrece zapad, ali samo jedan njegov segment, ne ceo.Ima i tamo ljudi koji veruju u nesta, a to vise nije Bog novac, on je samo poluga moci, motka kojom postavljaju i uticu na cele vlade. Ne mislis li da je ipak moc novca ogranicena, ali volje i intelekta za postizanjem cilja-vladenjem, nikako? A upravo preko menjanja coveka u roba navike i izbacivanjem Boga, izbacuju i moral i uspevaju. Nije uvek cirkulisao lazan novac zapadom, ali njemu zahvaljuju brz razvoj u zadnjih 35 g.
Četvrtak 30.05.2013.11:52
Zapadni sistem je najmoderniji oblik,( naizgled suptilnog i rafiniranog, a ustvari je veoma brutalan, posebno ko pokusa da ga prekrsi ) robovlasnickog drustva.
Četvrtak 30.05.2013.11:19
Nije voker napravio veliku albaniju nego broz i njegov pulen enver hodza uz svesrdno "radno pregalastvo" Srpskih izroda i naravno Amerike. Voker i sadasnji satrapi samo zavrsavaju posao
Četvrtak 30.05.2013.14:13
U pravu si!Nasi komunisti su se dokazivali,tako sto su hteli da budu 200%komunisti!Pa su za ljubav davali cak i teritoriju Srbije -albaniji!
Četvrtak 30.05.2013.14:57
Najrevnosniji u tom dokazivanju su nazalost bili nasi izrodi, lepo kaze: Bije Turcin al'sto bije poturica...
Četvrtak 30.05.2013.15:01
. . . u ovom izvestaju o velikoj Albaniji mogu samo da naglasim duboki prezir i odvratnost Srba prema okoreloj SPIJUNCINI / FUKARI V. Vokeru i pomenem srpskog polit-funkcionera A. Vucica, ciji profil i delovanje moze da se opise sa NJEGOVA VELIKA DRZAVNICKA POLITIKA bi najvise mogla da bude nesto – kako bi Srbi rekli – kao Bog i šeširdzija . . .
Četvrtak 30.05.2013.15:41
Nece tebi gospodine Vokeru biti lako ziveti sa ogromnoj lazi. Nije mala stvar jedan narod proglasiti genocidnim i optuziti za zlocin kojeg nije ni bilo, samo da bih bombardovao jednu suverenu drzavu, i na kraju joj oteti srce, izvaditi dusu iz tela. Nema pravde na ovoj zemlji i u ovom zivotu, ali se iz dubine duse nadam da ce te Bozija pravda i ruka stici u drugom zivotu. Ne zelim ti nista lose, neka si ti nama ziv i zdrav, nemam nekakvu mrznju prema tebi i tvojim mentorima, ali se nadam da ce te imati sve srpske zrtve na savesti, bili budni ili ne, zelim da Vam se pojavljuju sve zrtve i da stalno cujete njihov krik i plac, toliko od mene.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)