Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
22
Nedelja 26.05.2013.
22:20
RTS A
Koalicija okupljena oko SNS-a dobila je 49,62 odsto odsto glasova na izborima u Kosjeriću, nezvanično saznaje RTS. Izbori su protekli bez incidenata, uz veliku izlaznost.
Nedelja 26.05.2013.22:23
I eto .... u srcu "srbije", da ne kažem u tradicionalno četničkom krajeu, POSLE SVEGA - pobede "napredni" ? pa čak i ldp pređe cenzus... ? baš me živo zanima "objašnjenje" .... ?
Nedelja 26.05.2013.22:44
ništa... smejemo se "šumadincima" koji se busaju u grudi junačke... Čuo sam skoro da je Kosjerić JEDINI grad u SFRJ koji nije imao ni jednu javnu površinu koja se zvala "titova" ? (ulica, pijaca, trg i sl. ) Ne znam da li je istina - ali bolje da jesu, nego što u današnje vreme glasaju za sns... A možda smo i mi ludi, a svi ostali i nisu.... jebemliga....
Nedelja 26.05.2013.22:53
sta ga znas...mozda jesmo? mozda stvarno i treba ovako....mozda je ovako najbolje..? ko ce ga znati...svako za svoje ideale se bori...nema vise brat-za brata pusku lati... sada svako svoje dupe gleda...nema vise sloge kao pre... ova crna trojka okrece glavu od muke i bede a drze u rukama medije, koji mogu sve da srede! UBIJAJU SRBIJU BEZ OTISKA NA PISTOLJU...
Ponedeljak 27.05.2013.01:28
Ovakve rezultate izborne I mnogo bolje imao je Milosevic I njegovi Socijalisti devedesetih.Kada je poceo da gubi I kada su Srbi okrenuli glavu od Socijalista svi koji su glasali za njega postali su istovremeno I njegovi najljuci protivnici koji su trazili njegovu glavu.SNS ce da dozivi pad, ali kad odrade prljav posao za neprijatelje Srpske .Ali nesto je na pomolu, kako vidim da DS-LDP polako idu ka gore zajedno I bojim se da u buduce budu favorite zapada a u narodu stranke koje nisu potpisale ni jedan sporazum na stetu Srbije iako se zna da su najopasniji izdajnici I antisrbi..
Nedelja 26.05.2013.22:28
Izlecismo se od zutice DEFINITIVNO. Nasla krpa zakrpu DS i LDP. BRUKA. Kombinacija piljara i zaprasivaca. I oni hoce izbore jos ove godine.
Ponedeljak 27.05.2013.03:00
Jes, bre, burazeru, izlecismo se zutice, fakat! Za sada. Nego, burazeru, izgleda da ne bolovasmo samo od nje. Telo nam propada i dalje. I to naglo. Moracemo da hitno poradimo na tacnijoj dijagnozi!
Nedelja 26.05.2013.23:00
Ko je bio na Oplencu video je sta narod misli. Ako SNS vodi po nekim izborima to je isto kao sto je Nikolic dobio cestitke dva sata pre zatvaranja biralista. Srbija pocinje da lici na neku latinoamericku kvazidemokratiju gde je ambasador USA i izborna komisija i nacelnik generalstaba i minista finansija. podjite po narodu i videcete sta misli o svim politicarima bilo na vlasti, bilo u opoziciji.
Ponedeljak 27.05.2013.03:10
Ima i toga. Ali, nemojmo preterivati. To sta narod prica i blebece okolo, malo pomodarski i to... mani to, lazu ljudi. Razlicito je od onog sta svaki pojedinac uzme da zaokruzi u cetiri zida. Veruj. Cak je i ono govno Vuk Draskovic dao tacnu karakteristiku pojedinca iz naroda kroz onu svoju zgodu sa biracima iz nekog sela: "Dobro, bre, cica, vidim da se sve slazes sa mnom - rece Draskovic jednom starijem seljaku - nego, da li ces, onda, da glasas za mene?" "A, ne mogu" - kaze cica. "Kako sad ne mozes? Pa, kada ces da glasas za mene?" "Glasacu i za tebe. Al' kad dodjes na vlast!" - odgovori mu cica, onako srpski. Veoma poucna anegdota. Tu je negde i odgovor za ove gluposti po Kosjericu!
Nedelja 26.05.2013.23:20
Sta radi DSS sa SNS ako se onako zustro protiv njih bore u republickom parlamentu.
Ponedeljak 27.05.2013.23:42
Izvini, preterao sam. Naravno da nisam nikakav politikolog, da jesam mozda bi lebac zaradjivao kao ova namnozena "analiticarska" gamad po NATO medijima u Srbiji. Nego, ovako ja to gledam. Fakat je da je na republickom nivou DSS u skupstini Srbije sam naspram svih ostalih koji slede "vjeruju" - 'EU nema alternativu' i 'Srbija na europskom pRutu'! Znaci, DSS u ovakvoj konstelaciji snaga koja je dobijena prevarnim obecanjima lakovernoj sirotinji raji - slabo stoji i nigde ne moze da utice na bar mrvicu politike. E, takva joj se shansa pruza na lokalu. Doduse, samo ako se slepa uz uticajni SNS. To je malo odstupanje od principa zarad vece koristi - uticaja i dobijanja poena do sledecih izbora.
Utorak 28.05.2013.07:28
Sve to ja razumem ali zasto onda u Zemunu DSS ide sa Dverima u koaliciju a u Kosjericu te iste Dveri pusta niz vodu.
Utorak 28.05.2013.19:26
Izgleda da politicki savet DSS-a tradicionalno smatra da im ne pashe teshnja saradnja sa strogo nacionalistickim strankama koje imaju i pojacanu dozu pravoslavne iskljucivosti. Ovo drugo nije toliko istaknuto kod SRS-a npr, pa opet zbog onog prvog videlo se da Kostunica i njegovi imaju zazor sa njima. Razlozi su slicni. Mislim da vodeci ljudi DSS-a, svojim insistiranjem osim nacionalnog i na nekim gradjanskim i demokratskim postulatima, tesko ulaze u koaliciju sa partnerima kao sto su Dveri. Mozda je to greska. Ne smem da procenim. S druge strane, i ranije i sada zajedno nastupaju na masovnim skupovima protesta, jer imaju isti cilj - ocuvanje Srbije!
Sreda 29.05.2013.08:02
Po meni to je samo dalje usitnjavanje i ovako slabe opozicije.Ocigledno je da svi sa svima mogu samo da se dokopaju neke funkcije.Mislim da DSS nema snagu da okupi patriotski blok i da to nije opcija koja ce u buducnosti moci da naskodi trenutno vladajucoj garnituri.
Ponedeljak 27.05.2013.00:27
U Srbiji me vise nista ne moze iznenaditi.Sutra npr.kada bi DSS dosao na vlast ne bi me iznenadilo da budu jos veci evrofanatici od ovih danas.
Ponedeljak 27.05.2013.08:22
Nalviše su poklanjali pre izbora, najviše obečavali... Još uvek se glasači prodaju za prehrambeni paket, ili nekoliko hiljada dinara.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)